IF UNNO NUH READ DI INTERVIEW YET….RATE THE SONG DEN READ

0 thoughts on “IF UNNO NUH READ DI INTERVIEW YET….RATE THE SONG DEN READ

1. LOVE IT! I think a good producer should incorporate him and de likes of Vegas to Revamp we dancehall music.

Welcome Don Husky. You did the song with positive social messages of anti-gun, community and anti-drugs. Don’t divert from that.

1. Lolol…Since we on the same plane of thoughts- let’s wish him protection from corrupt individuals as well.

1. It madddd!!!!!!!!!!!! A my type a music dis. Dem lyrcs ya mek him sound way mature beyond him 21 years. Mi ago listen to it again because it really sound good.

2. I agree wid yu Met. It’s only a matter of time. A sump’n wey yu can feel or sense it you know.

3. Song ratings – 6.5/10… A very good effort. Yeah, mi like it nuff nuff. Definitely de artist have BIG potential.

ADVICE to the artist: Stay on the original foundation dancehall tracks (NO DIVERSION) AND layer on positive lyrics with a blend of good english vocab and Jamaican lingua AND watch the fanbase GROW. Short verses, bridge and chorus. Fans nuh have time nor focus fi long verses dem.

You would have made your own space and others will want to follow you in that space. Dash more a dem chune yah mek wi lissen. No need to thank me

4. di youth sidung pon di riddim like when mi deh pon mi lady lol…him a gwaan, on some real shit di tune bad, mi memba di original jah send mi come and mi like how him put in fi him part, mi affi mute mi tv and a mix him dung di way how him a flo nice…keep it up my youth, a hope bounty nuh tun pon u and say u a do too much music widout violence…

Leave a Reply to Miss Jamaica Cancel reply