Suh blue dress hab spliff a bun and cross earrings sed speed. One holding a makeup brush and di odda wid mohawk braids.. There is just too much going on here…I caan manij. Macy, please to come and sawt out u ppls dem. Reply
di one inna di blue look like it walk bare foot from the past life and step right inna di pitchA …. Reply
____________________________________________________________________________________________________________________________________ Reply
:ngakak A dat yuh call WALKING DEAD. Di hand dem full ah veins…..but I curious as tuh wha ah flow thru dem. Reply
dem all stay bad, neva mind the two ah dem clown on the ends. the two inna white ah beat my soul bad bad. Reply
Di battymon dem a REALLY get outta hand!
Suh blue dress hab spliff a bun and cross earrings sed speed. One holding a makeup brush and di odda wid mohawk braids.. There is just too much going on here…I caan manij. Macy, please to come and sawt out u ppls dem.
why must they do this … dress like women .. these gender confused PARASITIC species MY GOSH!
di one inna di blue look like it walk bare foot from the past life and step right inna di pitchA ….
____________________________________________________________________________________________________________________________________
Real, and widdout any type warning :hammer
Happy belated Thanksgiving tuh you and your family :peluk :peluk
:ngakak A dat yuh call WALKING DEAD. Di hand dem full ah veins…..but I curious as tuh wha ah flow thru dem.
Frankenstein Return
NASTY!!!!!!!!!!!!!!!
dem all stay bad, neva mind the two ah dem clown on the ends. the two inna white ah beat my soul bad bad.
tails from d crept
I like gay but these ones stay bawd. Dem don’t look good.