When jamaican ppl do nothing great a di whole jamaica dweet eno Dwl a joke dis. Check di news if Yuh wah see funny ppl Elaine mash up di place fi yuh time now..
some a we live baaad wid each odder but come sports/medals hell n powder/power house, yes she time crank her rass in the race before and run lef her nastiness in the second race
Bobbette?
Mi love Mi people dem baddddddd…..
If that woman inna the white hat anuh Bobbette twin sista somen wrang
I SWEAAAAAR! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Shippings@Metsy
When jamaican ppl do nothing great a di whole jamaica dweet eno Dwl a joke dis. Check di news if Yuh wah see funny ppl Elaine mash up di place fi yuh time now..
Big Up Jamaica you showed foreign that you have winners on the island…
some a we live baaad wid each odder but come sports/medals hell n powder/power house, yes she time crank her rass in the race before and run lef her nastiness in the second race
Big up all a de Athletes dem again. You’ve done us proud! Jamaica doing well at the Olympics is a good look fe de Jamaican Tourist Industry!