HUSBAND TOOK HER TO THE U.S AND IS NOW CHEATING

7 thoughts on “HUSBAND TOOK HER TO THE U.S AND IS NOW CHEATING

1. Hey gal yuh nuh have a ting fi hat yuh…. Mi wish tuh bloodclaaat a dah situation like dat mi did inna fi get my paperwork an my pussy nuh affi get touch… Mek him bloodclaaat cheat an hold yuh cawna till everything come choo di fuck! Yuh nuh have too finga yuh nuh have a clit??? Rub it bloodclaaat an cum if a dat yuh want… Wah if yuh did affi fuck smaddi yuh neva waah fuck…mo hudda see how yuh wudda feel. Yuh doe have shit fi hat yuh…. Write back again when yuh have a rass problem yuh bloodclaaat yuh kmt.

2. Just hold it i know its hard but look at the bigger picture.. Get your papers n cut .even find a little man on di side if u have to ,to mek u feel better

3. Just hold it i know its hard but look at the bigger picture.. Get your papers n cut .even find a little man on di side if u have to ,to mek u feel better

4. Girll..harden yuh heart and nuh mek man tun u inna eediat. Hopefully some paperworks come outta this. Then Tek yuh pickney and 2 belongings and guh mek life pon yuh own. Heartache not worth sitting their worrying if u gonna find a man like him. Hope u find a man better than him girl. Nobody nah siddunng and worry over man anymore lady. W
    Self preservation first. Cut yuh eye after the cheating fi rite now, harden yuh heart..or find a likkle side man fi distract yuh till yuh get yuh tings yah…

5. Lady just go to immigration on report him rass you will get your paper fast suh jus mek sure you ave evidence on him claat an mek dem know you cant tek the situation no longer because it a bring you in mental state

6. A him tell u sey u nah go find nuh body betta dan him don’t??? Well that’s what a controlling man do!! I jus did want ask dat cause I can’t tell u what to do cause u goodly nuh get nuh papers when mi done! But all I’m affi sey LOVE UR SELF!!