Keep talking bitches unuh fret and blutclawt dead come like unuh nuh have a thing fi do but fi sitdown on ppl name all unuh a talk unuh cyaa break her down so keep talking and we will see where it is going
I want to knw wen Germany bomb France? Maybe bck in world War 2. Sum of these ppl r jus doing d french flag ting fi style n dnt knw d meaning behind it.
Blondy fool nuh rahtid
F@@king idiot
Dying.
Keep talking bitches unuh fret and blutclawt dead come like unuh nuh have a thing fi do but fi sitdown on ppl name all unuh a talk unuh cyaa break her down so keep talking and we will see where it is going
:hammer AN IDIOT DEFENDING ANOTHER IDIOT PON SOMETHING THAT CAN BE VERIFIED PON DE SAME INSTAGRAM :ngakak
Dunce bats stay off social media!! DUMBASS A POSE IN A DE FLAG PICTURE AND NOT A RASS CLUE TO THE CAUSE DEM POST PON :hammer
I want to knw wen Germany bomb France? Maybe bck in world War 2. Sum of these ppl r jus doing d french flag ting fi style n dnt knw d meaning behind it.
Can’t stop laugh like really are u serious?