HOT DIRT

HOT DIRT

SENDER- Hide mi id pinks this girl say she the hottest girl ina are community and are sista send out this with are room post it deh hide mi id

6 thoughts on “HOT DIRT

1. Nasty bloodclat gal that look pon all dutty draws and clothes and bunch a shit all over the place this is sad hot gal and nah live clean so how them expect fi keep all a man now. DISGUSTING and DISTURBING.

1. U never know she did nasty when u a clean out her battyhole wid yuh tongue? NOW WHO NASTIER? Di same dutty draws yuh tek off wid yuh mouth & spit a grung b4 yuh go wash it like how yuh wash di rest a dem last week when yuh man put yuh out!!!! Hop offa di gal & come outa her yaad…at least she nah cotch & in deh smell sweet & nice!!!

2. Anony go suck out yuh mumma bitch yuh place nasty and yah come defend it Yes you nasty and if a nuh you yuh fren or sister nasty, Bitch who yuh really a come fah yuh house bloodclat look like pig pen and yah come talk and all a bring sodomy to me bout lick out battyhole and all no bitch a suh yuh father did breed yuh mumma and get a germs like you and a talk bout she nah Kotch and house smell sweet weh. and a next thing bitch weh unnu live not even mi bloodclat garage that better than so again guh suck yuh mumma weh give you to the wrong father and keep yuh opinion to your illiterate self. this is a public forum so if you nuh like whats being said then either you or your big pussy fren fix it.