I NEVER KNOW RICH RUSH FATHER DEH JAIL

Pinky hide my ID Pls cause dis hot!……pinky me just a come from jail tell d one rich rush seh har fada a suffa nuh! Lawd god one pickney can wickid suh….the man weh use to guh round and rob ppl hold dem up wid guh drive round in a red plate taxi and hold up ppl just fi mek sure seh u alright yuh turn yuh back pon him!…..yuh waah see d man pinky, from wakle pen guh straight to grants pen know seh har fada have har back har mada weh wuk obeah the biggest obwah woman rose weh wuk obeah pon one har daughter mek d girl nearly get lick dung and dead she same one But it a get serious now tell rich rush har fada a suffa or get him pon donna program fi bring sumn a jail house guh gi him

12 thoughts on “I NEVER KNOW RICH RUSH FATHER DEH JAIL

1. Well well wellllllllll … Rush look unattractive bad bad!!

Sender why you did inna lockup? HEHEHE

2. Pinkwall we need the tea on how Greg Christian allegedly leave him wife Rachel, Nicole’s sister. She look well stressed and depressed and she even came off IG. If true it’s sad that it came down to this, because people tell her all of what was going down, and that she should leave to enjoy a more peaceful life, but them run come over here come talk bout a want we want the man. See him gone deh now and she is left looking like a suck out bag juice. Hush yah.

1. Rachel look stressed out so till I almost feel sorry for her. Greg put her out? Or she still in the house? She should have followed Martina and got the hell out of that marriage from long time, but the money and little status did sweet her.

1. I remember when it was Martina Rachel and Nicole that was paring together. No Yoli, Martina tek away herself and started doing her own thing and yes she got her own business too. Martina nuh frighten fi Rachel Nicole. Because she got her own twin n other sister. Martina is so unbothered.
          So the real question is, did Greg really put her out?

1. Dont sorry fi har…dem set up dem fren Yoli den buss out har business. Bitch sisters.
      So she did tink fat, sour Greg can tame when hi have up him money like dat and neva did a hide him whoreiness

1. Rachel a real gold digger. The fact that she stayed trying to hold on to that marriage and that man proves it. She still young and can move and be happy, but she stuck. Seet deh now. Yoli free as a bird and a enjoy herself, Rachel inna muddy water and Nicole currently a mad out pon IG. Karma is a bitch man. Rachel pop dung so till she had to come off the gram. She shame like mawga dog but Pinkwall did warn her.

3. sender a di one time this mi ago defend rush, suck yuh mada a leave the girl alone! wah you nuh guh help har father, it’s a parent responsibility to look after their child, mi sure rush neva send him guh hold up people, yuh know so much, suh how much woman or children him rob and kill? a want spit inna yuh face bout yah call Donna name, look how much deserving people want help, a man wah use to rob and possibly kill yah beg help fah. guh sell yuh pusci and mind him germs.

1. I couldn’t bring myself to bash her (besides her unattractive looks) because I do not see why she should take care of her jailbud father who was robbing and terrorizing people. Him prolly all kill people to. This is his karma to deal with, Rush no owe him one thing but respect and love if she feels to. A lot of these backwards Jamaicans think you owe your parents because they did what they had to do as parents to survive and provide.

4. This girl is a want to be white gal or act like she is this up class rich bitch lol you ever notice the things she cook like say she no eat certain things , gal fake bad act like her shit make beef patty swear she is a celeb

5. Nicole is an ambitious girl fine, however her personality is one of a sick, twisted, evil, stalker and bad mind. Yes she married, but it is like she is struggling so hard to hold on to sasco literally. If u married a man and he loves you I don’t think you should struggle so much just to get his attention and not giving him breeding space. Unless Nicole knows that she tricked him into marrying her so she just a wait till karma reach her. Nicole idolize Sasco and worships him, yes a woman fi love her husband but not stalked n idolize him. I feel sorry for Nicole and her sister, it is only a matter of time before them both end up single , karma is a dammm bitch and a bigger one than both of them.

1. Hi Rachel and her sister Nicole are living great lives with their hubby. Gregg stop party with Bolt now. He’s all about his family the COVID mend their family together they look happy .