IKANIKALIK REVIEW PART 2

This a mi last review fi Mr PinkFace Tar Body Drugesha (Edited) Jayswipon cause me want now where him get icon from who is him nobody ah dat seh party deh ready . . . . . Pic 1:JueBear he looked nice you would of think it was his party him outfit nice mi nah lie different but me hate di braids dem pon him something bout him scream I f**k man or a just me ? Anyway Jue you clean up nice all the time please leave wutliss KerryAnn alone . Pic 2: Ok no sah dem 2 man yah oh sorry I mean tranvesite drag me to hell in the face shushanna(Edited) scary bad no sah a how bald head do it the gal bleach out and white n long and goofy face (Edited) tuff like jackass corn bald head tomach strong bad him mussi drink 3 gallon a Hennesy before him fuch shushanna cause no sah she and Jayswipon couldn’t pass fi circus freaks . Pic 3: This gal felesha gut big and stay bad fi a so called young gal di gal have a nice face she need fi stop worry bout crawny malnurished Troy and go save all a dem money she a give him and go do lipo or live inna planet fitness it stay very bad man felesha instead a you a theif fi a living lose weight first and then theif the nice clothes you will feel much better and look much better inna dem trust mi . . Pic 5: Monifah what the hell do u favor as picture man come u a try stuck in u gut like seh we can’t see te imprint u don’t look good wheel and come again because this nuh mek it one bit . Pic 6: Somebody call the government me find one alien or ET omg how dah woman yah look suh me always she see pon party pic wi lady rose a Jamaica she look scary bad har head har head how it so swollen what is she a freak of nature ? People please explain to me what is dis thing no sah . Pic 7: GoldieLocks and the 2 bears . Shamar from uo come outta jail u still inna di theifing thing and no matter u try u still no look good please stay home , mrs Lou you mouth big and stink just like bull frog kerryann the only thin pon kerryann pretty u the makeup the bra small bad and a squeeze the daylight outta har and she squeeze inna size small agent provocateur dress knowig she wear a medium is a nice dress but kerryann body don’t do it any justice sorry not sorry . Pic 8: Yakini look a alumion foil weh dem dip inna food coloring and left out inna sun because diss shit is horrid and a hurt me eyesight me fraid mi eye shrink no matter what dis woman never get it right always some weird shit but is her style so who Is me just another hater right hahaha? Pic 9: Me really can’t get over apple and the fake Chanel bag and how she really left har yaad inna dis tacky dress and makeup is she serious har face a start fi look like her man friend shushanna apple you claim your so rich where’s the so called house u mek video say u and jadion a buy a Scarsdale the day u move outta Bronx is the day me start give u credit because the only thing unno but a bare clothes and boot fi wear a party wid di same people over and over again u not making it and nuh say we a hate we a talk wat we see you say ur a celeb so we treating u like one sad rotten apple . Pic 10: Dis gal next to Jayswipon look like she smell like hotdog water wat inna di name of David she a wear dem people her sick bad . This is all opinions people so who don’t like my review u mek one fi unno self cause dem people her wanna be treated like a celeb so dem ago slander like one wid dem dirty laundry and bad fashion sense and nasty morals me hear say paul range have gal lock up inna di bathroom a di party fi 7 minutes who’s the girl people ? Nasty set a people them bout 17 gal inna di party a f**k Jayswipon and 12 JueBear hahaha use a condom people these people are a walking cesspool . Over and out until jue party hahahahha
IMG_0219

IMG_0220

IMG_0223

IMG_0224

IMG_0225

IMG_0226

IMG_0227

IMG_0228

IMG_0229

0 thoughts on “IKANIKALIK REVIEW PART 2

1. Some how mi think so too cah one person cannot be so sad and proud of that .

1. THEY NEED TO DROP SUSHANNA IN A TIGHT SEALED COFFIN .
    SHE LOOK LIKE A N OLD UNBURIED DEAD WOMAN.
    SO HORRIBLE , HOW BALD HEAD STOMACH AND LAY DOWN WITH THAT .
    THE ONLY THING LEFT IS FOR THE WORMS TO START COMING OUT OF HER PALE ASS SELF.

2. Apple no one reported your picture as you say on Instagram you stayed bad n shame so u erased it the girl in Los Angeles in pink see through gown like your short dress is jay real icon not bleached out pretty black girl. Star Barbie is real star j have apple stealing clothes for his oomanz. Star Barbie got it

3. Happle tek down har pic cause shi shame!! Let me guess Happle no money nah run this round? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak uno sad bad! Don’t try keeping up with the jones because none ah UNO is the Joneses . Happle only look clean ah nite time UNO Eva see har day time? Shi look very dirty and not to mention just like a Thief.

4. Candy cane you aint neva lie. Sushana always look di worse from lingtime outta all har fren dem. She looks like a character from the show walking dead.. she could star on broadway show as a transgender and pass for a man. She too hype and tink she bad but she neva have a man fi harself except baldhead and even then a did kerryann him did in love with. All sushana do is walk and mine man and try tek wey ppl man but di man dem just use har fi clothes. She jealous a apple cause apple look betta dan har. Go apple u stay good just too much see thru clothes. All twinny look betta dan sishana she a hater and want spoil di girl dem shine. She walk and chat dem all bout how a she lend dem clothes all di time and she buss dem