But she nuh need fi replace you…fi show you how your man weh u hav another one fa nuh rate you…him carry di gal come a unnuh yard and hav her round di pickney!!!! A nuh like a break she break in, and you man all have the timing right fi get her outta di house before you come home. A goodly pon di same bed unnuh a lay dung pon him a f** har, can imagine, you gone a work and di gal goodly a push round unnuh house inna you slippers….so wah di point o the post, cause all me can s a dat di two a unnuh a clown and di man a win!
I hate dumb bitches I know that bitch never break in you n u man house,but yet still u agrue over him,and oh he might do it again, and u dumb bitch ass gonna be arguing again , poor soul this is 2016 gal stop fight over man
Disrespectful asf
Psychotic, Delusional , Sick Mfer!
CANT THIS HALF A MAN CONTROL THIS WIFE TO BE, THE 2 A DEM FOREHEAD BIG THOUGH, PROVOCATION IS NOT NICE ONE MIGHT ONE GO PRISON
Two chickenheads squabbling over a corny nigga… That’s the Jamaican way lol..
Wow!! I don’t know what I would do, but then again, certain tings cyaant reach certain people eno.
Moya Goodas sey she feeling proud deh tho………lmao
But she nuh need fi replace you…fi show you how your man weh u hav another one fa nuh rate you…him carry di gal come a unnuh yard and hav her round di pickney!!!! A nuh like a break she break in, and you man all have the timing right fi get her outta di house before you come home. A goodly pon di same bed unnuh a lay dung pon him a f** har, can imagine, you gone a work and di gal goodly a push round unnuh house inna you slippers….so wah di point o the post, cause all me can s a dat di two a unnuh a clown and di man a win!
So a weh di man deh. A wah him a gwan wid.
I hate dumb bitches I know that bitch never break in you n u man house,but yet still u agrue over him,and oh he might do it again, and u dumb bitch ass gonna be arguing again , poor soul this is 2016 gal stop fight over man
Oh lordtt a next dumb bitch