IS THAT PATRA CALLING DAWN PHONE?

15 thoughts on “IS THAT PATRA CALLING DAWN PHONE?

1. PAETAL YOU REALLY GO PON YOUR KNEES BEFORE GOD & KNOW FROM THE DEPTS OFF YOUR HEART IS YOUR ASSOCIATION CALLING DAWN AND TORMENTING DAWN. PETAL GOD IS NO JOKE MY GIRL . A DONKEY YEAR NOW MI A HEAR HOW YOU A WAR BOAT WICKED AND EVIL TOWARDS PPL YOU DO NOT LIKE .

2. I’m confused , who’s the lady on the floor praying ? Dawn said that Acs was sent to her house , and this lady is claiming acs was sent to her house as well.

3. Dis why unu bumboclaat salt!

Unu pray bout cova unda blood, confuse god and Jesus inna unu speech and a do dem phuckery yah!

Dawn you need 2 gunshot inna u bumbo fi so ole and disgusting! God know if when me did a do road and all de likea a you try me me pop off pon yu eid a bullet! Me no fight tank! The rest a de crew unu need some gas oil and a burning match!

Unu fi clear off wid dem phuckery yah man! Unu toooo ole fi a tek modern technology do so. Damn Zuttts!

4. Dutty Petal ah dutty Dawn yuh mek mek yuh pray? Why yuh neva call upon Jesus wen yuh Dutty mumma did ah tek di people dem husband? Yuh ah play wid fire, yuh dutty waterbug yuh

5. Met , cum on dat is junior vice, him amd dawn fight last year, a im a chubble dawn, dawn kno a junior vice but shi hav the problem with petal and patra friendship.

6. WHAT A PIECE OF DRAMA! WHY THEY STAY LIKE THIS! HELP THESE LITTLE GIRLS TRAPPED IN A GROWN WOMAN BODY.

7. Dawn u no a the boy u have problems with that u fight but no u have a problem with petal and patra friendship dawn leaves petal alone because petal don’t want no friend from u and him one year petal don’t talk to dawn and 10 year she no talk to him u and him have pepper so dawn please just stay away from petal and go and go fight your fight petal have nothing to do with the two of u

8. Wait ah jesus ah hold di phone fi har mek shi keep ah look ova deso? I know for a fact she could not be referring to YESHUA HaMashiac the CHRIST. She could not be talking to the Kings of Kings and LORD of lords. Lady yuh lucky The MOST HIGH is not like man fi tuh yuh ova wey yuh dey. Some people internet and phone need to be taken away! Love attention tuh much!