IS NOT DUPPY FILM DEH PAN DI VIDEO IS HIM FREN DUXIE

duxie2-Optimized
The general duxie them a mix up general wid duppy who is duppy film born night time died night time the most honorable ewan alfonso morris aka duxi even tho you a murdara you a good yute all who couldn’t talk can talk now night time badfrom redred duxi malla profile r.I.p thugs of night time

Duppy film seh a him gun have dem weak a yawd

Posted by Jamaicanmateyangroupie Pinkwall on Wednesday, December 23, 2015

21 thoughts on “IS NOT DUPPY FILM DEH PAN DI VIDEO IS HIM FREN DUXIE

1. Is this a confirmation that one or the other dead? We the people no care a which one dead one less parasite to worry about.

2. The sender say even though you’re a murderer you’re still a good yute….How the hell is that possible

1. what the sender really meant to say is that I know youre a murderer but I still like you because you gave me weed, money, liquor, and hype

3. dis a parables cause me nuh understand a word. Ppl need fi write so others can understand or send in a translator. Me can read patois but da one ya ave me a way

4. FOR BEING THIS STUPID U FI DEAD A MILLION + 1 MORE TIME!!! IN THIS CASE I HOPE THE POLICE DEM FULL HIM A SHOTS!!!! SO IT COST HIM FAMILY AND FRIENDS MORE MONEY TO GET BACK HIM BODY !!! GUN CLOWN

5. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak “….the most honorable ewan alfonso morris aka duxi”. You want some rass lick :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Since he was “the most honorable ewan alfanso morris aka duxi”, why unu never give him a state funeral? F**ing set a shithouse unu. Bwoy a walk a murder people left, right and center and unu a talk bout good yute. You can know seh all who have the wonderful things to say about him was getting some a di teefing money.

6. It was his time do go, he got caught and it was time for him to pay for all the murders he has committed… I do not understand why these young men glorify death and they parade themselves to pay these bad men doesn’t make any sense to me, why some men, young men choose that route in life… I guess they all have decided this is what I want to do and they have came with grips that one day their life will end… SMFH

7. Them should a kill him a million time more fi kill five cent two brother..ole wicked u friend dem should a kill u all over again…

8. Fully dead! Where’s the shoe now that he’s dead? Because it doesn’t belong in the hands of a trigger happy fool.

9. The sender is a str8 idiot, for writing a paragraph of oxymoron. Shit,I had to stand on my head, cross my eyes while doing a whole lot of other nonsense just to figure out what sender really wanted to say.

10. Nuh Five cent two bredda dem did seh dem a don n go fire shot over de man yaad n send threat to de man dats y him fix dem

11. Sender how can a murder of innocent life’s b a good dude mi hope u next on him murder list u ass ole all a roach like u fi nd to crawl back ina wateva musty corner u come out of u mek sick cnt wait fi di police kill dem out 12 at a time

12. ANONYMUS @ 1:42 PM
    IS THIS THE SAME FIVE CENT FROM PAYNE LAND WHO’S SON’S NAME, IS NINO BROWN WHO GOT KILLED IN WATER HOUSE A FEW YEARS AGO.

13. Senda, doan stifle your conscience. You must know seh Duxie did deh pon overtime because wid all dem guns that him use to post on his fb profile, you must know it was just a matter of time. One thing me have to tell you: If you a follow the same path, divert…nothing good cant come out a unu “livity”, memba dat. Go look a work or you going to end up same like your night time boss.

:travel

14. Nino brown never dead pon Spanish tw Rd when him cross the Rd truck kill him.five cent from frog city or maxfield park.

15. A murder dem murder nino brown! Pussy hole friend kilerl dabby dweet n run weh fr payneland deh a cassava piece

16. All who wanna talk can talk everyone has his or her say when you grow up in a certain life you either suck shit defend that or run weh the dog grew up in a system watching his friends an family dying no man naw go sit down an watch ppl come spread out them families an friends anybody duxi kill did fi dead an all who know bout duxi killing ago die no man whats so ever naw watch them family go down.an.dont defend it no matter how many years duxi kill the badest set a killa them weh seh them a killa night time who betta live inna fear rema jungle maxfield