Coulda grow all old wid har a Still fish fi me….. him too comfatable inna di ooman tings him play di pawt too too well man…. look pan majah hype him dweet diff star…. a my man dat.
Prince is a big b**tyman and he doesn’t deny it. This girl loves the spotlight so she’s onboard with anything.
Micoplasma genitalium is a new bacteria going around because of the excessive anal to vaginal sex and vice versa. At this rate everybody and dem mumma ago catch it.
I thought he was with Wally British.
That’s his girlfriend
Him an di girl deh how long now…senda u late…shes a dancer.
Yu ave time after she screenshot fr the gyal page she a ask who she be?
thank u
Coulda grow all old wid har a Still fish fi me….. him too comfatable inna di ooman tings him play di pawt too too well man…. look pan majah hype him dweet diff star…. a my man dat.
prince marni and his girl are both bisexual
ohhh shit
Prince is a big b**tyman and he doesn’t deny it. This girl loves the spotlight so she’s onboard with anything.
Micoplasma genitalium is a new bacteria going around because of the excessive anal to vaginal sex and vice versa. At this rate everybody and dem mumma ago catch it.
Smh… They both are bisexual??? Thank god me old school.