IS DI MATE GUH DUH DI 10K MONEY PULLUP?

Diamond you and star girls really ah war with baby star ova mon? If you nuh get him someone else must diamond how you did have mon and run up an dung with 2 and 3 man I dont underdstand it ?! Diamond you one suppose to f**k off the whole ah portmore and town? Gal guh back ah country where u born and grow!!! Bad mind is a wicked disease get well soon , After you guh do money pull up you try to fight the gal after you done pass her already b*tch u a Coward , man tone diamond original sad might run crotches diamond you nuh bad u only smell bad

https://www.youtube.com/watch?v=9qleD9QBZ34&feature=youtu.be

41 thoughts on “IS DI MATE GUH DUH DI 10K MONEY PULLUP?

1. Gm Metters,
    OMG is so Diamond voice sound ole and rusty no sah for a young green girl. These girls are stupiddddddddddddddd only stunting for the gram to make selectors rich. Really sad bitches really…..unnu own anything ? this is just sadddddddd. Unnu gwaan enjoy the scamming money memba the feds are now located in Jamaica watching unnu every move

2. Diamond love gwaan like she too bad, but duppy know who fi frighten she always a war over man the bleach out boy and are left ,so a big dawg the Portmore gal dem a war over first it was Kema and dem now a baby star. Big dawg look like one a the the blue barrel wid him bleach out face all him do a f**k unuh and duck unuh

3. I watched pure comedy I do know who is who but come on you guys are young woman behaving dumb ova a boy/man not sure which one to call him and you making your self look stupid… I guess all the liquid courage they all have inna dem have dem behaving in such a way because at the end of the day the man is going to decided if his only going to deal with one or both… And then all this going back and forth was for what exactly… Come on ladies be smart not stupid…

4. So dem a try prove sumn to one another wid dem money pull up lmao. Baby Star stay real good and tingz a gwan fi har. Diamond and har followers dem fi gweh wul a dem favour patients inna old age home. All di one Dolly can gwan like she innocent lol a wah day she put up balloon bout she turn 20, lol mi nearly drop cuz she look like smaddy weh have 2 pickney already and look like 35. Uno don’t look good!

5. all now diamond dont go in her purse and tek out even a doller every money she spend she go to the man fah big up the next girl she go inna fi har purse. clowns i tell yu

6. I don’t know them, suh mi neither have or bad to say about them, them war is irrelevant to me, but what I observe is the way how them hair and makeup looks immaculate, them face have a fresh look,them nuh look oily or ashy at all, and them nuh inflated like the plastic bakkle them weh live up yere, the girls in Jamaica them a beat, uno, street and lane in the fashion department, Apple please tek notes and the whole a the inflammable species weh can go up in flames at the strike of a matches

7. F**k the fight! Mi need fi guh tun selector…work fi 1 rass night and nuh wuk fi di rest a di month!

Dem gal ya alright! If a nuh war dem a war a hype dem a hype! A suh fi dem life govern!

8. Daneise fava everybody auntie ee mon..no girl u face ollllllllld baaaaaaad nah lie..n unu nuh si dolly a push dun d girl in d blonde?? A suh diamond dem behave??

As fi spyce she jus a nuff up ina dem n dem despise r dwfl

9. @marlet Diamond cant go in her purse cause she has no money . Diamond spend all her pay pon clothes , shoes and hairdo just to say she is hottest girl in dancehall plus Big Dawg a mussi the fuss man weh gih Dioamond money bare free f**k Diamond gih weh who nuh get a who nuh want . Diamond too bad fi haffi go fi knife fi likkle Baby star . Diamond Sadlife she fi name . Dem fi glad say Chubby Maddem a f**k a Dolly cause a him gih dem a hype . fi him money pull up and buy liquor .

10. Met yuh neva hear Boom Boom made over 100grand on that song at Uptown mondays a few weeks ago in Money pull up how can Jamaican people be so loose in these hard times with money. Maybe because me working too hard for mine why mi can’t phantom the reason being this.

11. Dem a lowlife an fool hope ppl si wah dem.is a stop send dem hard earn money goh gi dem lowlife gal dah wah a dam dutty livitiy

12. All if a fuk mi fuk dem cah get mi money luk how fuk hat more time can bet shi dont have a good pot fi cook inna or a good sheet pon her bed an dis lowlife gal have money a dash wey fi show aff u mussi a scammer to backside no wonder man f**k uno an dont gi uno nothing dutyy lowlife bitches

13. Hey eeeediat galz unnu dash di money gimii, mi need it since unno nuh in need.. ISPY me frighten when me hear DIAMOND voice nah lie, neva know a DAT she a walk wid Inna har throat n so pretty. Me wan see a which man can tun me Inna demya mascot yah.. Anyway HIII FRETTYY it look like u tap tek ppl man u stop mek pinkwall, not even the video man no interested Inna u all u a push up Inna the cam.. Yung gurl yah head part look good but aweh ya get so big ago.. Si say di belly dem weh u dash weh come wid consequences doe?..aaaah bwoy!

14. Dem gal yah have bed, assest dem have doctor bill dem mother have food an clothes dem have sheet pon dem bed dem have pot dem gal yah have education wen last dem gal yah si a doctor wey dem gal yah wuk wah future dem gal yah have dem have house or car …… please tell dem fi mi sah WHORES noh collect pension .

15. Can somebody tell English star doll to wear a bra …. every weh she go did breast long dung a grung ….she have the heart bout people man this people man that….if my man cheat pan me wid she mi kill mi blotclaaat self….all the girls look good in the crew even though dem f**y f**yy but English gots to go diamond drop har please

16. LAWDAMASSY all when di post a nuh bout Fretty unu memba har di video man nuh memba har but you certainly do. Yu swallow di belly dem weh she dash weh! SUH U WOULD know. Fretty comfortable so it a show and any man a woman can take clearly him nuh belong tuh nuh bady if him nuh acknowledge that…. Unu a bloodclaat leeches

17. Ashley is just as bad to follow up them prostitutes I’m low down dirty dog bitches yeah them suck hood and lich out batty fi a living why the hell she even make them a draw r down to them level Kmt

18. Anonymous nuh hush nuh ina it… unu neva exsit to Fretty… She happy/comfortable unlike unu weh stay hungry yet concern bout har.

19. Met from what I know the boy in question big dawg weh dem a fight ova married these girls are making them self look so stupid for social media just ova a one fu*k

20. Wait me late no man. Diamond u crotches no tired a fire crotch u got. U a everybody mate. U clown Petrokin till it look bad and do cleon bad. Diamond word of advice a better u did stay with cleon that boy did really check for your slutty ass. U would have been happy. U no see the brown boy run u from him Mada yard u not welcome the boy breed u him and u up and dun a dance and loose it. Worthless. The boy must say good riddance. Then WA day at u party u dehydration with a aids victim looking crawly boy no sahib that’s lower than Lowe no u want kill cute cute baby star and u and the gal was big fren u did all set r up to f**k u criminal Breda weh gone a prison a canada. U and the gal was big fren and a knife u want bring it to and me no see WA the war fa. Diamond a gi weh money and she don’t own a bed a car or a roof with a string of hungry hungry family no sa u mummy must roll in r grave. Look into u self gal and tap it. The person WA say diamond cute mussi just a know r to raas cause a recently diamond start judge makeup. Diamond ugly buck. A make up and clothes she have on. Give r a natural challenge and unu will see what me talking. If diamond no bleach she no look fresh a raas. Diamond have the step below basic pussy a pure basic man f**k r and run none no stay. This one will run in 6 weeks. Lol. Edit diamond go check back bum bum for the money u family hungry and u need it so u can stop trust hair and clothes. I suppose to f**k down all the man demand a the nutrition bulla place weh u wuk. Careless raas

21. Diamond a d worst dnt kno ow shi dweet, she tak a man out a every crew and eva wan war fi dem..she badmine babystar fi d man.she lov bad up harself an me neva hear shi win no real war yet…she an har fren dem look old, dem fuc in a one circle..dem on ig bout dem pretty, tell dem wash off d makeup ,all dolly she face stay bad without it..dem bruk like..danease a folla back a diamond and english doll..dem need a life..all old clothes english doll a gwan like she bad..dwl..dem not even a live no life..all a dem freak out and fuc out..barbiestar a folla to one bunch a sketel a par..a do money pull up and a dead fi hungry..dem favor old clothes

22. Me na lie if me count how much man diamond tek me no stop count,she tek dun pmore an town,all 3 fren shi tek, oral did a wife it but now him see, him put up poochie all d while so how poochie neva tell him diamond tek him 2bredda dem dwl, it stink a ford, smh, none a dem gal dey that par no real,dolly chat diamond say dem tek way d visa, shan shan dun diamond an she wan war, kamesha dun diamond an she wan war,nobody no like d gyal, dwl..she set up ppl life nuff to..old thief diamond waste life u need a good life

23. Diamond waste life hurt, thats y she pull knif, she is a big coward, is her voice alone bad me did wan she touch me fren, she not even kno wat was going to reach har..dolly a big waste gyal, big lesbian bout she a 20 kmt..english doll a next lesbian wid d big spot dem under har..she freak out..danease a secret hore eva a chat ppl and bad no rass…barbie a sketel long time you no see the type a man dem fuc, spyce you a diamond reject poor you..everyday u on ig a thow wod over man..tht skirt wth tat shoe look fool..english a try she neva look bad, danese look ok..but face too fat and get old, dolly you neeed little shape, your body no proportion at all..diamond dress no look bad me never lik d shoes with it..but wastelife how your breast long so diamon you really tek big dwag ,how much crew u run tru so..but a lastnight big dwag fren dem a say him no want har..me go kelly sat go see who take it …

24. Then dem tek wa diamond visa fi tru me never kno she wanted but after shi no av it no long time..look like dem buss d link she too badmine thou an lov hype

25. Hello come back to the topic how the gal hungry and give boom boom all r money. No man seizure take me when me a watch this video. Diamond weh a f**k the handicap man r workplace for an extra dolla. Diamond u no start yet to reach look how u flap u self big time look how baby star cool and calm and u a bad up u self like man me no know how man f*** u. She f** two bredda a Waterford fi tru. But a crew pussy she have. Diamond how much hungry blood brothers u gat. Where u find time to give money away. Leave baby star alone leave the girl alone ugly gal. Baby star born cute and u paint on yours. Me no know baby star from Adams but me know u and know u a bull buck and dupe conqueror but gal u never hear say dupe know who to frighten. Bad up u chest cause u father was done member u father name tune porridge and him old now and soon dead and u family them too hungry to take up u war and u no treat them good so them not looking your way. Diamond u pussy curse. And if them take away u visa a good cause u must tan down ya in a u dutty nest and no bada go spread no disease over merica. Amen. Leave baby star alone. Leave people man alone just party to enjoy uself stop go dance go look man. Cool off the make up to. Show u mask sometime.

26. Boii Unu do up diamond . But nubadi nu see seh a baby star blonde hair fren walk ova weh dem deh Mek diamond start bad up har self.., diamond n babystar a tekeisha none nu betta than none.. Diamond need to fling weh dat wig cuz on a regular day she look 30 but that wig Mek she look 35… Tho baby star look betta she tek whole heap a man too n she is just 23.. The whole a dem dancehall gyal deh pum pum wa retire!

27. Lawddd me jus watch the video , wat a piece a bull, the gal dem get rich mon,but the bwoy chubby a weh him get money a gi gal,chubby bruk like ,him no have shit, wat away dolly push the gal under style, nosah, the video hav me a ground smaddy cant giv man voice diamond a proper beaten, bout she tek mic say she bad kmt..she really bad cause she tek nuff batty followa english frog yes she shape like frog dwl, bout she a follow she need a life, she still a beg and borrow, the 5star bwoy start mine har yet weh yellow teeth danise a deal with she still a hide an tek nosah all dem is bag of fuc out fr diamond go dwn to spyce, pure idiot gyal dem.kmt

28. Member spice and diamond did malice big time to cause when spice did get the money boy diamond did go behind r back and a look him and bring pure news on spice to the boy and help make spice loose the man. Diamond a same thing u a do babystar. U no like see nobody flourish. U look spice man and him reject u like the bulla them a u workplace. WA happen to u lastman. That crawny boy from braeton weh look like him got aids. Chubby be careful. Diamond pussy must stink and full a infection. Look like when MSN a look the gal them a dance these days u AFI make sure ask them if them slap diamond to. Gal look big and fool a money pull up like u a scamma and a bulla u deliver to schools . Stay Inna u flipping lane man. Diamond I challenge u to dehydration with a nice working class man. Educated man with a plan. Bet u can’t get one cause u would not know the first thing to say to a man like that. Upgrade u worth diamond. Upgrade and just maybe embassy will call you back

29. Babystar nuh sey a simply Ashley she name n she nuh name nuh star so how she a keep party wid d name. D hol a dem sad a nuh just diamond n r fren dem alone. Who walk n f**k like babystar undercover babystar have d rastabwoi like a waste man n have both man n gal inna dancehall a laugh offa him to how she nuh stop hide n f***k all bout u only wah look hot or have a hot car n she start f**k u. D hol a dem easy fi get none nuh better than none. N a just wa day baby star start brush off n look good unu fi know baby star when she white and mawga before she do r bottom n fava Casper d friendly ghost wid r mouth weh look like false teeth in deh bout pretty,where? When unu a talk bout pretty talk bout nakesha platinum barbie star n dem gal deh bout pretty,she nuh look bad but she not pretty..not one a dem pon both sides nuh pretty a just d filters n makeup. Unu stop hype up f** out baby star cauz she n diamond inna same category wid f***g only tru d diamond she nuh hide it but baby star deh pon IG a trick d ppl dem weh follow r like she smaddy or she a goodas ole overnight wife u fava smell bad over night rice n peas weh nuh fridge nuh c. Like u nuh memba when a selector use to feed u when u stop go school before time n live pon yuh head top fi a dollar n now yaw hype tru u get a one man fi up wid u d amount a man u f**k a just one man mek u know u fi stop go dance go beg. Stop f**k d gal man to tru d gal live a farrin ole f***s. All who a done d gal a tru unu c fi r tru colors unu need fi go find somebody n rewind inna time mek dem tell unu bout d hol star girls how dem cuda beg like dem blind. Whatever become a d ressa badlife gal dem though bout dem name good life. All English mungrel she fava squidworm inna sponge Bob stay bad she fi go over riverton. Unu cyan talk to dolly y she affi look so dead a night time kmt d gal ugly n can gwaan cute e c wid r hamper breast dem n flat batty all dem gal deh fr baby star to dolly go right dung do a Photoshop picture fi look like dem have likkle waist big hip n big bottom unu look bad like n unu hole wah put pon pause. Barbie she feel away n nuh like wah gwan cauz a r gal weh dem use to suck out dem one anodda pussy so she act silent cauz she fraid she get a beaten

30. Babystar nuh sey a simply Ashley she name n she nuh name nuh star so how she a keep party wid d name. D hol a dem sad a nuh just diamond n r fren dem alone. Who walk n f**k like babystar undercover babystar have d rastabwoi like a waste man n have both man n gal inna dancehall a laugh offa him to how she nuh stop hide n f**k all bout u only wah look hot or have a hot car n she start f**k u. D hol a dem easy fi get none nuh better than none. N a just wa day baby star start brush off n look good unu fi know baby star when she white and mawga before she do r bottom n fava Casper d friendly ghost wid r mouth weh look like false teeth in deh bout pretty,where? When unu a talk bout pretty talk bout nakesha platinum barbie star n dem gal deh bout pretty,she nuh look bad but she not pretty..not one a dem pon both sides nuh pretty a just d filters n makeup. Unu stop hype up f**k out baby star cauz she n diamond inna same category wid f**g only tru d diamond she nuh hide it but baby star deh pon IG a trick d ppl dem weh follow r like she smaddy or she a goodas ole overnight wife u fava smell bad over night rice n peas weh nuh fridge nuh c. Like u nuh memba when a selector use to feed u when u stop go school before time n live pon yuh head top fi a dollar n now yaw hype tru u get a one man fi up wid u d amount a man u f**k a just one man mek u know u fi stop go dance go beg. Stop f**k d gal man to tru d gal live a farrin ole f**kiss. All who a done d gal a tru unu c fi r tru colors unu need fi go find somebody n rewind inna time mek dem tell unu bout d hol star girls how dem cuda beg like dem blind. Whatever become a d ressa badlife gal dem though bout dem name good life. All English mungrel she fava squidworm inna sponge Bob stay bad she fi go over riverton. Unu cyan talk to dolly y she affi look so dead a night time kmt d gal ugly n can gwaan cute e c wid r hamper breast dem n flat batty all dem gal deh fr baby star to dolly go right dung do a Photoshop picture fi look like dem have likkle waist big hip n big bottom unu look bad like n unu hole wah put pon pause. Barbie she feel away n nuh like wah gwan cauz a r gal weh dem use to suck out dem one anodda pussy so she act silent cauz she fraid she get a beaten

31. Mi hear chubby do is money pull up because him like the song it have nothing to do with the old bitch them a long time them in a them mix up shit smh chubby yuh nuff look what reach you now

32. So wasn’t baby star and Barbie like besties,,u can see it in Barbie face seh she feel some type a way.Idk jus saying.Can somebody give me the full hundred about them,oh hi met I’m a first time user