HIM SEH MERRY CHRISTMAS TO HIM TWO WOMAN DEM

Met, this is the heights of disrespect and BUFFOONERY. This ah di future of dating? Marlene (on right) is 2nd fiddle for how many years now. She have 1 daughter (not for this nasty man). Then him married how many years now to wife (left) and have about 7 pickInee. So MY question is dis–> WHY YALL DON’T JUST MOVE IN TOGETHER? WHY MARLENE ONE MINUTE BRAG that SHE IS A GOOD MATE BUT NEXT MINUTE LIKE SHE BIPOLAR, CURSING? MARLENE. YOU THINK YOU CAN BE A BETTER EXAMPLE TO YOUR ALMOST TEEN DAUGHTER?
Because Marlene take all the pics for the DMV people, nobody want to talk the things! But Marlene is a nasty no good harlot. Chat everybody business but can’t mind her damn own.

is them seh 2016 AND BEYOND TRIANGLE. Met, you can add them to the 2016 Polls? Biggest Dancehall Clowns, Most likely to not succeed, and so on…

image(1)-Optimized

23 thoughts on “HIM SEH MERRY CHRISTMAS TO HIM TWO WOMAN DEM

1. Marlene a this yu come to? if him can big up him two woman we waiting on BUFFY TO BIG SOPHIA AND HIM NEXT WOMAN. AND BORDER TO BIG UP LISA AND HIM NEXT WOMAN! IF A LAUGH I DEAD………MI READY FI START THE MIXUP

2. If di ooman dem want to be n accept dem wife n matey title so be it… Nuff a unu gyal a side piece wah nah get biggup… Nuff a unu kno seh di man a fukk pon yuh but u still a deny it… Loww di ppl dem n mek dem live dem life….. If mi cudda get weh wid it mi wudda do it too, but bcz mi kno seh my wife wi chop up mi bloodclaat….

Nuh Ram Wid Mi>>>

3. Why people no leave people mek them live them life , all a who a fight against the man just need to mind unnu business. Is their life , rite now me a fuk five man inna dancehall and each a them have them woman , but hey , them a take care a me so what the fuk , a that me love and and a that them want , some a unnu bitches need fe tek care a unnu man and stop fuk with prople life , Derrick can maintain him lifestyle , him na beg nobody hnuttin , him have him range him bikes and him benz and him money and him business and kids them good , any day him cross me line me a fuk him too

4. Bumbo
    A them tings ya a gwaan lol lol pink wall no sah a no my long time cocky them a talk bout so , SMH DMV PEOPLE
    , thats y me left deh so

5. If a gal wah call herself mi mate she better know what she in store fa. Because all when me and the man left me a go still a dish it out give her. More power to them.

6. well buterfly AKA marlene weh luv chat ppl.. look like u nuh get enuff of weh di next ooman gi u pon FB.. look pon u bout call IMMI pon nudby who di f##k is u.. u too rhass brite,, instead of shades of blue is fifty shades of sharing cocky.. sucks to be u rite now..