IS WHICH SIMONE DIS?

So Simone who lying on you? you know dam right you go merica. and f**k Tan Tan fada. Orphia stop it bout people spreading rumors on you and your spreading your legs open for Chantal baby daddy. Like bob Marley say only your friends know your secrets. You bold face bad cause all him next baby mother family yard you did want to go look for you friend.
Them say cock mouth kill cock. Stop chat your business a road den say people lying on you
whos

4 thoughts on “IS WHICH SIMONE DIS?

1. Simone a long time sneaky whore. But she need fi do better her house stay bad and everyday she and Shelly and Monique a chat bout the man. What a day when the stinking sore buss out a who a di man village no good again. Simone I hear you say is 17 years you and the man deh and im pretty sure it’s not Mr Brown. Chantal beware!!!

2. So Simone you delete all your pictures and the people them man that u went to merica and f**k off your fb. Simone we kinda figure out a who why you Mek it so obvious! But you know all him baby mamas you sneaky bad. 17 years you say unuh deh and him say him nah lef you. Hmmm whores really need to be silent. So you was with him with his other mamas hmmmm. Simone you sneaky bad. 17 years you shoulda have a better house ina village since him deh merica and uno deh so long. A want him baby mamas beat your big ass mole face BRIGHT 2 R@$$