HUNCKA TRIANGLE-JIGGY HUNCKS FROM METRO MEDIA LOVE TRIANGLE MIX UP

_GNW4458 (1)-Optimized

_GNW4522-Optimized

HE LEFT JAMAICA AND COME TO WASHINGTON DC TO HIS WIFE FIND ONE GYAL WEH HER MAN GONE A JAIL IF HE WAS HERE SHE COULD NOT BE WITH HIM NOW ME HERE SEH SHE FIND OUT SEH HIM DEH WITH ONE NWXT F**K OUT GYAL WEH IDA TECK HER BABY FATHER HIM KEEP HIM PARTY AND THE TWO A THEM WAS THERE THIS THE BITCH WEH LEFT HIM BUT THE WORST PART A IT MI HAER SEH A THE NEW GYAL AND HER MOTHER AND THREE KIDS LIVE HIM STYLE THE ONE WEH HIM USE TO LIVE WITH REAL BAD BUT A THA GYAL YAH WE HIM DEH WITH NOW RULE HIM .YES MI HEAR SEH HIM NO HAVE NO WHERE FI LIVE AND THE ONE INA THE BLUE MOVE OUT LEFT HIM SO HIM LIVE WITH THE ONE INA THE TIGHT AND SHE NO STOP HYPE SEH SHE MECK THE NEXT ONE STOP GO PARTY BUT THEM SEH THE ONE INA THE BLUE A BAD GYAL SHE WEH FIGHT AND SHE IS A BITCH THE BOY SHE WITH INA THE PIC THEM SEH HER MAN WEH SHE AND HIM GO FULL BLACK WHEN JIGGY WAS OUT A TOWN.THEM SEH THE GYAL INA THE RED BUY HIM CLOTH FI GO SOUL TO SOUL AND WHEN HIM GO RED PUMPS HIM NO LOOK AT HER CAUSE THE NEXT TWO WAS THERE AND HIM GO HOME WITH THE ONE INA THE BLUE.ONE INA THE GREY AND BLACK THE BITCH HIM USE TO BE WITH ONE INA THE RED THE ONE HIM A KATCH WITH NOW

BADGAL2-Optimized

BADGAL3-Optimized

BADGAL4-Optimized

BADGAL5-Optimized

BADGAL-Optimized

0 thoughts on “HUNCKA TRIANGLE-JIGGY HUNCKS FROM METRO MEDIA LOVE TRIANGLE MIX UP

1. LORD TEK THE PILLOW AND THIS IS THE CASE, DMV MIXXUPPPP. AND ME UNDAH PRESHAAH A WUCK FI GET REPORT DONE AND TINGS. HOW ME AGO PEEP WHEN THE ANTS THEM CRAWL OUT AND SPEAK DEM PEACE. METTI YOU KNOW MONDAY MORNINGS ARE CRUCIAL. THIS COULDA WAIT TILL PEOPLE COME HOME FROM WUCK MAN. HOW ME AGO ENJOY DI BACHANNAL WHEN BACKRAH ALL OVER ME LIKE A BAD RASH, SAYKA DI PAIN A BACK ME CYAAN RUMBAH, DWL. :ngacir2

2. Mate ah fight mate seems like the norm round the dmv
    But this waste matta man they hyping over who try to sleep with every gal he encounters not even pot to piss in looking for women to mind him …that’s what they hyping over what a shame
    These dmv women stay minding man to keep them but it nah work because dem still stray. I hope they wrapping up which I doubt. Nastiness the whole ah dem. damn germs these people stay sleeping with one another like its a competition sport

3. how me miss this and it a gwan inna mi area. the one in the blue jeans outfit can figth she nuh ramp fi punch up gyal, the one in the grey and black cool she big but she always look nice. the one in the red dress a big woman from whey me hear she have up har money she always look nice too. Me nah nock dem man triangle but me nuh see nutten hot bout Jiggy Huncks him look like 16. Him can select though lmao, all of these women look responsible whey dem a do wid him pssst

4. a me ina the blue dress and thr grey tight and black dress all a uno MARYLAND MEGA DRIVETRU PUSSY GAL ALL A UNO COME SUCK OUT MI NICE CLEAN PU**Y A ME LEFT BLOODCLATT JIGGY CAUSE MI REFUCE FI F**K AFTER A BITCH THE GUY INA THE BLACK A MI FREN CUZIN MI NO F**K HIM AND IF MI DO MI NO FRAID FI SEH THAT A COMPANY UNO A BLOODCLATT LOOK TRU UNO WALK AND TECK MAN LIKE POST OFFICE UNO TECK EVERYBODY ANYMAN MI TECK ALWAYS WANT ME UNO CHECK MI HISTORY IT IS WRITTEN SO IT CAN BE READ AND ALL WHO CANT READ UNO FREN WE TELL UNO

5. MI NO MINE MAN MI HAVE WHAT IT TAKE ANY ONE A UNO WEH PUT UP MI PON THIS A WASTE UNO A WASTE UNO TIME CAUSE AT THE END A THE DAY MI CARE ZERO CAUSE ALL A UNO INA THE DMV IS A SET A EMPTY BOTTLE ONLY THING UNO DO AGO PON COMPUTER AND TYPE BECAUSE UNO IS A BLANK PIECE A TYPING SHEET

6. UNO A WORRY BOUT MI AND MAN ALL A UNO CLAIMS SEH UNO HAVE GOOD PU**Y GREAT BODY YET STILL NO BODY NAW SEE NO MAN BESIDE A UNO ALL A UNO IS A SET A AFTER HOURS F**K GYAL WEH MAN MECK UNO DRIVE BACKER THEM WHEN DANCE DONE AND CARRY UNO GO F**K UNO AND MECK UNO GIVE EARLY MORNING SHOWER WITH UNO TONGUE AND DYING FI 12 OCLOCK COME FI CHECK OUT DUTTY WANT A LIFE WANT A MAN DMV BITCHES PLEASE MI A BEG UNO LET SLEEPING DOGS LYE DONT THINK AM A EASY NUT TO CRACK NO GYAL CANT MECK MI STOP PARTY CAUSE A NO THEM BUY MI CLOTHS NUFF A UNO BETTER UNO STAY A UNO YARD CAUSE UNO LOOK LIKE UNO INA UNO YARD CLOTHS WHEN UNO INA DANCE

1. aye ello tek up yuh anger wid dmv ppl dem n nuh badda wid it yasso caw nobody neva a bitch yuh up a yuh mate dem sen enn yu n di odda mate dem suh no need fi dat caw wi caw style if wi wah style roun ere

is a simple question ask…WAH A GWAAN WID DI DMV PPL DEM??

7. uno a worry bout love triangle uno lonely no bloodclatt that y uno have time fi fast in ppl business JIGGY no see uno u all want to be see uno need fi teck mi name out uno mouth and continued stuck hood in deh sinkhole mouth bitches uno pussy and uno mouth no have no bottom after mi no yam out gal pussy fi plate all a uno headmistress mi dont want to b uno student A TRU JIGGY NO WANT UNO MECK UNO A WRITE BOUT HIM

8. so what mi seh bad mi SEH MI ask u what u asking mi cant get angry mi no have no mate a me left JIGGY SO Y WOULD I FIGHT OVER HIM WHEN AM THE ONE WHO GIVE HIM UP

1. suh mek mi ask a question yah now….yuh nuh noe any a di gyal dem up a top names? cuss dem by name oooo a who name whale? :nerd

1. Woooiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Mi seh

9. i wudnt pay no money fi guh a my EX MAN dance nopes :tkp

but due to ow dem seh di one inna di red money tall, you did haffi pay?

1. who care who want to b there me and JIGGY cool so y mi no fi go he always b my fren an up to now mi put up my new man weh mi have and him see it and him still naw own none a them bitches u see there ALL A dmv know seh me was him woman mi never hide and f**k him him own mi up anyweh him go after mi no after DANCE F**KER GYAL

10. TWEETA DEM SEH EVERYBODY INNA DMV U AH MATEY, BOUT YOU NUH F**K AFTA GYAL. SUH U NUH F**K HIM WHILE HIM WID HIM WIFE. GUH SID DUNG YAW MON!!!!

1. from trhe first day jiggy come a my yard him no left a me move out mi say it and mi ago say it a gain a never jiggy left me a move out life him cause mi naw f**k after no pointless hole gyal

11. TWEETA STOP RUN OFF YUH HANDY CAP MOUT. BECAUSE EVERYBODY KNOW SEH U TIEF AN GI EVERY MON YOU TEK WEH FROM DEM GYAL TINGS AN MINE DEM DUNG. SUH STOP IT MY YUTE. IF I LAFF I WILL PUP UP MYSELF TUH RASS DWRCL

1. u sound hurt bad a send them send u none a uno no know nutten bout mi u need fi dig deeper and come again mine and a uno marryland gal hobby so a company uno a look tell u money fren weh send u seh mi seh mi no have no banana fi feed uno

12. Woooooooooooooioiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a right yah suh verily nice ohhhhhh!!!!! Suh tweeta see dem cum wid yuh docket wah yuh have fi seh about yuh profession as a stealer?????????????????????????? Dutty, pong!!!

13. Yes sah it is ere!!!!! A from mawning me a wait so let me get me bickle and stretchhhh rite out :table: :ricebowl:

14. So he is a typical bum ass woman user just as I thought based off her own words
    tweeta says:
    September 23, 2013 at 8:36 pm
    from trhe first day jiggy come a my yard him no left a me move out mi say it and mi ago say it a gain a never jiggy left me a move out life him cause mi naw f**k after no pointless hole gyal

Damn sqatter who is basically using women to his benefit now on to the next victim. Cocky mus sweet.

So where does his actual wife fit in all this mess because he is married

15. TWEETA U IS A FOOL. DEM SEH U AN YUH FREN DEM NUH STOP TOUCH DI ROAD, WHETHER OR NOT U HAVE A 9-5 OR NOT. GWEH GAL. I HOPE ALL DA MONEY WEH U TIEF AN SELL YOU CAN BUY YUH SELF AH GREEN CARD OR VISA WID IT HAR SEN FI YUH PICKNEY WID DI TIEFING MONEY. TIEF FI AH RASS PURPOSE AN NOT FI DI HYPE. OLE IDIOT GYAL.

16. mi know seh a hype a fi uno main problem mi no have no time fi hype mi daughter live in fine style graduate with honor from her high school money never a issue with my daughter and mi no need fi buy green card or visa a my business uno want to know and uno cant know that know

1. if u a green card are visa holder u need fi dash it weh cause u no have no use fi it cause u could not be sitting there a worry bout me hype mi no want hype it a fi uno so uno can teck it and run with it

1. mi want fi give u and u family them some a the money weh mi thief fi buy some goodness cause a that uno a hate mi for but mi never buy it are thief it i was born with it now go chock pon that cause mii banana them done now money

17. ON THIS NOTE ME HAVE NUTTEN ELSE FI SEH CAUSE UNO STORY STALE AND DONE OUT JUST LIKE UNO UNO CAN COMMENT ALL UNO WANT NOW

18. GWEH TWEETA DID MI TOUCH A SOFT SPOT TIEFING GYAL. WELL TIEF FI HAR FI GUH AH COLLEGE KNOW AND BUY A GREEN CARD LIKE MI SEH, AN TIEF FI AH PURPOSE, NOT FI HYPE. AN WHICH JOB HIRE U AN U NUH STRAIGHT. OOPS U AH DUH LIKE DI MEXICAN DEM AH WORK UNDA DI TABLE.

19. tweeta membah seh yuh did seh yuh a wait fi dem fi cum wid yuh file an now yuh a run…stay man doah duh wi dat ooooooooooo :mewek2

1. THAT NO FILE WEH SHE SEH MI THIEF AND MI NO HAVE NO GREEN CARD TELL HER COME WITH THE PROVE MI HPYE A FI HER PROBLEM WHY SHOULD IT B IF AM ALL THEAT AND MORE

20. YES MI LUV, MI JUST CUM BACK, AND TWEETA GONE, MEK MI DECLARE MI SELF O, MI IS A REGULAR BLOGGER, MI NUH ONE A JIGGY, CONCUBINE O, COME BACK CUZ MI NEED FI HEAR BOUT THE DMV CREW.

21. dutty nekel you always a tek up some waste man from every since omar left go sit down and let ur pussy breath man u mek kam kam and ida look like a super star now man!!!!!!!!!!!

22. and dutty tweeta mi memba u used to sleep pon sasha couch and nyam off the people dem food and f**k showa and jiggy pon da duty carpet deh and u go a pg mall nor montgomery mall anyway let mi go back go watch mi basket ball wives ya latta met

1. f**k showa now mi realy know seh who put this up really don’t know shit about me but am not mad do cause i know while uno a write this uno sitting in front of a mirrow true reflection of uno self because uno f**ky f**ky uno a look comany SHOWA a my fren and none a uno cant stop that JIGGY was mi and not anymore still my fren and will always be

23. No sah that Jiggy must have a real good long cocky for dis person to send in all dis information bout him an mek him more popular tuh rass. It look as if who send dis is very jealous an nuh get none of di mon cocky. Big up Jiggy wid di big cocky dwl

24. Y’all mad cause JIggy don’t want yall? is what Big Bird u in your feelings cause JIggy don’t want you. Y’all mix up ppl need to get a life stop worrying about ppl business .Big up JIggy and Neaky .. Lol y’all made it to the pink wall.Big Bird u need to go back to Sesame Street. Bitches always have something to say. These Dmv ppl is too mix up…. Big up my friend JIggy and Neaky. Let these hating ass bitches keep talking… We love haters, they make our day. Who god bless no man curse…. F**k ya bitches…

1. JIGGY DONT WANT NOBODY HE IS A USER JUST WANT TO LAY IS HEAD AT NITE AND NEED CLOTHS TO WEAR GO OUT SO HIM USE HIM ASSET FI GET IT HIM BIG HOOD

25. Met whoever send this to you was very bored and had nothing to do. This story was pointless and very boring . Tell them to try again.

26. These dancehall ppl from the DMV is very bored half of them don’t have a job so they sit down on ppl name like backpacket rag. Half of them all they do is go to the ppl them mall and steal they need to worry about them running from the police and mall security.

27. jiggy and Neaky weh uno ever see him and her ina dance stand up ina dance yet u ever she him and her ina no pic yet it seem like a u hurt bout this

28. neaky and the women inna RED dress dem a jiggy hide an seek F**K …only a nite time jiggy go a fi dem house only after dark f**k dem get alone u eva see neaky and jiggy INNA DANCE 2GETHER YET NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! JIGGY NAW OWN UP NEAKY NEVERR NEAKY USE TO AFFI WATCH TWETTA AND JIGGY INNA DANCE A KISS UP AND CANT SAY SHYT NEAKY DEM A NASTY GAL WALK AND F**K AND SUCK DOWN FROM DMV STRAIGHT TO BMORE DEN TO V.A. DUTTY PPL COME OFF A TWETTA JIGGY LOVES twetta and him naw go stop blow down twetta fone UNNO COMES BACK ARE WEAK AS SHYT NEAKY STOP SUCK OUT MAN BATTY HOLE FI A LIVING ..

29. ALL WEH UNNO A CHAT ALL NOW MI CANT SEE A PICTURE OF NEAKY AND JIGGY A KISS YETTTTTTTTTTTT ALL NOW JIGGY NAW STAND UP NEXT TO NEAKY NO WHERE SHE FI SHAME FI A YOUNG GAL AN MAN A REFUSE HER SOOOOOOOOOOO IT HURTS AN ITS SAD GO AN FIX UP UR SELF NEAKY FI A YOUNG GAL U LOOK 60 ALREADY ESP INNA THAT WHITE WIG YA FRIEN DEM COULDNT TELL U NO DAT NUH MAK IT

30. HAPPY TWEETA Y DEM A HATE SO MUCH IS NOT UR FAULT WEN U AND JIGGA DID DEH HIM HAFFI OWN U UP AN BRING U GO EVERWHERE IS NOT UR FAULT TELL DEM FI BLAME DEM BIG PUSSY MOUTH BC IF DEM HOLE DID GOOD MAN WOULD A WANT DEM UP.. A PARE REFUSE AND TURN DOWN DEM GET BC NO BODY NUH WANT DEM ALL DAT OLD WOMEN NOW REALLY WOMEN INNA THE RED DRESS GO HOLD A SLEEP WOMEN U TOO RASS OLD FI INNA YOOUNG PPL MIX UP ALDO NEAKY LOOK LIKE U AND HER COULD B SISTERS

31. tweeta shawa say ur pussy stinky and jiggly said him hood can’t feel ur pu**y no more plus u can’t go no mall a maryland and neaky a give him the tun up f**k dem and good clothes fi wear now and the big woman only want him to spend time with him and neaky we kno she a u name cute and nikki styles a……

32. But Showa is married wow not surprise cause his friend Marcus is cheating on his wife with JIggy so call wife sister. The one that always look a hot mess and who love to tek ppl man like her shirt said at express yourself on a tshirt. This mix up is getting sweeter and sweeter. Marcus and Showa is the worse have wife at home but still f**king these dancehall girls .

33. Showa wow not surprise cause him friend is cheating on his wife with JIggy so call wife sister . The one that always look a mess and who love to fight over ppl man.

34. jiggy and tweeta a suck each other that y she naw seh nutten bad bout him cause she afraid him let out her secret and all now him so say a word him afraid she let out fi him secret everybody know neaky a top freak so i guess tweeta no suck him hood good and neaky pu**y juice sweeter than fi h tweeta i know for sure Showa not f**king tweeta but he is cheating

1. a tweeta and jiggy business uno want to know but it will never happen i hope all this full uno belly tweeta naw worrie bout uno jiggy worst him naw stop f**k so uno have alot more fi talk about

2. uno talk bout tweeta and jiggy a suck each other most a uno a MARYLAND A HEADMISTRESS UNO CANT TALK ARE COUGH TOO HARD CAUSE SPERM A DROP OUT A UNO MOUTH

35. The women they cheat with are minding them so I don’t see the benefit. Wutless bums

Cocky shortage in the dmv must be very serious bunch of scandalous whores who love tek ppl man and the men ain’t no better I so hope they strapping up nastiness

Leave a Reply to tweeta Cancel reply