That’s a Mother Lion ah protect her cub…. I can completely understand….Phukk with me is one thing…..phukk wid my son??? It coming like the Incredible Hulk waan come outta mi, so mi nah seh nuttin….. cuz mi understand…..
I wish Dora thump yuh inna yuh big face!!! The woman did nothing to your son by way of bodily harm.She just told the teacher, he has no manners to his grandmother and hear her behavior. Children live what them learn, so I can just imagine him in school.Damn leggo beast, sick tumuck.
Yu hear her wid de people dem business whey nav nothing fi do wid the undisciplined pickney? Some parents a leggo beast whey cripple dem youth social skills and tun dem into a meance to society.
Thwaites wan see da video yah, so him feel vindicated. Then again, him have dem by the dozens a central Kingston fi deal wid :ngakak
God know sh have that face whey shovel and 2×4 would love fi meet.
PP u notice is the lady son go complain to the teacher and this rolling cow a cuss mumma puppa and everybaddie?
Met, me just catch sey fi har pickney name “capo”. so him done krisen wid road name at that to! DWL 😀
God know har voice irritating wid de slowness of illiteracy. Sound like dem banshee whey live clear up a mountain and wan cuss people way down a road 😀 😀
PP
met wtf does dissatarro mean? lawd dis woman need to enroll in the same school her son is in caz she dunce bad
OMFG!! if shi di ever catch Tora at that moment wen shi was making dat video shi wudda rip har to pieces lol it seems as if Tora carry har secret to di school!
Distort…lmfao
MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WTF AT ONE POINT SHE WAS SPEAKING HEBREW LMAO
She has a dna retardation going on and look like a shovel to the face would calm her ass down.
Sas have mercy…..
:tkp
#ST. CATHERINE’S FINEST#
#TORA SHE TOO FASS TO#
#DWL#
#IT BAD; IT REALLY BAD#
That’s a Mother Lion ah protect her cub…. I can completely understand….Phukk with me is one thing…..phukk wid my son??? It coming like the Incredible Hulk waan come outta mi, so mi nah seh nuttin….. cuz mi understand…..
Protect di son wid har mouth? She need fi go clean up har nasty mouth
I wish Dora thump yuh inna yuh big face!!! The woman did nothing to your son by way of bodily harm.She just told the teacher, he has no manners to his grandmother and hear her behavior. Children live what them learn, so I can just imagine him in school.Damn leggo beast, sick tumuck.
From u hear how she sound u know Tora not lying pan har boy
Yu hear her wid de people dem business whey nav nothing fi do wid the undisciplined pickney? Some parents a leggo beast whey cripple dem youth social skills and tun dem into a meance to society.
Bout she a do video..Thwaites call dem leggo beast whey day and dem bex and some a dem a more dan leggo beast
dis one a rolling calf! :ngakak
Thwaites wan see da video yah, so him feel vindicated. Then again, him have dem by the dozens a central Kingston fi deal wid :ngakak
God know sh have that face whey shovel and 2×4 would love fi meet.
PP u notice is the lady son go complain to the teacher and this rolling cow a cuss mumma puppa and everybaddie?
Met, me just catch sey fi har pickney name “capo”. so him done krisen wid road name at that to! DWL 😀
God know har voice irritating wid de slowness of illiteracy. Sound like dem banshee whey live clear up a mountain and wan cuss people way down a road 😀 😀
PP
met wtf does dissatarro mean? lawd dis woman need to enroll in the same school her son is in caz she dunce bad
OMFG!! if shi di ever catch Tora at that moment wen shi was making dat video shi wudda rip har to pieces lol it seems as if Tora carry har secret to di school!