IS NOT PHILLY, IS SKILLY

Mate, ive come to realize seh there is no respect inna the philly dancehall fraternity. wi nuh get nuh respect as patrons sake ah dem dutty ppl weh claim seh dem ah promota…mate mi hot… dem ppl weh pick up and seh dem ah guh have party or “stage show” need fi understand that you are providing a service and at this point if the service nuh GOOD WI NUH WANT IT… di one skilli weh look like him need a lasko and peanut porridge drip cause alert seh aidona ah come ah philly. I wont highlight seh this was the second date for the event which should have been a sign of shakiness…anyways.. aidonia was in attendance at the recent stage viewing but as duppy get ready fi drop him draws n roosta fi crow ALL NOW NUH DI-DI-DI-DONIA nuh bless di stage wid him presence… 4am rolled in and i did not hear a man ah sing n ah cuss boring gal, tell mi fi whatsapp him nor remind mi seh I AM THE ONE…

didi
i dont understand.. this shit only happens in philly… visiting artist, djs, shit, all out of town party ppl nuh respect philly dem all dig up inna barrel bottom fi match di fashion weh inna di city.. 2016 ah done and fi di 17 i would ask the promoters and ppl weh claim seh dem need to be seen on these flyers fi gwan betta.. not all of us ah sell pussy, batty wash, teef ppl tings, credit card scam, suck n duck fi wi dollas… working ppl nuh have money fi waste pon ppl weh cannot organize a night dem ah promote from when woppy ah visit phillip early mawnin fi woppy mumma oats… DUTTY PHILLY GWAN BETTA

59 thoughts on “IS NOT PHILLY, IS SKILLY

1. Yes I here what really went down kmt someone was hooked up to a three way call with Tia quality on one end of the line explaining what her babyfather tell her. Tia exact words was that skilly book addi for the show but when the artist came he wanted him money upfront before he went on stage skilly didn’t have the money and was trying to tell the artist he will get pay when the show is over and money from door and bar is added up , which was just talk because Tia say skilly and her babyfather and his friend was planning to do the artist like how they did ioctaine which is bad him up after the show and not pay him. But addi was not having it he wanted his money first so there was no performance. She all say skilly try make John threaten the artist

2. Skilly you not easy at all and as for Tia is gal like you love chat man business with your friends , if you here your babyfather convo Smh something’s should not repeat wicked gal you upset because the man don’t look at you every time the man visit the baby you hide and take his pics and send to your friends

3. Skilly is a vampire him suckout di wholllla flippa blood and di yute back blood n him Naah look. Skilly will never prosper because him heart dirty

4. Tia never affi talk shit because de whole world know skilly don’t like let go money and from an artiste Inna dance and don’t go on the stage, the world know money never run. I told my friend I was in the party with that from mi see aidonia face mi know card a draw and no money dont run. Skilly need to stop it. Mek people waste dem rahtid time leave dem house Fi nuten

5. Bitch go look a work and a green card and stop call up the man Dem name , Tia is not skilly make you breed for ppl man and get no knowings. Dirty Tia vex true skill turn you down from sucking his hood. Stop go dance go beg to buy baby food and go look a work. The way how these men discuss you kmt you should of shame , no pride it’s killing you that the man good good woman is expecting his baby and he not hiding her

1. Mussi dirty Maine or ugly munchie only dem beastly gal take up fi Skilli slackness!! Skilli tief and try rob people! A him usual antics! Him heart dutty like him head he is a fake Rasta. I’m reporting him and the fake smell bad place they keep that show at!

2. That man no have no good good woman a breed only stay bad dry up run thru Maine…Skilli tan bad twin . You can know Philly gone to damn dogs when dem start classify both dutty Tia or nasty Maine as good good! Ewwwl is this all Philly has to over. Skilli a teef you sucking his dread up nuts that’s why you a try go round di ting.

6. All y’all know Tia salt and y’all still push y’all cock in her dirty mouth. She love to tell lie on man damn girl always begging 10 dollars she got no pride

7. Anon 9:53 n anon 11:39 I would bet the farm yuh is one n the same.It Is virtually impossible for two different smaddie fi confuse “here n hear” inna less than 2hrs pon the same post smh.Mek up ur mind if yuh a play Tia’s fren or Foe zeen!

8. Hey gal u nuh tiad the man them fi beat out yuh bc u socall frens always hv u on 3way wid ppl buiness kmrt an again philly ppl so hear bout the beaten u gonna get again u a worry bout the man an him baby mother an a call up him name but wait f***n clown guh be a madda to u pikney them an leave dance ugly nuh rass

9. So question : is Maine really pregnant cause it’ stink a road that she is pretending to be pregnant because the man spend a lot of time with Tia

10. Boy oh boy Tia… di ppl dem ah philly hate yu like how yu hate yu legs… comin like ah yu Mek aidonia nuh perform… DWL… don’t take these comments as power to run out… ah winta… perfect time fi hibernate and to how yu mix up inna man tings weh goodly f**k u without an actual f**k… try to hibernate come back fresh for spring. Someone will miss you meanwhile. Somebody

11. You know seh a no Tia grimey an deserve a 2×4 cross ar face, a de cut throat “fren” weh set ar up pon 3 way. If de b waan tell ar “fren” someting, she entikle but a bare back an belly rat business dem farrin gal yah deal wid. A so some a unno love see man beat up woman? A muss unno puppa unno see beat out unno mumma tripe mek unno think dem tings yah normal smh

12. All Skilli dutty fren weh post always get in free Cuz dem will beat him so dem nuh biz if aidonia perform dem no but clothes or pay fi cum in dem dutty. So dem will turn diss around pin di dutty girl.
    Maine u a cuss dutty Tia DWL if she get that much info from har baby daddy that mean dem closer dan you think DWL! Him so free giving with him secrets DWL sound like all when you breed di man still gwan a Tia. Smh Philly ewwll uno no fraud a HIV

13. Old long time crosses like Tia bad man go breed and for the rest of his life have to walk with his head down. Every man in philly wipe dem foot on Tia like a dirty door mat and you so badlucked to f**k her raw a should a AIDS she give you . Nasty Tia that f** downbthe tri-state area. What a embarrassment no gal out a road gonna make you stick that dirty dick in dem after it bin in Tia raw. Tia a nasty gal she always getting STD. How y’all man so nasty? Tia sell pussy for coins she chat too much and love mix up she should of never call up the man name with her waist friend . Tia your name in too much mix up same way you sending round placka woman pic to your friend , my girl you need to bill if placka a give her bun it’s not your business, why you sending round the woman pic

1. Placka come from jail yet? Dem man a Philly dutty and uno a fight over dem and claim them just so they can shame you. Tia and Maine old broke baby fadda look Everybody!! And Maine should be glad he do Cuz a di first she ever get a man claim her. Please come name 5 nice man worth fighting for a Philly please? Dem man a dog shit and the woman worse!

14. Waist man f**k Tia decent man look at her like shit because that’s what she is. Tia know the man come to the house to check on his baby and Tia collecting box for twin white at her house. When she ready she tell twin box nuh come cause she give it to her babyfather . From she find ou Maine a breed she start burn candle on the girl pic

15. King beauty ask dry body munchy weha skin tuff like wen know a you a type up bout Tia mek mi give a friendly advice rushan smith is a married man a nuh papers him married him baby mother for a love you notice the couple months weha you never a work him disappear lol you so in competition till you a loose and you don’t even know open your eyes what happen to the one order man him lef you already you pussy busy more than septa why you come out Sunday night jezz you look a mess hair gots to go it tired and dirty please throw those Burberry slippers in the trash….like how you a citizen I hope you go down for your uncle funeral

16. Y’all mad cause the boy want up munchi a her fault wife pussy deh pin 0% is not her fault boy a spend pin her while wife home stress. She tough but you man still a Pree her abayy wife get no knowings she can’t even come dance cause she have no clothes and if they married everyone know is papers wedding cause he don’t want her

17. Talk facts tell everyone why the bunch of sisters really mad red cloud still a link one and the ras still have the link. Yea house wife y’all continue to stay in the house cause mi sister dem future bright. Yea vex uno vex cause cloud keeping his boo big private party next year. The man dem don’t want boring gal munchi is a gal weh know how to bubble on her head and hold a boy

18. Yes the bunch of ugly sisters downn a south west need some advice to. None of y’all is wife the man dem don’t want y’all. Maine living good with her belly and the man want her remember cloud run you when you was breeding remember who use to get all his money remember who he use to stand with in public ain’t nothing change bitch. Disappear????? What make you think he disappear??? Bitch the only disappearing act he played was when he left your house life sweet

19. Look at y’all to bout y’all defending Tia the way how Tia use to rinse y’all say big mama had all of y’all doing prostitution remember is Tia talk it first say you breed for you father. When you did a breed is Tia tell cloud say the baby not his cause you a f**k man weh she know yea bet you never know

20. Munchie a that rushan tell you a paper wife lol if so paper tell him come live with you everybody knows you a drunk f**k lol if him a spend money pon har why she cah do har hair and buy a better car kmt munchie stop mek veachy come on here come write cause uno so stupid you you good baby father and you lef him stupid hoe ask him why Tyesh have a restraining order out on him

21. TIA , YUH REALLY A LIGHT CANDLE FI DI GYAL UNBORN PITNEY ?? YUH IS A WICKED . ALL BIG MOUTH HARD BODY KAY WHEY BLACK BWOY AND DI WHOLE AH DI GREGORY PARK ,CHRISTIAN PENN MAN DEM SHIT UP ..UR DAY SOON COME .. YUH UNGRATEFUL LIKKLE DOGSHIT ..MAIN USE TO PLAY FADDA FI YUH PITNEY WHEN YUH BILLIONAIRE BABYFADDA ,SPIT PON YUH AND LEFT YUH HOMELESS AND AH WORK INNA CITY BLUE FI DI BROWN GYAL ,AND KNOW YUH ITCH WID DI GYAL TIA ANNA AH LIGHT CANDLE FI DI GYAL UNBORN BABY .. UNNO IS A WICKED SET AH GYAL ,BUT MAIN GOD AH GOD ..AND AH GOOD OVA EVIL …TIA,MAINE BABY IS THE SIBLING OF UR OWN DAUGHTER , YUH DID EAT AND DRINK WID MAINE AND HAR SISTA DEM AND STILL BREED FI DI GYAL MAN. WHEN DI LIE DEM CATCH UP PON YUH ,AND DI GYAL STILL NUH LEFT HAR MAN ,NOW YUH AND YUH ANIMAL CRACKER FACE FREN DEM WAAN SCIENCE DI GYAL UNBORN PITNEY … TIA YUH NUH SEE HOW YUH DEY AH FARRIN WID AH FINAL
    ORDER AH DEPORTATION AND NUH BODY NAH USE IT AGAINST YUH ..MAINE AH PLAY WID YUH WICKED TIA ,BECAUSE YUH WOULDA DEY PON DI FIRST BOAT BACK AH YUH YAAD WHEN MI DONE WID YUH .. MI NUH PLAY WHEN IT COME TO BABY AND PITNEY , YUH TOOO EVIL .. DAT IS AN UNBORN CHILD .. YAH ACT LIKE YOUR PITNEY DID BORN INNA LOVE ,AH 15 MAN NAME CALL PON UR PITNEY ALONE TIA, AND NONE AH DI MAN OOMAN DEM NEVA LIGHT NUH CANDLE FI YUH BABY … LOWE DI GYAL UNBORN CHILD AND GWEYYY BOUT YAHH LIGHT CANDLE .. AH REGULÄR YUH AND MAGWA DRY UP DOG KERRY LIGHT CANDLE FI PEOPLE .. AND ALL DI CANDLE UNNO AH LIGHT ,UNNO NUH SEE SAY MAN AH RUN FROM UNNO . MET YUH NEED FI RUN DEM
    AFFA YUH SITE WID DEM WICKEDNESS AGAINST PEOPLE AND DEM PITNEY ..

22. Betta juicy story deh bout ! A really the Lilttle teely big bleach out face boy Stacy a grine ? Gal how u so wutliss a how much wildbunch Man u one wah grine both u an lean body bubbles need to park up now. All the lean body bubbles she jus a hype up wid Ricky so lol poor soul u finally find a looney Man U can run go wine up pon Inna dance now

23. Hello big dutty cratches veachie low my family because if you want tek red clown tek him ,yo cratches is for you to use and abuse as yo choose… we don’t care! Tell yo dry head sista weh har false hair fava seaweed seh shi muss close har legs to married men.

24. If a philly nickname has more than one owner please specify. Munchie black (the sisters) munchie mout( restaurant)

25. So what so f***g what ? Main did light candle for Tia baby over the summer cause baby sick and her friend tell her is main and yes the obeah man over south west tell her is main so she returning it. Main meck the girl can’t make no money and always in court with landlord. Yes trudi obeah Tia to yes the man show Tia trudi pic on the cristal ball a obeah Tia for dave and it never work cause Dave still up under Tia. Maine a try trap the man and is Tia him love.veachy remember when you and Tia was friend you ask Tia to bring zalika to the obeah man to obeah the man she was breeding for baby mother. Remember is you bring the man babymother pic come give Tia

26. Is not Tia alone go that obeah man so if you going to talk pls talk everything cause you did went with her veachy. A nuff ppl a philly picture is at that obeah man oh. Don’t let me talk how jigga crash Enuh . Don’t push me tonight

27. Cratches dutty but your babyfather love it . I can make your babyfather buy my sister some real good hair can you make him buy you some ? The man say him no married to nobody stop being a clown.dont give me no message tell your husband that he is married because apparently he don’t know. Pickney cah hold man again abay you little change nah hold man again. Him tired a you him say you nasty and only one child is his

28. Hi, hey, hello dirty sisters I mean flush tru toilet,pass tru garage, drain down inna sewage sisters.. veachy fava sumbody weh ave leprosy..I dont know who coulda want sheeee..she’s nuttin but a oleee wash tub.

29. Enormous foot veachy ,baby coffin foot veachy ,GWEH go bite pan stone bitch wid yo big ole hoof … Every man yo tek yo damn foot bigger dan fi dem.. Ole fart.

30. Tia remember you call children service on tyesh the nigh you saw tyesh a talk to dave in the dance you was so upset you called children service yes ‘Tia I wonder if Erica outstanding know that you using her social security number

31. lol munchie you fi do better the hair them man if you sey hot and a bare brand you wear buy some good hair lord Rasta British a hot boy and buy some good lotion and rub you alligator skin uno a the first set ppl who see live inna America and look so sad but pon a serious Rasta British nah lef tameika so mi know weha the hype fah and munchy tameika isn’t the one to f**k with ask Rasta British about har
    A hope uno a use condom cause him f**k anything when him drunk all cat rat him f**k if him can f**k stay bad munchie mi just a picture munchy naked munchie mouth raw like fish ground keno og sey har pussy raw and Rasta British suck it no sah no wonder you smoke so hard

32. Munchy why you write bout Tyesh a f**k max who wah max but you the way you tie up max nobody else cah get him remember Tia bring you go the Obeah man fi tie him you so obsesse over the girl like wtf she give you rushan smith and you still mad and fi har fault mek the man live with his bm/wifey the way you claim you nuh f**ky and sucky you should’ve him living with you if she wah sleep with Dave that’s her baby daddy mi nuh like har but uno ugly sisters come off the gyal name man uno claim uno happy but Tyesh Tia Chrissy is treath to uno munchy look pon Tyesh and you who look happier you the gal a live har life you throw dirt pon the gyal name just fi win the man mi nuh like Tyesh but uno come off the gyal name now that’s you blackie maine coco do chat ppl coco who a you baby daddy

33. She whore and uno still obsesse over her why munchy gwan with raw pussy only 2 man own you up and remember a you mind them hammer donna Gucci stepson sey you pussy big like the pasific ocean him bare coke him push inna you pussy him sey through him on you easy f**k that’s why him f**k you run go share video with rushan smith a rub down you foot bout awww like how you great let him leave his baby mother and mi friend a northeast

34. But si yah!… poppyshow have dem gang ehh,a wonder is which one of di dirty sista on here talking about man want dem

35. Stop it cuz uno always a talk bout which man want gal like you have balls and hood! Listen if a man can deh with Maine Or munchie then they can deh with Tyesh and Tia cuz cuz all of dem stay bad but man will def have eyes for Tyesha and Tia way before Maine and Munchy! Dem haffi brawl man fi deh with dem or buy dem out