I WONDER WHICH DOLLAR ME MEK OFFA MARLON AND THE FAT MAN

MARLON…YUH CANNOT TELL ME NOT TO POST YOU……..YUH CUDDA POST ALL WHEY YUH WANT………..YUH CANNOT TELL ME NOT TO POST YOU CAUSE IT WILL NEVER HAPPEN..YOU ARE SO BIG YOU USE FIFTY MILLION FAKE PAGES A TROLL INSTAGRAM AND REPORT ALL KINDA PAGE …BOUT YUH SEND PEOPLE COME TELL ME BOUT YUH RESPECT ME AND MI FI TEK DOWN POST…THAT WILL NOT HAPPEN…..YOU ARE A PUBLIC FIGURE…..YUH CHAT SOO MUCH DEM HACK YOUR PAGE FROM YOU

36 thoughts on “I WONDER WHICH DOLLAR ME MEK OFFA MARLON AND THE FAT MAN

1. Like the Americans would say he dont want this smoke. Being a public figure, he must understand that he will be posted whether or not he likes it and that’s just how it goes. Get over it. Btw I cant tell when last Met post this bwoy

1. Last week a girl and her sister had a problem and she cuss him ina di post a it him fluff up him bloomers and run ina mi dm..Never know this waste of space deh pan mi page cause mi evict him offa mi other page and block him troll pages so him reach wid him real page and a trace me..Marlon………..Mr. Samuels..If u eva mek a tell u whey the devil temp mi fi tell yuh issie ..Yuh feva yard fowl

2. I usually dont respond to bullshit but because u live on here let me tell you something dunce bat. You see when mi post yuh pan mi ig a post that had nothing to do with you but mention yuh name and u come ina u fake account come chat to mi bout yuh respect me blah blah and then proceeded to report my page 11 times back to back…Report till yuh neva satisfy yuh mek a fake page and come trace me..which man use fake page pan ig? Mi remove you and blocked your pages yuh run come send me fake lawyer letter and I laughed in your face because the post did not discriminate you..The people dem seh a nuh fi yuh house pan the north coast and your ego was bruised even though the post was not about you………..but because of that one part yuh tried to harass me..Now yuh a talk bout me a mek money offa fat rat :ngakak or cat whatever him name…Yuh know yuh block me so I cannot see your time line but people send me…Fi show u how pathetic you are a waste of gravity…Di young lady ask me fi tek down di post and as soon as mi tek it down yuh start talk..yuh shudda shame seh all the threats you made in my dm never phase me…the young lady came politely and said her sister and her were are war and YUH put yourself ina di mixup as a man di way how yuh like lap your frocktail yuh gone ina family business as a man! Tell whoever not to post you but yuh si dat blue tick and that public figure thing ……..a go cause your name fi call………and as I said I will use my discretion no matter how yuh cuss and class I will use that BUT YUH CANNOT STOP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FROM POST you

1. Yezzzas christtt inna de Autumn weather yah!

Met! Ooooooo me a bawl Creee fi de “icon” cause him no know bout fi yu ‘Panish Town lap frock tracings! And some people ago want join de fray pon yu battle grung cause dem neva dis bad enough fi tek him on!

Marlon! Lef Met alone. Doooo and tonks

1. PP the first time I completely ignored the man with the fake pages and the reporting of my page..All I did was remove him and blocked his fake page..Him send mi fake letter he even sent me some namecheap shit and mi seh continue ..Him fluff up reach ina mi dm last week and a go post pan timeline…Marlon whey look like him never come out through vaginal delivery

1. Mi a go post up him message dem whey him come to mi wid whey day..The man seh mi fi stay ina mi lane..Marlon whey if him see a book him tek it put under him arm patch it. All that money n him so dunce. When dem run whey wid him page yessideh him claim him use IG fi business. Mi waa know which big company giving him deals pan instagram and which contract him a sign and cannot read too good..I love that he loves his children and parents but he is a man of zero substance besides that. If u give him a candle with the word candle written on it he will think its a race car or a deed to a house. And try drive it or use it open a door thats how dunce him is

2. Him a One of Jamaica’s biggest Wasteman that mek Foota look like King Chivalry!!Not even inna small dosages this dunce AF yute tolerable!!Why unno cant focus pon who a see unno n stop provoking who nuh see unno!!??I bet if u get the real attention u seeking from Met ,yuh a guh bawl out worse n outbitch that bitch Dovey !!

3. :sup2: :sup2: :ngakak
    Ohhh LORT…I do not want to bare witness to Marlon Samuels getting a dash of Pinkwall ass whooping from MET passive-aggressive ass.

Me feel it fi him and she no start…lolololol.

Hehemm..If so be de case fuck IG and tek to him right here on the turf, MET.
    Pin it so me no miss it a rass.

Marlon…do. bow out a dah one yah…do

1. Yes mi haffi do passive aggressive cause people will seh mi did a cheer fi him n will not understand that it was a mere case of right n wrong wid him and yanique..Also if mi let out di aggressive side uno a go shame and seh no das not me so mi haffi sip and swallow . I did give it to him in dm though cause mi nuh know who is him that him a go talk bout everyone hear what him seh except me. Marlon u walk like a one foot fowl whey we use to have …A swear that fowl alive till now him couldnt dead fi nothing all when mi granny gi him to har friend fi cook he was back in the yard di next day.

2. Das why a dont post him on ig and mi post him here last week and a him that ina mi dm bout stay ina mi lane..Marlon mi cudden waa ina your lane cause no form a learning nuh in deh. When u did ina yuh ole brief and skates yuh neva feel violated when you were posted…but u vex when other things post and if u borrow somebody good eye and see what yuh did look like ina dah brief deh yuh si yuh wudda tek whey yuhself offa instagram

4. met is which sisters , his dentist and her sister ? but all morlon doing is using toni ann . kmt she dumb nuh fuck dont let dunce bat morlon frighten yu.

1. hayyyyyyyyyyyyyyy due to how di people dem seh DI talk up outa fi har nice clean mouth bout fi him mouth him go find dentist deh wid fi fix him problem______________________________________________________________________ .. Him need har so dont fight har out yet …Mek Marlon get him fix uno too wicked :ngakak

1. dis need peepu ________________________________________________________________ mi neva did a add it up last week hay a grung mi deh

5. Marlon is def not the sharpest tool in the box n u know wha hot him dunce n dark n think him bright n smart but look pon all him to no damn idiot kmft

1. That video in di brief n skates was cause him stress out no rawse cause Yanique wring him out nicely damn mouth fava hog pusC attention seeking whore

6. No lie a Met first post Marlon mek ppl know him with the yanique SAGA . Met was also defended him so wha fly up ina him head now . From mi notice how him behavior like mama man mi stop like his funny post with his gimmicks. Marlon is liad and chat too much for a man bout him a DJ or singer with a bag noise with him bullfrog .

7. Chooo bumbo! :sup2:

Me wan see de picha :ngakak

Marlon ungrateful because Pinkwall did hold court inna him favor. Now you have we a go MET out justice pon yu backside.

…negro bawl Creeeee and lef Met alone. Surrender or flee when you know you can’t hold you position.

1. PP it was video..If yuh did eva see him u see dem di leg dem wide out like him jus a learn fi skate like miself..Kill him dead the video did a happen cause a him post it pan him story and di ppl dem draw it off.. When me get the video mi fraid fi post it but I see that he was pleased with it going around..Kill him dead him was sexy cause not even shirt him did have on. From that mi know him upstairs nuh too 100 cause that video shouldnt mek muchless post

1. Bright bout u a go talk bout me a mek money offa di fat man. U see yuh mouth how it feva fowl battey das why yuh chat suh much …

8. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    Morning Met n Regulars but me want c that video 2.
    Kremlin4life

9. MET GI POST HIM. MI NEVA SEE DI POST. REPOST IT MET FI U METTERS. MEK S BWOY FLOP BOUT HIM A SEND THREAT. WASTE LIVE INNA GLASS HOUSE A TROW STONE PON CAH TEK DI HEAT. POST IT .

10. Toni a spend her little money pon Marlon n a struggle fi pay har worker dem she is a rass ediatttt mi wok inna di same plaza she a struggle bad bad gal wise up. She know him a use har but low self esteem is a bitch n she nuff har self fi hear him business whey she no stop chat. Met post har de cause she a no good gal den we will hear all whey DI Neva seh. Mi know she will use har fake page n chat di tings dem bout waste mom marlon.

11. MET U NAH LIE BOUT DI FAKE PAGE DEM MARLON LIVE PON U PAGE HIM MEK TONI MESSAGE U MI KNOW CAUSE SHE CHAT. HIM MEK HAR CALL DI BABY MODA MATE A PICK WAR CAUSE DI ONE TONI LUV DI MIXUP TRUE HER SISTA BOUT FI SPILL DI DEEDS AFTER SHE CALL UP DI GAL NAME WID MARLON. SO BEG U FI TEK DOWN POST N SHE FLING HAR OWN SISTA UNDER DI RASS BUSS CAUSE A DI SISTA MARLON DID A FUK MARLON FIRST BUT TONI RUN INNA HIM DM FIRST. TONI KINA UGLY FI TRUE BUT SHE SNEEKY A REAL SNAKE A SHE BUSS OUT BOUT HIM ENDS PON THE NORTH COAST SHE LIVE OVVA YA TO WITH HAR FAKE PAGE. SHE HAVE HIM FILE THAT Y HIM RUN INNA DI ARGUMENT WITH DI SIS.

1. No man dis need a post a whey di :hammer Of course Im not lying about his fake pages, he cant hide but I think I have ignored him enough now so from now on I will answer him whenever

12. Him a use Toni and she a use him too cause him dunce she study him from yanique saga did a gwan she play nice girl role tell her all him secrets she tell everybody him ramping shop a Ochie a next gal yard. Mek her feel good about it kmft she a drive him round from the other day she know what she doing so no feel like she go a farin buy tings fi him pitney gal a play humble cause she a plan fi dunce Marlon.

13. SMADDY TAKE MARLON PHONE WE TIAAD A U NO BADY NEVA TELL U BOUT OVERSHARING. THE ONLY THING LEF FI U POST A WHEN U A SHIT NO WE MK WANT SEE IT.

14. ICON MI CRICKETER JUS KNOW U A PUBLIC FIGURE CAAH TRUST DEM GAL PON DI INSTAGRAM SOUNDS TO ME LIKE A GROUPIE GET 2 CLOSE GENNA. DEM CUM IN ALL MANNER OF EVIL DAH 1 YAH WATCH U STYLE C WHEN U NEED SUPPORT WORD OF ADVICE CHECK PEOPLE OUT B4 U LET DEM INNA U LIFE Fi REAL. FAMILY MI SEH DEM PEEPS WHEY HAV U BACK THICK N THIN G.