IN ALL FAIRNESS

0 thoughts on “IN ALL FAIRNESS

1. I’m so phuck’n lost it huh funny,nuh she de nada write yesideh seh dem a keep weh kidssssssss,pretendsssssss nd she neva once keep weh fi har kidssssssss weh she a grow dem?!?!?!?

did i read it different or a me read me still can read,how dare ABC mouse fail me on dis one :nerd

2. Waitttttttttttttttttt, so weh reallyyyyyyyyyyyyyyy ah gwan? Mi lostttttttttt out rassssssssssssss….

So ah never sheeeeeeeeeeeeeee write the longggggggggg post yesterdayyyyyyyyyyyyyy?

3. Nobody badmine konshens this lady must keep her ass off fb .Its embarrassing to she a old ass woman talking about the type of man she love tek and her sex life .Dont let she fool uno she don’t like lattz .She was the very last person to hold or see lattz child .She would always post pic with the baby with other people and it was after someone ask her why she not posting pics with him and her couples day later she post up pic .Lattz mother ever a dash word pon har sey she chat too much and the lil old rasa ever a like it .Sender konshens don’t have nothing fi noboby red dem eye over cause everything he own is unpaid for and him pussy suck no tun up any more him need fi tek off the braces and a could Neva Lattaz cause we all she f**k all a uptown before him .Ruption and him friend dem a laugh every time him post bout her cause dem know har dutty life before

1. I have not bum a ride in a longggggggg time but tidday tidday plsssss oooooo just to dung di road causen say I gots to gets awayyyyyyyyyyyy from here

CHUET

2. Met, I heard about the corns on the toes but now dem a seh di braces are interfering with the suckingz. This a histriiiiiii, Konz haffi go mek bad boy Trevor help him out inna di eating department :hammer

4. For real tho, his mother supposed to be well into her 50’s maybe 60’s, no big woman inna dem 50’s/60’s+ supposed to ah write like how that post write yesterday, so mi woulda really believe seh is ah fake post write yesterday

5. Hope Konshens change but is an artiste I did rate but mi did deh ah one studio couple yrrs back and him come there, when him meet up aid di man dem him chat gal underneath wid dem from DAT I nuh like him, hate man weh chat woman guess we see where the chatings come from. Smdh I prefer delus cool dude