I TOLD UNO THAT SHAMILEE BE IN THE MEN’S DM A SHOW UP HAR BODY…GIRL DI MAN WANT HIM MONAAAAAY

A piece a video a send roun wid Shamiele From di man Weh she thief from she Nah gi di man di 13k Weh she run off wid suh Him seh him a expose har becuz she keep on a send him naked video and pictures fi try nice him up and she still Nah send on di Money suh him a expose har nastiness Dis is the preview and him seh Stay tune fi di 4 Video dem cause dem a drop soon Pan a private page and him wah everybody see who she really is suh everybody Weh a pick up fi Har Thinking a like People a Tell Pan Har seh she doing all these things .

29 thoughts on “I TOLD UNO THAT SHAMILEE BE IN THE MEN’S DM A SHOW UP HAR BODY…GIRL DI MAN WANT HIM MONAAAAAY

1. Sender please keep us abreast with the release date of the videos. As soon as di man drop it …. pls to drop di link in Ms Meth inbox. Ms Meth will know exactly how to dash out the sauce. So please keep us posted. Please to dash as you see fit.

2. This man needs to go away. Shamiele obviously con him out and he seems obsessed. He needs to bring her to court or let it go. Shamille in America now this man can go to prison for years for revenge porn.

3. Yes chile, so a dat Bkflynest lef him Fiance fah sake a looks. I hope him stay wid har or she just gonna con him n sey she a send di man di pics and vids so fi him ease off har bout di money.
    Staying chooned.

4. What a piece a nastiness she nah stop till dem strangle har I wonder what are new man think about these thing what a piece bad reputation she always a bring pan ppl eeh man

1. u see how me haffi mek the pic small..I dont have the link but she likes to dm people her body so link her on ig

5. Anon a the same thing mi a wonder how Bkflynest could a lef him fiancé with a JOB and ambition fi dis yah weh a look fi the highest bidder. Boy man wutlis and disgusting bad . My god

6. A wah day yah waaah bloodclaat gal buk inna some rass lick from a man nearly kill har inna farrin… story is dat: she set up di man wid har new man fi rob di boyfren and a years later and di man still memba an come a farrin fi find har…di whole time mi ask har why yuh always a get so much lick an such and she tell mi seh a choo di man obsessed wid har good hole…see story comes tuh bump here now cause she nearly dead…. suh shamelee or whoever u are…. gal nuh play wid ppl money gal yuh weee DEAD!

7. Pretty and sexy and still can’t hold a man, what happened to bag white? Di idiot bwoy leave him good good woman fi a skettel, real idiot. Miss don’t tek him back because he DON’T RATE U and it seems that he is always straying and this time he picked up a real DOG. she gets around, it’s a shame because she is beautiful but that’s it. What these young girls don’t know is that back in the days pretty girls got the wife title and house and land because their characters was also Pretty

1. How can u blame BAG WHITE? Him a MAN an dem have pussy. Him know all a dem want money, so him throw it to dem like how yuh throw a bone gi DOG an f**k an freak dem out den walk an CHAT dem wit dii World. Dem just a spread di Herpes wid dem one a nedda

8. This girl has a serious money problem, from she thief her friend and partner for years who put her up Aneka money mi know seh she will do anything! 13k ??? She knows how serious it is that is why she trying to use her body. This girl deh wid Nino good good and deh pan boat a sell her pussy inna orgy. Pretty face and bad character!

9. Krissy is amazingly beautiful nice face and full of glow and ambition one of the baddest make up artist out here. See it deh Not even Shamilee more like Bruce Shame Lee whey a kick down every man door for a dolla only jump pon Brooklyn finest cause him scam and sell brand she comes with price

Krissy Laff afta dem move on God don’t want you with him he is not worth it you too pretty my love too pretty

10. Unu talk truth ah 13 k JMD? Cuz how u fi thief 13 k and still no got papers nor a bed ? This bish don’t live no where a muss JMD cuz seriously mi nuh buy it if a US

11. Yes it is 13k di man give har fi carry up and tell har tek 3k and di gyal run off wud everything u think a suh papers guh? First of all she can pay sum body fi married har and still don’t get thru because she done have a record and in a merica anything u sign up fah whether job or what dem ago ask if u ever been arrested and for what and u have to write it or tell dem suh it nah be so easy fi she plus if she get work permit and don’t work and pay tax dem ago ship har out anuh suh it guh cause anybody weh married har Affi guh well reliable cause dem can know if di marriage real or fake in a di interview stay deh