HUSBAND ON THE LOOSE

logo2

Met mi have story for yuh. The other night I was bored on IG & come cross one gospel singer page so mi say to miself wait nuh so & so ‘husband’ dis so mi go investigate & my assumptions were right. How miss proppa on fb & IG a boast like a fi har man & him look like him married already?? no signs of she or their 2 kids on his pages, but kids with the other lady a double life him a live?? anyways tek a peep

Screenshot_2016-01-16-21-12-17-1-1

Screenshot_2016-01-16-21-13-02-1-1

Screenshot_2016-01-16-21-13-36-1-1

Screenshot_2016-01-16-21-19-22-1

7 thoughts on “HUSBAND ON THE LOOSE

1. Sender mi like yuh fastness lol. It sad bad! Suki is a beautiful young girl, her self esteem must be exceptionally low for her to play second fiddle for this ugly man. It seem she delusional as well because I’m sure she knows the man has a wife and child, I feel sorry for the wife who is probably totally unaware and think she with a decent man, the end result will be an expensive divorce and Suki nuh bother think him gwen marry you then when him already know you happy playing Matie and seemingly have no ambition cause it look like a ambition the wife use beat yuh.

1. Is same ting mi a seh to miself, how dis pretty girl caan get a man to call her own, and di one she posing up is hmm..different, and attached.

Sad state of affairs when so many look good ooman caan get a man and is ugly man dem haffi a pose up wid and tun eena matey. Betta shi guh teck one different nation or even one different race and can hold her head high man. I caan believe how ugly man a run di road dese days. When mi used to deal wid ugly man a undercover ting, mi nuh pose up wid dem or bring dem round, just a splash and dash ting. Sukiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, please mama, you can do betta dan dis. I doan know you, but I know dis is not di destiny God planned for you, suh leggo di married man and know in your heart dat summen betta in store for you IJN.

2. You know mi nah laugh tho 😀 😀 😀 This ole patta cat look like a all church him a come from wid him wife and daughter; a act like him is a devoted husband 😀 😀 😀 😀

:hoax2 Sukie,look into yourself…lef dis woman wid har ole crosses man

#WATCH DI OLE CRABLOUSE TO; WID HIM FACE FAVA PLEASE PUSS#
    #YOU WANT A FLOGGING#

3. Ole Merican pastor wah nuh know nutten bout spiritual wholesomeness. I caan teck American Christianity, you can barely find on one hand any weh Christlike. Dem lead di flock astray and over di damn cliff, ole crosses dem.