IN JAMAICA ITS ”SCANDALE~………..FRITZ N MILLIE EDITION

BOBBETTE

200px-Shavar_Thomas_in_Toronto_2010

Nikki

MAN A GI BUN AND A GET BACK BUN……….. A SUMMIN DAT KAW HUZZIE HAWT CYAH MANIJ BUN FI BUN……..LAWD WOIE ..IT IS HERE IT IS DERE……….ANTS NEST SHAVAR DONT KNOW WHERE TUH TURN………AFTER SHAVAR GI HIM NICE NICE WIFE SUH MUCH BUN WID NICKY WHEY DOE HAVE NO PRINCIPLE WID HAR TINGS AND DI ONLY REASON WHY WI CYAH CALL HAR GROUPIE IS BECAUSE A BAY LIGHT DODGING MAN SHE DEH WID SUH DEM NAME CAN ONLY NOD PAN…DEM CYAH CALL.. BUT IF DAT LIST WAS FI MEK IT WUDDEN NICE………….SHAVAR SEEM FI LIKE IT BECAUSE HIM ALWAYS A RETURN TUH NICKY……REGARDLESS OF DI MILES……….BOBBETTE , SHAVAR WIFE DECIDE SEH……2014 NAH KETCH HAR WID HUSBAND AND MATE……..SHE REALLY REALLY A LOOK FI GREENER PASTURES AND START TEK ONE LIKKLE MAN WHEY AH GI HAR RATINGS……..SUH MUCH RATINGS DI MAN DECIDE FI CARRY HAR OUT WHEY NIGHT…LAWD WOIE……….WHA NUH BURY NUH CALL IT DUPPY OO………….UNNO CAN SAY DAY GHOST BUT NUH BADDA SEH DUPPY…….KAWSEN SEH……….DI PEOPLE DEM SEH………….. AND ALL WHO NEVA DEH DEH SEHHHHHHHHHH…BOBBETTE PUDUNG A PIECE A WHINING PAN DI MAN INA DI CLUB………SHE NAY KNOW HAR ”HUSBAND” WAS IN DI CLUB A BRAISE BACK OVER HIM OLD MEAT………NICKY MI TALKING ………..YES SHE…SHAVAR WAS A REHEAT……AND DEM SEHHHHHHH IS LIKE DI BUN LICK HIM INA HIM BACK BELOW HIM WAIST……….HIM FEEL DI WHINE WHEY BOBBETTE WAS A GI DI MAN…WHEN HIM TUN ROUN AND LOOK……A HIM WIFE HIM SEE A BUBBLE………BUBBLE SHE A BUBBLE………LIKE SHE WAA DI MAN SPEND NUFF TIME INA HAR SUMTING …..YES OO………DI PAWDIE DEM SEHHHHHHHHH SHAVAR STOP DI REHEATING SED TIME AND GO DRAW OUT BOBBETTE FROM UNDER DI MAN AND ONE PIECE A SUMTING INA DI PEOPLE DEM CLUB……..DEM SEH ALL BOBBETTE SHE DEH PAN A SEH SHE NAH TAP…SHAVAR HAFFI GO KILL HAR PAN DI COCKEY SHE NAH REMOVE IT FROM HAR LIFE…………ONE PIECE A CROWD DRAW DUNG SUH TILL SHAVAR FREN DEM FIND HIM EARS AND TELL HIM FI DONE BECAUSE ********IT DONT LOOK GOOD**********(Melissa voice) A DAT MEK HIM SLOW HIM ROLE………IS LIKE MACKA TEK DI WHOLE A SHAVAR BADDIE , NICKI BED CUDDEN HOLD HIM DI NIGHT DEM SEH HIM TEK DI SPEED A LIGHT GO A ORANGE VILLA A LOOK FI BOBBETTE FI DO HAR BADDIE DAMAGES ………….BUT CUDDEN LOCATE IT………OLD TIME PEOPLE SAY WHEN YUH CYAH KETCH KWAKIE YUH HAFFI HENG ON PAN DI SHUT AND IF YUH DOE HAVE A CAR YUH HAFFI TEK DI BUS……WELL SHAVAR CUDDEN KETCH BOBBETTE BODY SUH IS HAR LIKKLE BAR DI PEOPLE DEM SEH HIM GO BEAT UP….DEM SEH SHAVAR BEAT DI BAR HIM BEAT DI BAR DI BAR SUH TILL DI BAR GONE INA BAR ICU…….MAN A GI BUN AND A GET BACK SUM…………..A NUH NUTTIN DAT CALL IT BAR FI BUN :travel

0 thoughts on “IN JAMAICA ITS ”SCANDALE~………..FRITZ N MILLIE EDITION

1. Mi sey is a long time mi nuh read a tory whey sweet so…Sender you did a good job writing this one. It sweeeett baaaaddd!

Mawning Met and Crew.

1. Met see wid me yah. Mi read it and did a wonder eno…but true yuh woulda nawmaly gi we a clue sey yuh fix it up and sweeten it mi nae too sure. But all credit to you yuh bad pan the writing. It sweet mi…nah lie

2. Woiieeee, you see how dem dutty Jamaican man yah stay though. Him bring so much disgrace pon di gyal wid the man royal hulk looking Nicky and as soon as the woman wanna move on, him want fi get physical a hope Bobbette Breed and man yuh. Nasty germs Shavar.

3. mad*** this story sweet mi so till. Dweeetttttttttt Bobbette dweeetttttttttttttttttttttttttt. Him mek him concubine fight yuh, chat yuh and do all kinda shit, dweeetttt Bobbette dweeeett .
    Open a Bakery and give him a lifetime supply of BUN.

4. Mi laff so till me cry Met say di bredda beat the bar into bar icu ———————————————————————————————————————————————————- emergenceeeeeeeeee (inna mi chi-ching vice)

1. Lol a dutty an dem whey mash up ppl tings dem man ya no easy cause u a run bun from when oo when so how u fi waa fight the woman
        Met ooo whey u say Shavar a bubble like???? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

5. WAII! Story fi sweet but nuh suh!!! BAR ICU… di sendah bad like anthraz. Met mawning. It cumin like mi coulda picha d entire event a unfold in front a mi yeye dem lawd

1. So nobody no see say a u write the story all now a
        Met writing still is so unique mi pick it up quick quick lmaooooooo

1. then how dem nuh know moderator writing all a now, only Ms. Meth write suh sweet, d tory nice up mi morning! a suh dem dutty man yah stay love gi bun and cyah tek it

6. Bobbette, lock him up fi malicious destruction of property, a bun it bun him more cause Bobbette spend di nite at di man house, go finish d bubbling she started inna di club. Shavar mussi did inna him bed a feel a wuck.

Serve him rite, f*cka

7. What a sweet piece a writing man… Met dis one tek di cake a long time mi Nuh read mixup sweet so.
    Mawning allll

Bubblelikesoup

8. only thing missing from the story is the part where the new man beat him. but since you are writing facts and not fiction, we have to take it as it is… lol

1. Karma is a BITCH, same way Nicky beat up Bobbette, the man shoulda flatten him rass

9. Met! Bwoy mi love when yuh do di editorial dem enuh, cause when mi read mi feel like mi was dere dwllllll! no say dis yah story too nice!

10. Woiii suh the new man beats him, f**ka yuh. After Nikki could war the gyal suh n before u tame yuh old hulk Nikki yuh mek Nikki have stripe. Yuh c how it feel now not only the bun but the beating. Me glad the boy beat yuh. Bobbette should a bubble pon the cocky n tek a pic n send it to ur fone mek u get heart attack. Bobbette gwaan thru me loike it

1. The beating is a figure of speech,,,like when yuh a beat dem bad? aka you ting a shot, you madding them, you killing them, yuh hotness a mad dem, yuh ting tun ova, yuh good life/hole/man/hole/insertanythinghere a mad dem… etcetc

11. As me start read me kno sey ah met….she hav dis way of writing where u can actually get d full 100; by just reading, you get the full picture!!!!!

Good day jmg, met, jmg crew, bloggers, peepers an all, bless :ilovekaskuss :2thumbup up.

12. All now I can’t stop laugh, the way how mi feel like I was in the club watching Bobette bubble, lmao! No man, long time mi nuh laff soooooooo… Hello Metty.

13. jus haffi call mi doctor and ask har mek a date fi mi cuz de way dah mix yah sweet mi haffi guh check if it give mi suga/diabetes :ngakak :ngakak :ngakak

nd ps smart ass ppl i know dats not wat gives it but most ppl think suh :nerd

14. Yuh see any day yuh mek mi wee-wee up miself? Yuh no easy eno MET, dwl… Poor bar… Lawd gee, poor ting… Is a good ting the hubby a no police, cause next thing wi know it wudda dash out inna today paper say the poor bar did escape into nearby bushes and was later found suffering from gunshot wounds

15. Met & Metters a lovely day to u all.
    (speaking to Shavar) u pucker u a dat u fi get long time. u nevah know seh Bobbette have feelins to? oh, u tink she was an inanimate object. NOT.

16. SENDER SWEET ME BAD BAD BAD LOL IT COMING LIKE MI DID AH READ AH JUICY NOVEL LOLOLOLOLOL GOOD FOR JAVAR

17. Dwll thumbs up to Bobette swear I r deading,lmaoooo bun up,,,dwl so d husband see what she was feeling all along,,so him no badda want Nikki?lol lmao

18. Yuh si how much things yuh haffi guh thru wen yuh wan dh man if you ah di wife yuh haffi fight off mistress infection side piece etc etc den wen yuh cant tek it nuh more you start fk is dat ah good marriage? dese clowns are not ready for society!

19. Good evening Met and all others.
    This is the first time I read a piece on here and really burst out laughing until tears came to my eyes.

20. :ngakak :ngakak gal a bubbleeee bobbette fi bun him all pon him yeyelid shavar fi get di bun sweet pieca suss bless up metty n metters

Leave a Reply to ThEXOnE Cancel reply