IG SHOW DUNG WID KIZZY

Met Kizzy cursing out her friends on Instagram who canceled her bus ride, how her baby father Rick sleep with in her house while they staying with her. Met Kizzy acting like she don’t f**k girls also. Girl bye because your life is no different from Miichi World Boss. Kizzy walk & thief like dog, she f**k every little young Bwoy not to mention mind them, clothes them, and feed the ole ah the Bwoy them family.

25 thoughts on “IG SHOW DUNG WID KIZZY

1. shani from 14, the bwoy a Fordham road ,227 damian,curtis on gunhill,ricky etc, she too bad to ,she need to clean har house

1. Because inna the house duty she did jealous a dem long time, all she deh pon dem pretty dem have red bottoms and nuff instagram followers. Dhe done have dem up long time. Jealous bitch

1. It neva dirty when these hoes were sleeping, eating and a drop nasty draws bout de place and a use har place fi nhame belly healing centre?!

Anybody she cuss come yah come class har a punk! She invite a bitch fi call the number whey did use fi beg a kotch! 🙂 😀 unu ova yah a throw wud….punk bitches

Kizzy! a should a dance you carry de dutty baggy dem go throw pon de owna dem and IG the dutty crotches dem wid dem owna “hotgal” pictures 😀

2. She need to go clean up her house and stop showing that bed shit man, she making pure noise over nothing , soh wah if d gal dem talk who fuk and suck dem, dats wat friends talk about , shut the fuk up and get yourself some new furniture , fix up ur son room and shit , the house look like a crack house kmft , stop putting dat shit on social media mon an deal with your dam kids , go clean up the house and shut the hell up.

3. Why ppl friend ppl like diss , unless those girls is like her , glad me is a hard worker , rather rent a closet dan live wid ppl , dis girl is a national disgrace why she didnt charge dem rent , a soh nuff gal stay , dem put up ppl an dem use it cuss dem later , ppl need fi wise up. She jus a galang like d gal dem world agoh end if shi chat an mi kn d gal dem have tings pon er to kmt gal wid u crass eye , u noh perfect , goh fuk and buty sum sheet pon pon u bed , fix up u room an ting , u house look like a man alone live dah , it noh have no woman touch

4. Carlos ft Payne land babymother kizzy Greg deportee sister which was also a deportee re entry gal from Tivoli a so she theif and stay from long time

5. Is not tivoli she come from she use to go to skool in tivoli she come from grenwich form out a 2mile side she is nobody so what do u expect all she do is walk and thief sell it and take the money mind rick she is a big dirty informer i dont know how she still around carlos baby mother yes,but the little girl who she have for carlos she send her to jamaica on a blank birth paper because she carnt read she a curse ppl look at she talking a bout beg bug a she a it a in her ass rick f**k her a pure big soar she have up into her asshole bout she a call ppl nasty who nasty like kizzy she need to stop go a doller store and thief and try go a macy so she can buy red bottom shoes to because she never look good yet with all she a thief a mind man old dead body kizzy

1. How birth papa fi blank? U.S. born (children not exempt)need birth paper fi passport. If a minor the daddy consent needed to get the required passport (if breathing and location known). Jamaica nah let dog or puss in widout passport…bout blank birth paper. Liar

6. Sumting wrong wid di yiy pan di left or a cock yiy… mi a hear har still but di yiy ketch mi focus yow dwl….

7. Yuh know seh mi go back go watch fi see a who di eye really did a look pan inna di video… but di person deh tuh di side mi cyah see dem wid my regular eye yuh affi have curve vision like how inna di movie salt di bullet curve.

8. I throw my corn i didnt call no foul u must know if me a lired because you send me for man and i carry woman kizzy is a girl who no fraid to talk so if you want to know how long and when she send down the baby to her mother ask her she will tell u how and when i got deported from england with out anything to identify my self and they never turn me back so when you talking about jamaica not letting in dog or cat a you a lired because look at the loads of african and all kinda country living here with passport birth paper or id a what happen to you a me fi tell you

9. Honey, you conveniently created a WHOLE new word, there! “Lired”, Dicky (@JMG Dictionary) are you paying attention!?!

10. Straight immigration mi ago sen a yuh yaad, yuh chat too much, yuh ugly nuh bloodclaat an faava when lizard a bleach. All yuh bredda a guh home, wait an si duty nasty rotten pussy kizzy

11. Is true she have a little girl a Jamaica ,she send her to Jamaica long time as a baby and never send back for her is a lady grow the little girl Kizzy mama dont have time fi tek care a pickney a young bwoy she walk and mine ,is a dirty set a ppl dem from Greenwich farm .every man her mama breed for dem dead Kizzy and Gregg father dead before dem born .a suh dem mama grow dem lowlife