Strikka she say engage to har, the rasta man weh she say buy har car. The whole a dem is a case a sadness. Met u see the video wid English doll a rub dem out? Dem need some jobs n bills fi keep dem occupied.
But striker no deh wid one girl weh drive mark x and work a Customs name Shauna ambitious girl no inna d dutty life. As far as I know a she him deh wid and ago married.
Kmt star girls them sad bad look from when them deh bout and none a them can’t put up say them have a job them sad bad… But wait where is Alisha star from the police man gone a farren me no see r and r store lock down nothing nah gwan fi r poor bitch.. Gyal weh love take ppl man always end up sad and lonely…. Lol
How them say she tek spiral from diamond?
She can a f**k him fi truu that slut love ppl man
She did put one big ole man the other day because it was his birthday. He was at her party.
Mi aguh get miself one a dem ya too! Cause a invisible man a wear!
When a ppl man den dem invisible…. Speaking of ppls things anybody here from needle eye/dodge?
Strikka she say engage to har, the rasta man weh she say buy har car. The whole a dem is a case a sadness. Met u see the video wid English doll a rub dem out? Dem need some jobs n bills fi keep dem occupied.
Send it come oo
Yessssss met a sending in d tea rn
But striker no deh wid one girl weh drive mark x and work a Customs name Shauna ambitious girl no inna d dutty life. As far as I know a she him deh wid and ago married.
Kmt star girls them sad bad look from when them deh bout and none a them can’t put up say them have a job them sad bad… But wait where is Alisha star from the police man gone a farren me no see r and r store lock down nothing nah gwan fi r poor bitch.. Gyal weh love take ppl man always end up sad and lonely…. Lol
Babystar sad her ring not even look like a nice engagement ring , look like it all double up and wedding gone aready
I can’t stand that bitch , she come pan social media a try hype
Trust me I know dirty Ashley from longtime and all she do is f**k her friend them man and try hype
Its no problem if she engage but if a striker how much BBC ppl him ago marry MET dohh make me drop down .
That girl dress nice but her pussy has no chill