IS WHAT GOLDIE AND TENEISHA HAVE?

25 thoughts on “IS WHAT GOLDIE AND TENEISHA HAVE?

1. too much time pon dem hand weh dem use duh more bad dan good…at 00:27 a way dat white out suh pon the head while the body black yuh see all dem booster weh a run in bout ugly people nd fi dem looks inna raffle bag cuz anuh one dem have

2. Simplicityyyy I can’t with you today but a true Kerry mouth my god it stay so Ras terrible Apple favor man and Yankee Michelle girl the ass and that manly body no man all you’ll stay real real bad no joke no diss but for some 30 and 40 year old you’ll condition is beyond sad be go funeral Weh have more happiness . You’ll only cuss bout ass clothes shoes where you’ll come from
    Yo

3. MET ME JUST A RUN COME OVA HERE FI SEE IF ANYBODY SEND IT IN A FROM LAST NITE, IT KICK OFF NYC VERSUS LA WHAT A NASTY SET A WORTHLESS SHITHOUSE DEM, GOLDIE AND HER CREW AND TANISHA IMAGE AND HER CREW AND NOT ONE PERSON FROM EITHER CREW HAVE A HIGH SCHOOL DIPLOMA OR GED OR A DECENT JOB, LMAO I NEVER SEE ANYTHING LIKE THIS ONE BAG OF BLEACH OUT DRUG MULES FAKE BREAST FAKE BATTY FAKE LIFESTYLE, LOOK WHATS GOING ON IN THE WORLD AND THEY STILL IAVE NO RESPECT FOR LIFE AND HEALTH AND STRENGHT

4. DIRTY MAN LOOKING MAN BODY KIKI SWEETNESS WAT AWAY U UP SO U SCREENSHOT EVERY MUMA RASS N SEND IN TO PINK WALL only God alone can tell me a nuh u send in this damn tranny bitch n u know it funny cause u do so much things n u Neva get post yet dirty rotten ole Kiki sweetness

1. Hush yuh lying ass mouth about 5 people submit and right now me myself go pan taniesha page go tek dung di video dem..Stop call people name speak fi u own rotten hole u sick stomach wretch u. Di whole world know dem at war whey u a call one person name fah ?

1. You know I just drop a grung? Met is really something else. I would never want you cuss me you know? You have some words no stop yasso. :ngakak

5. But wait first of all teneisha and none of her fake friends should call anyone ugly because they all ugly as f**k and not to mention all have fake body parts and rotten teeth so none of these bitches should call anyone ugly.

Secondly Teneisha you hiding and f**king the woman man and you can’t fight all you good for is throw words and do obeah . Your a weak ass bitch who have very low self esteem . You and your minions need help stop say a god give you house is not your house bitch your living in la la land . You live in a big mansion but your son still with your mom and sister skinny and bony and ugly like a dog and don’t wear any good clothes give your sister some clothes and bag and fix her up like you fix up herself . Plus your little brother is still a dime weed seller . You are wack and fake and not rich or pretty .

6. And then there was big dutty man royal Kiesha/Adrienne/sexxi Edition
    Ole duppy bat a use and hide behind teneisha page a cuss Goldie. Kiesha u find out who a you pickney puppa. MI say the wolla Dem gyal yah louu all dem good fah is get up and war wid people not one a dem have a job, career,education,
    Self respect, husband (besides apple) dem all deh pon welfare or scam the system fi get some kinda a help, dem chat and bad mind dem one another, dem all bleach out, thief fi a living sell pussy, wear one another clothes and bag. Ugly kiesha Weh f**k man woman and dog stay outta ppl beef. Nasty yuck mouth, lonely bed Kerry you sickening u know who fi have strength fah wen d Yankee dem clap up u nasty rass u bawl out Cree but now u all up Inna the war girl bye . Ole ooman apple 36/37yrs soon tunn granny apple leave ppl business alone go fast wid a treatment fi u headside and you lumpy baddi Weh waan kneel out. Go learn fi pronounce u H and A dem u Inna farrin too damn long

7. idiot ugly f**king monkey tenesha, how yuh a f**k ppl man weh yuh claim lef dem yet d man neva do one year with you. yuh mouth an pussy stink plus dd man carry back yuh name o him woman so dat means him nuh rate yuh self claim, no game novice fake looking ugly f**king duckling boss bitch. you ae a regular bitch, not even a hype bitch, yuh not about dat life. learn this, every hoe aint gonna win, every gyal aint gonna f**k ppl man and get weh or get him fi dem self…you lose, keep stepping and learn how to move on.

8. Tenishaimage sound so fool relationship have dem problem an d ooman love er man. soh yes shi goh tink bout d break up an get low more time maybe nah eat or sleep but how shi could nt keep d man from going back home to him wife wid her good body a shi a man mascot dan fool. shi tink d laugh dah pon goldie an shi luk like fool d man lef er after 3 month gwan bac home all d house shi rent an d hype couldnt keep him around . Me did rate er up cause me did tink a true sah shi buy house but some 1 close close close to er tell me sah a lie shi noh buy no house its all a hype

9. Tanisha pumpum clit run de man. Him say it fava 2 bird wing. Trech out. Miss black panty y u only wear black panty?

1. :nerd den a six week she tek di skin out or him vision did very low di fus night????? Guyanese man like to eat so mi nuh think wing flapping was him problem…di wing shudda lap him tongue and pap it out