___________________________________________________:tkp wid a kick foot sweet and foot to face mi weakkkkkkkk (Simplicity Soon Sign In) Reply
Smaddy plz tell mi weh him did a do wen him back off the jacket? Cuz mi seh wen him back it off, “wow him back it off she dead now. ” then she floor him and mi seh, “a him dead.” Comedy did to rass. Reply
Likkle but she talawah. When she drape the next youth and cut him a box tuh Me cyaan stop watch it. Reply
No sa this little woman serious me love how she duss him out .
___________________________________________________:tkp
wid a kick foot sweet and foot to face mi weakkkkkkkk
(Simplicity Soon Sign In)
Smaddy plz tell mi weh him did a do wen him back off the jacket? Cuz mi seh wen him back it off, “wow him back it off she dead now. ” then she floor him and mi seh, “a him dead.” Comedy did to rass.
Is this from a foreign comedy show? I hope so.
:ngakak :ngakak :ngakak funniest freaking ting mi see all day no sah… dwpcl.
Likkle but she talawah. When she drape the next youth and cut him a box tuh Me cyaan stop watch it.
Yes sis yes f**k him up , this woman have class she cover the baby face before she finish him
Woiieee mi waa peepee
This must be q comedy skit. Because not even the lick dem see real
But di poor baby though
Probably a child actor.
Lol ))))) da woman a karate expert to neckback…