IS DIS REALLY KIZZY VS TINA JETSET?

0 thoughts on “IS DIS REALLY KIZZY VS TINA JETSET?

1. Tina Jet Set if yuh see JohnJohn a walk ina aids dont tell kizzy please she say she dont want to hear :alay

1. Kizzy should a call ice pan dutty Angela and send her paperless ass home. Dem too wicked. Angela what you going to tell God?

1. Met mi want know how jj love comments on ashely pictures them so him no know Ashley is a man, ashley name on ig ashley_baddie, jj I always here say u fish

1. But a whey di rawsssse :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir:
      Met ur bike ain’t got shite on my legs u heardddddddddd

2. A TRUE THING MET JOHN JHON AL DID BOXXXXX DOWN GELA OUT JET SET SHOP.THE JET SET GAL DEM A WICKED TINA STIL LIVE IN DUTTY BUILDIN A 233ST WEY PACK UP PURE CLASS IN A

1. no star cause di thing look like a real girl. are yall for real? have me all a falla and a Dm har. jah no star. Is one a kim possible fishenie fren to u know. mi shoulda know fom mi pree har list of dollowers.

2. Met news flash lucky gone back to him little browning from south and plus him start sex back a next browning weh him breed that just have a baby fih him a lucky sah new season new cratches woii

3. YES MET… SHE DUTTY ANGELA JET SET SAME ONE… TRUE ANGELA DID A MINE JOHN JOHN ALL A PACK BARREL FI HIM SEND GUH A JA… KIZZY TECK WEH JOHN JOHN FROM ANGELA AND AFTA IT WAS NOTHING BUT WAR… MI MEMBA ONE TIME MI DEH A ONE PAWTY AND KIZZY BUST ANGELA INNA HAR HEAD WID A BRICK OUTSIDE DI CLUB….ANGELA DEM ALWAYS A FCK WID KIZZY FROM LONG TIME…. TINA FI GUH CHECK PON FI HAR MILK CUZ SHE HAVE WHOLE HEAP A ANTZ IN DEH…

1. Yes met a true…from blk theatre days him use to teck dat big ooman angella..he used to deh wid pasty British too…

4. Den weh di suhprize deh? JJ a pitch to Patrick ow long now. Patrick gone pon extended vacation suh replacement a line up….DWLLL.
    Angella and JonJon togyadder??? JJ a cement belly yu have bredda.

5. Kizzy u nuffi talk bout ppl bcuz memba u use to walk and borrow ur fren dem clothes..sneakers ..dress.
    Tina a 45 and u a 30 nuff and Tina look younger dan u.
    # Facts now me Tina and Gella jetset inna clothes weh me woulda wear but I can neva see u inna nuttn sensible weh me woulda wear.
    U neva stay good yet no matter how hard u try smh
    U a worry bout Tina b4 u go worry bout P weh rinse out john john

1. all lies please stop it tina never look good yet , tina make her stuff in a hair dresser shop that she wear . mi know you is not tina nor jella because you both cant read and write .

6. Imagine u know john john b4 P and u mek P swipe weh u man from u dwl….kizzy u cyah keep nuh fren n u worse cyah keep a man lmao…go renovate u life n d teeth dem inna u mouth weh wah reorganize….mi knw tina jetset nah look pon unu…
    u cyah keep a man not even an apartment….
    A tru kizzy life sad like funeral mek she taunted fi jetset lol…bout she name kizzy klean u which part a u clean how mi neva see dat yet?
    mi see angela jetset n tiny n dem define d word clean
    mi knw tina fren dem luv her world witout end
    bitch all like a me weh luv her a mi real fren dat her heart clean
    is a blood klat steel u fi get cross u face fi dat bout u a post up mi fren pic…cant even klat u wid a board to how u f***kin face tuff n favor donkey

1. a lie yuh a tell kizzy face nuh tuff de ooman av luks….wah mek unno nuh style jj weh pus-c bigga dan kizzy own nd more phuck out dan hers?!?!/

2. Look up the word ‘clean’ and familiarise yourself with its meaning – coz you and many others just fling round the word and apply it with way too much ease.

7. Kizzy mi a get fi understand seh a u daughter a write fi yo bcuz u dunse n cyah read nor write….kizzy mi doubt if u can read weh mi write bcuz it look like u did go school jus fi go study big balls n buddy.

1. That a nuh di point. The woman say she dont want Tina send her no message because her friend call ACS pan har..Which she have a right to say

8. A bay masterpieces tina n angela wear n u claim seh u a designer n I can neva see a decent work from u
    u a overcharge d ppl dem fi mind man n d man nuh wah yo
    A house jetset dem design dem nuh pay fi design it..u claim u a designer n a pay ppl fi design u house …u a camouflage kizzy……a best if u go design u life

1. all lies I know you not tina nor jella because both cant read nor write . kizzy a better gal fi them . and no I am not kizzy nor her daughter . tina a the master a mind man and them don’t stay with her , this one with her now because him wanted and cant touch the road like that . tina a 10 years now you in a the same dutty building and a two bedroom and a 8 a you in it and your friend sell furniture and a straight ikia stuff you having and a yours . jella come off a kizzy back now , john john trick you and make you buy how much clothes fi him and him son that was inja . him trick you say the A ON HIM NECK A FI YOU , jella member them make you sin over your house just because you couldn’t read the paper . make junior soul rest in peace but not even him never want you . AND PLEASE STOP SEND YOUR MONEY GO GIVE SHAUN A JA BECAUSE A HIM AND SHAUNA A SPEND IT DOWN THERE

2. All of what youre saying nuh relevant to what the lady say..She said she nuh want Tina say nothing to her or send any message . She neva class har she said she and har dont talk because of what her friend did..Leave the lady and her business alone..WHICH IS RIGHT

9. mi agree wid kizzy pon dis wan ere…. a almost a decay lata nd dem a phuck around de gurl sed speed, tings already sed nd done low de gal wid de wondering hood if a ride yuh start ride it back tek it up wen yuh rimless,shameless,holeless pus-c nd mek de gal stay wid had sewing machine stop phuck aorund de gurl nung man

1. yuh seet dem fe low out de gal and har adopted phuck weh she a get wen nite cum a dem a pay fi har stab inna belly kmdt

1. then who inna dem rite mind wuda chat tuh smaddy weh caal ACS pon dem kids..kizzy mi in full support a yuh comment mama run dem

10. I don’t know none a them in person but to say Tina look better than Kizzy a joke. Tina look like a baboon if a so it spell not to mention Angela she . Them bloocloth old woman yah need to Lowe the young boy them alone and go find them age. What about getting married and going to church and sending ur kids to college and going on vacation you and u husband. Some a UNO pass the age of retirement and can’t retire no time soon bcz UNO haffi work fi out the fire inna UNO gray hole. ( pay fi young cocky). UNO sick stomach . Me glad my Madda is a lady .

11. .These people are funny . The person that really wrote Tina and Angela dress good must come from the same planet they do cause them heaux look like two aliens . Look like something dressed out of Star Trek .

12. YOU KNOW ITS REALLY SAD THAT DANCEHALL GAL WEH INNA MIX AND DEH A EVERY PAN A KNOCK CANT READ OR WRITE OMG SHAME ON YOU JETSET PEOPLE TINA, ANGELLA WTF THIS IS AMERICA GO AND DO A LITTLE CLASS AND EDUCATE YOUSELF MAN UNO CAN AFFORD NEW PARTY CLOTHES AND SHOES BUT CANT SPEND TIME TO EDUCATE YOU SELF WOW VERY SAD.AS FAR AS KIZZY KLEAN IS CONCERNED UNO NEED FI LEAVE HER ALONE STOP WORRY BOUT HER CAUSE ITS CLEAR SHE DONT CARE BOUT UNO SHE NUH WANT NO FRIENDS FROM UNO WHY WOULD SHE UNO DUNCE LIKE LOL AND AS FAR AS LOOKS DOT GO THEIR KIZZY A PRETTY PRETTY GAL FI OLD TUFF TERBIT TINA AND IF SHE IS EVEN 10 YEARS OLDER THEN JJ SHE LOOK DAME GOOD FI HER AGE.

13. Yes Ashley Baddie is a MAN and I notice nuff NY dancehall man follow him and like his pics, including Paul Smooth.

And yes Met JJ used to deh wid Angela at one point when he was with Kizzy. At the time he had maybe one tattoo or none at all. Back when he use to take soccer seriously. Kizzy and Angela did fight ova him at some party. He probably was a teenager then because this was back when MySpace was hot.

14. Paul smooth a battyman so him will follow a batty man just like how him follow pauliesha mr range Tina go pay attention to u kids dem you big son a battyman you Tina is a handicap from the day you was born a you them should a thieft a the hospital an not u sista tina

1. MI HATE FI AGREE WID CERTAIN ARGUMENTS BUT YUH NUH LIE A TALL… TINA LEAN BAD….HAR FACE LEAN… HAR BREAST STILL LEAN…. HAR BODY LEAN AND YUH CAAN TELL HAR SEH SHE NUH HOT….ALWAYS INNA DEM TOSS UP PIECES SHE MECK ROUND A BACK A HAR EMPTY HAIR SHOP…. ANYTIME YUH PASS DEH SOH YUH SHOP EVA EMPTY…. COME IN LIKE YUH USE DAT DEH SHOP FI A “FRONT”… SHE CAAN TALK BOUT NO BODY OWNING RENT OR ANYTHING WID APARTMENT WHEN YUH MAN TELL ME LAST YEAR SEH HOW UNU DID OWE RENT AND HOW UNU DID A GET EVICTED… HIM SEH HIM WISH HIM DID STAY A JA OR WHEN HIM DID COME A SOMEBODY ELSE DID PICK UP HIM UP….. BOUT JET SET…YUH MEAN JET CRASH… HEAP A DUNCE BITCHES….

15. i dont like some of the tings kizzy do at times ,,but i agree with her on this one gosh man unno left the woman alone ….the person up top who say tina & angella look good u muss bloodclatt maddd kizzy a pretty pretty gal fi dem ….me neva hear har name call call up yet every young bwoy inna bronx f**k tina & angella a unno name man a month and walking will DWL tina u look bad ,u stay bad u smell bad everyting bout u bad angella old bloodclatt grammy at your age and inna dancehall.every night someting wrong wid u old wicked woman go seek god ,,,,and left kizzy alone mek she say wid har wondering cocky fi har business

16. first off Tina if it true that tina did send to that wanna be old bitch well have uno say but tina heart clean she’s a kind and loving person and she have her own kizzy klean remember that bitch u need to go put out the young b4 him f**k yuh child are he already did don’t get it f**k up bitch leave tina alone and u hate in ass lookin ass ,, and hoe that run over here show uno name bitch cause this family is a big one uno nuh need fi know us all bout yes she have a shop no she naw mind nuh man on like u kizzy the world know your business bitchz with that little boy I don’t think he know how to wipe his f**king ass good yet every day u on and on bout dirty john john get yuh life

17. Really now? … Kizzy yu luk 49 going on 50.
    All yu duh a rob ppl fi Mek dem stay bad clothese fi
    Mind jahn jahn. Wen yu a guh wake up Kizzy?! Look how Unuh
    Disgrace one another di oda day pon IG an now unuh sweet again?
    This a mussi joke!.. Kizzy yu luddy cum out a deh pop dung
    House deh Wey yu live in a… Jahn jahn nuh want yu
    Him only want yu money.yu a.big oman wid big pickney tap act like man possible Kim, dalli, sweets, poochie, chanel rotten apple and di ole a dem.. Dis minute unuh a suck and f**k Nxt minute unuh Naaw. Get a life and tek a page out a Marlene former sky high women .book nuh

18. Tired fi see Kizzy and her toddler man all of these women should be ashamed of themselves ..ah run down John john from him a teenager? Fi what… 36 yrs old and him still nah marry you Kizzy don’t u want better for you and the kids.. Always mix up over this man no self esteem whatsoever ..and ps. Please make 2 Instagram pages 1 for your business and 1 for your personal life..so unprofessional

Leave a Reply to All Lies Cancel reply