Good day Met and everyone
hide my ID please. Thanks. So this is how my story goes. Post it up pinky!!!! Everyone know that we are in a new decade right! 2020. No some of these whores don’t know. Nobody not perfect but here this. I’m walking going about my business and these p*** sellers and five dollar wh*** gyal a come call up me name that me nuffi walk in her conversation. I don’t know these girls on social media nor have any pictures of them but the whole Spanish town know say Lashaun a five dollars whore!! Imagine. I don’t walk and trouble ppl nor beg, nor thief. This ************ seller think me frighten fi har. She and almost the whole a her crew a breed. The day on the argument I saw her with a big cup a alcohol a drink. She smoke and she deh a every Fairview, Spanish town party. She walk and sell front worse then the half way tree whore them. She no buy no food, all she buy a hair, nails, makeup and a new set a dancing clothes. Every dance she n har big hole friend skin out them dungeon, presipit, maggot infested p***. Ol five dollar whore. I am not the one who started this and is not over no man nor nothing. This girl fass with me and she a breed fi all a the **** infested niggas in philbutt. If me a breed, me stop go party and try find a work and go school but this ***, roach, maggot infested pr**** have nothing about her. I don’t bad MIND any body!! They same day when she a argue with me I told her to stop drink, when her Johncrow face best friend a tell me say she pregnant and a drag in Lashaun or whateva she name in a her house. Not even wholesale wuk yuh can look gyal ol pr*** and drunkard. Learn to have some respect for yourself. Me know me love myself. All my clothes is name brand am talking: old navy, Jordan, Steve madden, DKNY, Gucci. Last week the amount a tags me pop off. This whore affi sell her beg bread p**** fi do nails. Everybody makes mistakes but this long ole gyal not even respect her unborn baby. Me a warn you dog s**t, batta fi life and run through. Me seem quiet but mad gal inna clean clothes this. U a big adult and me younger than u and u a pick war with ur immature self. I don’t scared of u and ur breeding crew. U feva rat bat, idiot and a piece of trash
Why u nuh sell ur rotten front and buy a houseYour best friend a go pon selector sound on her neck and she nearly drop off and bruk her neck. Ol witch me will blood u up in front a ur crew. A ur unborn baby a save u. I don’t cause trouble but u deserve this one u ol thot. Back road no want u. Go and get a work long duty stinking, bleach out,Lashaun. Ur family nuh bad yet. U need attention and a crew but when me a walk, a me and God walk. . Me nuh jealous a yuh old dog. All if my family turn them back one, God will always find a way. Touch not the Lord’s anointed batta out Lashaun from Fairview.. Why u a tek out ur man stress on ur unborn child. . Anno the first onu a breed. Onu dash weh belly like when people dash weh garbage. Anyday u touch me or any one a onu touch me, me ago tame onu. Bout me cyan do u ntn. Don’t underestimate me bitch. The same ppl them weh onu say a idiot, we kill onu and nuh response. The least u can do a get a work gyal. Young girl like u fi go work. Man nuffi mind onu, cause ur ole gone a the underworld bitch. Dead ole gyal. Funeral keep fi ur big p**** already. It bury and rotten long time so till it all a stink. Ur hole worth five dollar gyal. . Me don’t like girls yer. U have no shame. Imagine u soon have a baby fine but before u change ur dirty promiscuous ways u find time to argue with me. I see girls in worse circumstances doing better. Girls who breed younger than u. Learn to humble itself cemetery, graveyard, passage way, mildew ole gal.
Me likkle siata big up yu bbc self! Yu mus come feom de same breed as me!
Hold up yu head and mek de ole garbage pon dem see you. Don’t dirty up you hands pon dem. Since you know who and what they are…know a which man name dem call pon de belly dem and go tell dem fi twll dem dogshit gyal dem fi lo yu…next step a fe mek dem see road and can’t stand up long.
*excuse typos lol