I REALLY DONT KNOW WHAT TO SAY……….

10 thoughts on “I REALLY DONT KNOW WHAT TO SAY……….

1. CANT THIS HALF A MAN CONTROL THIS WIFE TO BE, THE 2 A DEM FOREHEAD BIG THOUGH, PROVOCATION IS NOT NICE ONE MIGHT ONE GO PRISON

2. But she nuh need fi replace you…fi show you how your man weh u hav another one fa nuh rate you…him carry di gal come a unnuh yard and hav her round di pickney!!!! A nuh like a break she break in, and you man all have the timing right fi get her outta di house before you come home. A goodly pon di same bed unnuh a lay dung pon him a f** har, can imagine, you gone a work and di gal goodly a push round unnuh house inna you slippers….so wah di point o the post, cause all me can s a dat di two a unnuh a clown and di man a win!

3. I hate dumb bitches I know that bitch never break in you n u man house,but yet still u agrue over him,and oh he might do it again, and u dumb bitch ass gonna be arguing again , poor soul this is 2016 gal stop fight over man