Florida to New York she just a run up and down all over the place and
a theif. She friend you up and tek you thjngs you can’t put down
nothing in your house and have her their me Ketch her a theif my blows
that my sister gave me for my birthday and she deny it Infront my
face. She even get job and she theif and them fire her she left
Florida and gone back to New York now after she theif my 3000 US out
my house. She and the one wa name shoota that keeping the VIP party
in florida dem a 2 theif dem no know ntn good. Me just wah know where
dem live a Jamaica fi call police Pon dem cause dem a gwaan too bad.
Just a theif down the place so and tell Bey lie. Help me find someone
in Jamaica for her because this is out of hand now she a gwaan too bad
in foreign. She theif the people dem money and buy new bag cause she
never have none she a theif and not even have a good bed a sleep pan.

MT

28 thoughts on “HOW SHE GET TUH YUH MONEY DOE??

1. Shaniiiiii…..yuh remember di “blows” weh mi see yuh ina weh day??? Yes mumm…..dat say “blows”…..mi can borrow it please? Mi want it fi wear wknd. Thank you hun. ________________________ Mi nose. Dwl. :travel :travel

Side-bar……Is that a mugshot???. Den she nuh proppa criminal den man!!!!

1. :ngakak :ngakak :ngakak Laaaaawd di blouse :malu2

Sender serves you right, after you catch her red handed ah thiefT your “blows”, what make you leave her to get to your 3000 US…….ah gud, now go sit and think how this could have been avoided!

2. Shi dis fi teef your blouse cuz u nuh deserve to wear it if u cyaa spell a basic thing like that!! Blows?? To rass!! :hammer

3. But muff live with her WIFE who she married Marsha Spotlite and yes she’s a wannabe always Inna store a teef and love borrow and give sad stories same thing mi hear say she do this gyal a NY friend the gal borrow over $500 from the gal and all now shi don’t pay her back. A Albany NY with her madda she live before shi move back a Florida weh all a the man dem f**k her and seh her pussy stink FI a likkle gal then her excuse is because she have the 5 year plan birth control Inna her. She and biggie a friend and she f**k biggie man she was the one who release the video of biggie a f**k herself yes ding dong Babymom biggie this red eye gal file long BEG, THIEF, BORROW, RED EYE, KNOWN **KIST all a this a muff and more

4. Muff a real hardcore theif fe real man but I thought everyone knew that so how she manage trick u sender

5. From u see her eye brows, you know is a potter cat that, and the man them too nasty, cause if i was a man mi nah push my thing in a no touch pork, that’s why nuff can go to the bottom of salt bucket fi the corn pork, she look ole bad fi her age. Florida peeps run in pan dis,so mi never know seh Marsha spotlight a married woman, weh married to woman, what a gwaan?

6. Thank unu caz is after mi read unu comments mi realize seh a blouse she did mean…my God and mi did think seh mi can cipher out anything call patois or patwah sista, bredda, cousin errybody…dwl. Sender u only have u self fi blame from u ketch har one time and she blatantly lie to u .. u lucky she never move di people dem house from underneath u foot. Some a unu too dyam cayliss wid unuself and unu things..

7. Yes muff and Marsha married from dec 29 FI Marsha get her papers now the 2 a dem a big time thief always a get lock up Marsha really desperate the way how she f**k, suck and lick out batty nuff and say her money nuff she shoulda can pay somebody or swipe a man FI sort her out long time no lie muff armpit Stink yuh f**k and mi hear more than 3 man chat say when dem a f** her dem smell a foul odor not even 25 year old and her mileage tun wayyyyyyy up. Sender it nuh Mek no sense yuh nah get it back all muff madda hate her else mi woulda tell yuh FI link her madda FI try get yuh back the money and the “BLOWS”

8. What’s her mother’s address ? Also , does anyone have an address for any immediate family member or friends in Jamaica or NY?

9. Sender, mi love how you keep it real. Nuh watch nothing cause me love the spelling of the blouse. Jamaica mi she an blows under dem rass yes

10. But yu nuh see it look like a Marsha money she theif ? Cuz mi see like Marsha a throw shades pan ig no if a de gal money she theif she f**k up cuz a nuff tings de gal Marsha do fi r unno cum wed de story a who fah money ??? No sah dem gal yu cold yu f**k

11. ME SAY AS SHE DIVORCE RAYON SO IMMIGRATION CALL HIM FOR HIS CITEZENSHIP…WHEN THEM DID MARRIED HIM GET DENY…AIN’T GOD GOOD THO MARSHA BITCH YOU OBEAH NO STRONG ENOUGH ALTHO U GIVE HIM FOOT AS HIM TRAVEL GO JAMAICA WHA DAY Ya..dutty NASTY UGLY DUCKLING..BY THE WAY MARSHA U START LIKING YOU’RE BIG DAUGHTER ASHLEY YET? I DON’T KNOW WEH THE LITTLE GIRL DO YOU MEK YOU HATE HER SO SMFH

1. We nah talk bout Marsha we a talk muff an if a Marsha money she theif ! Yuk now if a Marsha money r nah ??

12. Yes shoota n muff thief di money cause shoota need di money fi keep him party. Me hear say him no have no money fi keep him party. Murder money him a borrow. Muff n shoota a thief a mall and people house for shoota to keep vip…dwrcl lol bol

1. Hi hello senda
        Di rerd is THIEF otay…. soh each post yuh mek, wi know ah you sed one

Sorry admin, but mi cudden tekki nuh mo!

13. Muffet really thief Marsha money damn sham that’s crazy that why it no good fI sorry fi the homeless and bring them in your house

Leave a Reply to Puertoriquena Cancel reply