IS CHIN MAN?

17 thoughts on “IS CHIN MAN?

1. Why chin keep on a send in ar self an a Gwan like is har matie a dweet? Chin we know say a you an yuh stay bad friend them a dweet. Yuh just a hype up this low class bwoy weh nobody but you an yuh matie want. Stop ugly up the wall and come wid some better story. Nobody nuh wah hear nutten bout yuh Halloween relationship. Stop scare we bitch.

2. Mets da matie ya uglier than the wife an always want to be seeing. Stop tek ppl man suck hood chin and guh find one fi yu self.

3. Wow @goodas and @love so y u two so damn concern bout chin and har ugly matie since di girl a suck cocky which is a f**g common assault y’all two hating ass bitches need to go and suck out some batty hole den unno will get recognized.unno think mi friend have time fi BC pinkwall and unno duppy story unno need fi go get a f**g life..unno just siddung and watching out ppl life unno coming like vulture a want unno left fi unno man careless n see if we nuh take it too unno gweh man..

4. But uno notice say a chin alone friend reply? If chin don’t have time fi pink wall how ar friend see this fi comment? Uno caa trick nobody. Stop use yuh fren them fi get hype chin. Grow tf up man. Fi a gal wid two Pinckney ya act like 16. Only pickney duh them things ya. The world know ya tek the man. Only thing lef fi duh a walk an knock everybody door tell them. Yuh need fi guh buy some self esteem caus yuh nuh got none. An yuh fren dem weh a boots yuh is no friend because if they were they would have told you the truth.

5. Queens bad gal yuh boring af. Who is your friend fi anybody watch har. Yuh fi lucky mi even comment fi smaddy recognize uno. Uno a try hard fi a hype but it nah work a rass. Uno topic nuh trending suh ino afi a send them in. And fi di batty argument a fi uno style that fi lick out man batty an them things deh. Caus that’s all man want uno fa. Duh batty mouth gal watch yuh talk caus uno can pick pan di gal but uno caa pick pan mi. One set a stay bad gal a look hype. Who in a them right mind woulda send in chin pic? Nobody nuh know yuh chin. Stop hype up yuh stay bad self. And mi know you N yuh fren dem a read and comment suh uno group up and come cause uno a nobody.

6. Just notice say every time something like this go up a always the wife get the bad talk. Caus a she an ar friend them put it up and a comment like them think ppl a ediiot. It a get obvious now girl. True yuh wah ppl see say yuh put up the man. A suh yuh wah attention? Some gal a real man clown ya man Just imagine if she did a wife. It really sad

7. Too much jealousy goin on here.. tbh mi tired fi see dem pon dis now like wtf?? Why unu nuh just make it a 3 way rship and set a schedule fi seh one get him dis day n the other get him dat day … lawdd gee!!! This nuh look good and to the babymom u need to move on cause a disrespect him a deal wid .. the fact seh him willingly take pics with this girl shows he don’t give a f**k about your feelings… this is a sad case and it look like the mate nah let go Cause di man look like him nah lef either ..

8. Johvanna u get yuh fren dem fi comment under the gyal pic.memba sey mi Tamika know yuh deeds suh stop it do mi a beg.beating stick yuh life sad stop front fi social media kruff

9. Queens bitch baby but there is no pic around here. So lwhat tf are you talking about. Chin made herself famous suh she fi face the consistencies. Uno a chin fren uno fi tell har the truth. She don’t rass cute and uno know it suh stop trick har. These days everybody know everybody business miss f**k ina batty.

10. Chin yuh caa style nobody wid yuh dutty pussy mouth. After chin a nuh no hot topic. A that they want do post all sort a things fi di gal lef har man but she nah lef him caus she know say har man love when him cocky suck an him batty wash an chin always available fi duh it. Everyday you deh pan di gal name like she f**k gal . A you alone duh dem things deh miss freak a di year. Tru di gal nah pay yuh nuh Mind yuh pick pan har. Wid yuh stay bad freaky self. Batty mouth chin yuh fren tel mi say yuh hungry ina real life an a show up yuh self like ya smaddy. Guh tek care a yuh two monkey pickney them an lef ppl man alone.

11. The poor wife look like she don’t even care. Get yuh money ya my girl and nuh Mek some Lilklle hood rat Mek you and yuh man lef.

12. ..unno know weh unno need fi do come outta di ppl dem life. Modern time now if di girl want suck cocky a fi har mouth anything she want do a fi har life.but when unno ago come draw the girl two pickney dem Inna unnu f***y unno worst thing that can’t bet yuh seh u womb never bless..whole a unno matey,wifey and the whole a unno vomits need to go look a life.

13. What chin want is what chin get (careless) . Every time she send in something bout her the girl an act like is not she when we all know. She is a f**g trouble maker. She deserve anything she get. See har own trick fire back at har. An even I bet she is gonna act all innocent now. Well we know it’s you chin and it’s coming from the same set people who yuh sidung an enemy plan it witn.