IS WHAT UNO CALL UP HOLLYWOOD HYPE NAME SEH?

LAWD BREADY DEAD MEK DI MAN GET DI LAST HURRAH …EVERYBADIE A TALK BOUT HIM AND HIM A GET MORE DAN A LIKKLE SHINE NOW HERE COMES HYPE HOLLYWOOD LOOKING FOR SOME A DI SPOTLIGHT..HOW UNO COME SUH? MI NUH KNOW WHEY YUH COME SKANK OUT WID WOODEN CANE FAH LIKE JAMAICAN SEE CANE AS STATUS QUO…WHATS WRONG WITH YOUR LEGS THEY BROKE ? SUH U TELL DI PERSON FI VIDEO DIS WHILE YUH WALK OUT WID DI CANE? REALLY??? WHEN YUH NAME DID A CALL YUH NEVA JUMP PAN INSTAGRAM BUT NOW THAT DI PEOPLE DEM DOE MEMBA YUH ..YUH SHUB OUT AND A TALK BOUT STOP CALL YUH NAME?? A BANANA PEEL SHUDDA UNDER DI CANE FI GIVE YUH A LITTLE MORE PEP IN YUH STEP

0 thoughts on “IS WHAT UNO CALL UP HOLLYWOOD HYPE NAME SEH?

1. …whey fayva cock chicken :ngakak :travel

Somebody else add on. By evening him run back inna him coub

2. That Nigga got bars on the windows , doors , the roof lmao what he got kids inside oh he scared somebody get his ass lmao bruh he robbed so many people’s social securities he better go to Jersey. Only those jersey boys don’t know you . They will smoke you for that cash you woman abusing set up artist I know you had breast killed you had your own selector shot and you was planning to kill your brother dirty ass Nigga I heard he dissed his brother and starting posting pics of the Nigga he was beefing with . California do t respect you don’t come back boi

1. ME CANT LAUGH NO SAH REALLY THOUGH WOIIIIEEE
    A WAH DO THIS BIG IDIOT YAH …SERIOUSLY MR YOU TOO OLD FI A BEHAVE SO LOL WHAT A COMEDY, AND THE WOMAN WEH A VIDEO ME FEEL SO BAD FI YOU BECAUSE THIS IS DUMB AND DUMBER… THIS IS HISTORY NEVER IN MY LIFE THIS BIG BALLS SOWA CROTCHEZ DUNCE HEAD STINKING MOUTH MAN WHY YOU DONT GO LOOK SOMTHING BETTER TO DO WITH YOUR TIME GET OFF THE DRUGS YOU AND THAT RAG DOLL WIFE BECAUSE CLEARLY YOU TEO ARE TAKING SOMETING.. SOCIAL MEDIA REALLY GET TO UNUH HEAD WITH THE FAKE LIKE AND BULLSHIT COMMENTS LOL THE PPL DEM JUST A GAS UNUH UP AND A LAUGH BEGIND UNUH BACK…THIS SHIT YOU CANT MAKE UP ALL NOW ME CANY STOP LAUGH WHAT A MAV BIG AND DUTTY AND STAY BAD GO FIX YOUR MOUTH AND BODY AND MIND SEND YOU MASCOT WIFE GO TAKE UP A TRADE OT SOMETHING CONSTRUCTIVE… YOU COULDNT EVEN WAIT TILL THE MAN BURY A WAH SO NO IT SERIOUS

1. ah coming :travel
          mi seh di way him a walk di one time mi see di video mi cyah get it outa mi head…him a skank and a bend corner when there is none

1. DAT MAN LOOKS WILD IN IS EYES LIKE HIM WANT TO JUMP ON ONE OF THEM TREE LIMBS.. AT FIRST I TH E WAS TRYING TO RUN FROM SOMEONE, THEN I WATCH THE WHOLE VIDEO AND SEE A TRACE HIM A TRACE.. A DIS U CALL DON’T JUDGE CHALENGE BECAUSE ME SWEAR HIM DID A LOOK FI TOOK OFF. MET IT TOO EARLY WOIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE IF LAUGH ONE RE TIME

2. “A BANANA PEEL SHUDDA UNDER DI CANE FI GIVE YUH A LITTLE MORE PEP IN YUH STEP”

A WEAKKKKKKKKKKK

3. Everything bout him hype, imagine dem a call up your name about death and killing and you still have to make a video in style. You plan to walk out in style and walk towards the car just to give it a hype. Go sit your faggot ass down you and your transgender wife metters morning!!!!!!

4. Mr hype u want back u hype so u a call up jmg name kmt ….dnt do it cause no body never member bout u. All the fix up u fix up u wife she still tiff & ugly plz get her a face lift…..fat boy tru u do tummy tuck u think u look good plz dnt 4 get only kay did sorry fi u & take up u big sour ass & u pay her to love u but wen u find out how she nuh stop run the pussy u pick up marlene ….sonce u a look attention mek we gi u some

5. If mi love yuh one more time Shani. Dwrcl. A him say “HYPE” in every sense of the word. Kmt

6. Dis big burly battyman, love put them life pon front street & when them get the attention them cuss pink wall. “Di banana peel have me a way still” lmao

7. DAMMIT!!!!….I would do a video too so the Mex dem know I’m a law abiding illiterate citizen,don’t blame him one bit

8. Mawning!! A wah do den amateurs yah! Yuh just tell di Mex dem weh yuh live! If me caan peep the license number on the hummer and the porche, den can peep it to. Looking like just made yourself the next target. SMFH

9. dis next fool smh. Met let them all roll out like roaches in d summer. D feds are watching been watching since d same dead one was in prison. This will be very entertaining. All in death Bready still a inform pon dem. Who’s next??????????? Sadeki is in hiding for now bcuz him still can not control him diarrhea. dwrll. u know something let continue sipping on this great tea.
    Met big up yuh damn self.

10. DWL @ banana peel. If I laugh! These people…

A Bently, a Porsche and a Hummer and you still have no class. What is your profession sir? Why did you wait until Bread man ascended to come out of hiding? Is wha? Were you hiding your assets from bready the ThiefT? see not even you trusted that fool…

11. It’s the woman’s little garden area that made me laugh, those flowers and pebbles must be the only company she has apart from that mad man looooool

12. Yuh c how him wicked yuh knw is a one comment smaddy write a seh if Hollywood him nuh dung a la a how him nd him wife jus missing suh nd no one replied tuh dat comment,really want to be seen at a time like dis luk frm wen ppl a seh unno missing offa insta kmt

(Simplicity soon sign in)

13. The burglar bar on the window a MAD me :ngakak :ngakak :ngakak Protect your back, Me granny use to say, “IS NOT THE SAME DAY LEAVE GO WATER BOTTOM IT ROTTEN” You come out a pose with your cane and the many rich cars, You all dancehall FOOLS is really something else. My QUESTION TO YOU MR.HYPE. WHAT KIND OF WORK YOU AND YOUR WIFE DOES? Where you all working SIR? :ngakak I AM SOOO IN LOVE WITH THIS WEBSITE AND THE LIGHT THAT IT IS GIVING THESE FOOLISH PEOPLE.

14. @Simplicity..no kidding..I read two comments that were posted about him TWO!!…if this man mental one more time…Marlene hun how do you stomach him…anyway Marlene welcome back 2 IG..congrats on the new Porsche…Hype tek yuh meds! The prescribed ones.

15. where is the man shoes tho??????….why is he bare feet (and i hate flat feet worse on a man) with a cane and a pimp cup… ahh sah…

16. So is back him back up so we can see the cars. Smh. Why him couldn’t stay one place. Him just met the place look untidy. Kmt

17. every time I click on this post to finish read the comments I cannot seem to finish, because as me click on one comment me buss out a bi laugh and haffie click off back the w me laugh.. no sah a tears a flow.

1. But mi nuh know a wha do Fowlhood…mi dus a see seh dis liar seh me know him deh a Jersey and mi mek people a call him name. Fowlhood mi nuh business wid yuh or whey yuh did deh you arent anyone of any substance fi me put thinking into muchless fi me study your whereabouts…. Stop use lie fi look a hype

18. My nah lie dis video funny bad Pony hype cumeen like sum fren wey mi use to know inna Jamaica wey love gwan like dem bad an mek peer noise but nuh mean nuting

19. All a unuh sad nuh bloodclaat..go look a fking life than a watch people business n bet unuh lifestyle a spoil fking upsetting..unuh na tap mad..Hollywood hype n him wife me seh…suck unuh Mada

20. di senda ask why u come out anna skank wid wooden cane fah. U really hab smaddy video u ah come out wid cane? whappen, u foot bruk? :ngakak :ngakak :hammer

21. Yuh know mi neva usually ansa clowns but mi dus a see seh this fool did go in details ina di video bout people a call him name wid bready..stop sleep pan JMG cause a fi mi site and I dont even remember seeing that comment bout u being involved so u a study roun yere dan me..Hollywood mi big fat ugly and miserable but mi nuh specialize in turtle training or rearing ..Since u a read , when the post was made about the tax thing the title had two question signs …Now,I did not write it first off nor did I believe that you were a tax preparer hence my question marks..If u nuh recognize question mark I would imagine tax numbers and questions would be more difficult for you. Uno love to give people belly fi carry and like to look hype off stupidity… Did you also notice that I said to the sender is not everything people say on social media yuh fi believe because IRS got more militant and what dem seh happen bout filing couldnt have happened …yuh did notice that? Another thing, yuh a talk bout Flippa and when mi post bout Flippa mi put evidence ,leave out Flippa cause that wasnt special treatment and if IRS did raid u office I would not know how to locate that document HENCE di big dirty question marks and again MI NEVER BELIEVE FOR A SECOND THAT YOU PREPARE TAXES AND EVEN IF YUH DO MI STILL NAH GO BELIEVE. So fool go figure. You sit on here so much that u skin ketch a fire and u run go mek video a explain all whey yuh nuh fi explain call Sadeki name like yuh abreast pan di whole situation pan u own personal page because uno dont know when to quit.

1. Di Joker have a cane to dont Quena? N him batmobile well park up. Mi see a story post pan yah since week wid a man and him link mi and seh Met a nuh so it go..even though a di system di info did come from him never gwaan no way. Mi nuh support people lying pan people because I dont like it done to me and this man a go seh me know him did deh bout all in Jersey ..Is since week someone inbox n ask for them n mi tell di person seh mi nuh pan dem page n mi nuh know whey dem gone to..because I dont know these people

1. So he believe you know him personally Metty…..or ask inquire about him regularly,lol. Who is FowlHood Hype for people to know him deh ’bout or deh ah Jersey? :ngakak

This Marlene turn to, to become Wife and live life :bingung

1. Funny nobody seen Kay hype since they broke up I see him beat her like a animal already

1. Hollywood mek all a hun miney off a tax scamming the same like man round hun wi tek dem social and claim dem taxes and buy dem sneakers dem a real idiots too some likke dirty bwoys him alway roll with the more broke the less him haffi give dem cause dem wi happy with just not going to bed hungry he’s a sucker and nuff people him set up inna dance fi get shot too dem fi stop hire him fi party

22. This man is a clown. nuh likkle swag or nothing to him thing. Him just look frighten and fool. u have some ppl weh a live dutty life but u haffi give them likkle props cause them thing sort out and them look good. mi see this man and mi see poppy show. damn idiot. My mom got a good laugh when watching him and the cane. She say ‘cuh ya, him bone dem brittle?’ Thanks for making my mom laugh Fowl Head or whatever the hell u want name.