MAN WAANIN

Question what’s the big excitements over dah tall boy yah fah? Ok him live overseas! Ok him seem like him have lil change! Ok a diva star baby father yes cause she a breed now! A that a red unno eye or a true unno nuh like the gal mek the whole a unno batty fish a run inna the boy? Every other night/DAy from this boy land a JA is a different gal! I’m not a fan of diva but unno think the boy ago lef her fi none a unno? Him mouth sweet like suga nuh mek him trick unno and he very kind but don’t mistake that for him wanting y’all! All you miss shay shay think me nuh see u over pon the beach wah day with the boy a true me cyah find nuh pic of u mek a doe put u pon blast every Man U wah f**k the boy wey yah hide n a f**k from oxiclean nuh enough? Deven ago call him name cause a me link yuh coming like salt nuff! Nasty stay bad long breast English doll me deven know how u come bout that deh name! But diva star be very careful off that gal round yuh man cause every wey she see him gal nuh stop fling up her self pon him n him will f**k her cause him nah shit bout him

19 thoughts on “MAN WAANIN

1. Yes dat dutty bitch shay shay everybody man she run up in n claim she is taken old dutty whore mi hate the bitch n i dnt

2. unu move unu bbc unu pmore gal frighten no f**k di hol lot a unu walk and f**k di same man dem fi ntn unu not even know ntn bout man but unu run go f**k dem without boots. a when too tall live a farrin? unu stink like… from too tall get him visa him get hype tru likkle dallors start run but him no move from water house yet so him thing still no up. him walk and f**k anything weh accept him all niki chromaz him use to f**k. diva ago be di 3d gal fi breed fi him now since last year so bitch dont feel special cause him first baby mother a better gal fi u and dem lef now.
    nasty too tall weh a bleach and cant reach yu up in a every hot gal dm and inbox pussy yu no know bout condom yu full a germs like dog stop trick di gal dem wid di rental cars cause u nave shit kmt but some a unu just fi get f**k and duck too frighten man. too tall no stop run in to vendetta crew and alkaline no know yu

3. Sender 1st of all too tall don’t live a foreign is visa him have and because you see someone posting pic/ video of money doesn’t mean him or her have money ok. But what happen to the other man weh live a foreign weh diva did go up too wah daylmao

4. due to how shay shay a beat unno bad wid a inon pipe, unno left the bbc gal alone and come off the gal name dutty germs unno.

5. Ok watch da style yah a tootall this yo see anybody weh a send in all a these bullshit if woonu no knw mi and just see mi check mi out b4 woonu talk bout man cause mi no the regular ok step 1. Mi no beg people step2. Mi a mi own don step3 mi no run behind a people step 4. Mi spend mi own money step5. Mi no beg people so no boy r gal cah style me step6 suck woonu mada mi no wah nobody chat bout mi bby mother suck woonu mada

6. All who think tootall have money you can think again! A the British a mine him cause she don’t know what’s going on!!
    So all who ago breed fi him thinking he as money you are fooled!! Man live a Waterhouse same way doesn’t even own a ride of his own. Because you see him dress up and a post the money pics you skin catch a fire!! So ladies you better wise up don’t be fooled!!! Tootall don’t have no money I repeat no money!!! #Facts No money Tootall!!

7. DWl This boy (Tootall) lie baddd the amount a lie him walk n tell!!! Yes him kind fi get in your hole cause him love impress people… boy heart dutty like down a riverton!!! Yes the visa a fool nuff you bout him have money….which part?
    Him don’t have no money!!
    Most of you woman don’t independent and don’t wise you run down hype life !! True him can change him clothes and buy two bottles of hennessy and drive up and down in a renta car!!! Oh yes and buy you Lil KFC A the pordon draw him collect lol no sah yaso nice!!! keep breeding cause him not going to stay with none of you, your just going to have sleepless nights with plenty bun & cheese he will just move on to a next gal!!! #Dumb ass bitches

8. who is that British mi knw r a nuff she nuff bout she a look man pan FB wid r old self she feel tootall would a want she dem man deh a star ever a work mi knw him a Facey him use to work in a office so him is not a boy weh si dung pan corner r wait pan people and him god father and father and Aunty have money so him no need fi sponge pan people sending find something do da British deh face dawg bout she wah young boy she afi spend pan young boy tootall a hard working Yute plus him a hustler and mi hear seh him scam And him get rob a Maryland sometime last year but the good thing is a Yute weh always a work him ever clean di British spend pan every man she f**k

9. Woonu fi leave him name now cause 1 thing I can say I never hear anyone seh tootall beg people r walk behind people him a Young DON a Waterhouse him kind

10. Yow woonu come offa tootall name den Yute deh a general a nuff the British nuff bout she wah young boy spend money tootall a hard working Yute 1 thing him full a gal but him no beg people the British look him so she fi spend r money wid r old self

11. Go suck your mother bout tootall don’t beg ppl nothing tootall a germs. Which part a tootall work? Yes use to work a facey fi bout 5 months and lef go to the states to hustle!! Every time him go to the states him go sell drugs and the man dem punk him out.
    Bout British have to mine young boy!! A must you and him she day with!! Get you facts right cause the British never look dutty waste man too long a pure lie him tell bout him own business . Keep run up you dutty mouth cause you don’t know fi you ago live fi old!!! Which part you know the British lol Stop tell lie, bout Everyman the British mine!!
    Nobody don’t like him a Waterhouse not even him own family bout don a Waterhouse must don fi your mother!!! Stay there worry bout the British she have her thing lock!!

12. Stinking bloodclaat Daniese a u or u long breastfeeding fren dem send in this. .u face old nuh bldclqawt..psht..plz me fren fk him n run him like dog..gtfoh..bitch wanna get relevant

13. The boy did a operate him Seafood business & is a supportive youth weh love by many from Waterhouse so stop talk rubbish. Give d youth him props cause him progressive bad & yes him use to work @ Facey Commodities. All now mi no see a sensible comment more than onu a try tarnish the youth Name…. so what if him want to walk & f**k a d gal dem carelesss. Bredda mi always tell u say sum a dem a u things mek dem in a u but u a good youth so dem can’t defame u character no day cause all Jesus dem crucify so who is you?

14. make me tell u ppl dis dont judge the book by the cover tootall a germs him just get hype all of a sudden cause him no use to things is a yard boy him just start wear brand him dont have shit and him lie yu f**k. a bare lie him tell the gal dem fi get a f**k and act like him nice but as soon as him f**k them him tell him fren dem him and waste man black boy a di same thing bout him name ryan moggla none a dem nave shit but dem a try hype pon ppl. tootall is no don fi nobody a water house a only hungry belly black boy him can bad up no body no like di 2 a dem cause from tootall get visa him start act like him a di hottest things. me really have to laugh cause him live with him granny and a rent vehicle and think him a di shit kmt. ryan no stop suck down the forigne gal when she come yah him each up behind har like ticks cause embassy turn him down how much time now so him a look green card from di gal f**king clown. tootall u fi stop chat the gal dem hole nobody no rate yu bout don kmt

15. @match vendor u fi talk sey him a pussy cause even him own fren dem him hype pon an boss dem up and dis dem wen him ready. u fi tell him fi bill and stop act like him a don and yes him is a trying yute but him fi drop dah hype deh cause wen him did a work him never gwan so, so me no see why as him get visa him a hype look how much ppl have visa an him live a water in a di same house not even fix him no fix up di outside so weh di hype fah. stop move like a yes man yute

16. @kmt and Anonymous 7:56pm Real talk no lie bout that everything you say a truth!!!

Tootall is nobody him love run up him dutty mouth and chat every gal him f*k ,him and dutty hungry belly Ryan moggela. How you so hype and live in a granny back room tootall. The gal a chat you say a pencil you a carry and how you tell lie fi go in her drawers… you need fi settle yourself and stop the hyping!!! Cause you don’t have shit and nobody don’t rate you a Waterhouse!! You badmine and love watch man things…