IS THE MAN WRONG OR RIGHT?

7 thoughts on “IS THE MAN WRONG OR RIGHT?

1. No, she sounds like a dam con artiste. What the man affi do with your household bills considering him might not even come there yet.

2. A wey cudda cause all a diss?

Shi caan talk tu har baby fada bout money but waan bad up di youth. Him nuh sound rude or like him a pressure her fi pums. Shi luddy!

3. Kmt move u r@ss n gweh, if homeboy did page u fi some front u wudda dun him right away bcuz him just know u but u come a sing sad song and av the nerve a try style d yute. Same so one page my link, fuss thing she say she naah look nuh baddy nor interested in relationship just fren . Then my girl ago send bout money fi start business, like right from the get go. Block n delete

4. No surprise here….this is a constant thing with women. Just meet you and start tell you all of their worries like dem see red cape tie round you neck. The man handled the con artist gracefully though. Nuh fi mention di one dem inna di club weh nuh know you from Adam anna beg you buy dem a drink. Watch ya nuh beggy beggy Beatrice, please to move along!!!