PANTY LEN-IJ

25 thoughts on “PANTY LEN-IJ

1. No sah….from I was birth …mi neva si nuttin like dis yet….gyal ah beg fi borrow panty….
    1…that’s disgusting
    2… PANTIES ARE NOT EXPENSIVE
    3….SHE NEED FI BEG HAR BLOODCLAAT BAE WEH AH TEK OFF HAR PANTY FI BUY DEM!
    FOH!

1. Same so Saranwrap, from mi ah grow mi hear my granny tell all a mi cousin dem this little ting ere. Frah yu start hab man a ah gi wey yur front him shudda buy soap fi wash ee and draws fi cover it. Shi lucky and wud not reach a darn wey if ah did fimi draws.

2. No sahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mi ded to bloodclaaaaaaaat n mi nah get up panty??????????? Fi go check man eno

3. Wha mi just read! This big ooman want another big ooman fi lend her , har panty fi shi wear go a har man! From I was birth a Jericho! Wha kinda nastiness this??

4. Dem and dis “BAE” word i swear America/IG have us thinking we are Americans! BABE or BABY for chrise sakes! Bae sounds fooolish! :cd den if she cant afford panties what shi use wen she a si r period is must news paper or tissue :nohope

1. Trust mi…mi waan strangle every bloodcleet “bae”
      Praise the lord for my ridiculous proud Jamaican parents that raised me up the right way and Neva frighten fi foreign or foreign tings & trends….(keep in mind…I was born and raised right here)….
      The way how dem tek on di eediat American slang & trends annoy mi to no end…our Jamaican culture is so rich….we are the original trendsetters…when the hell did Jamaicans become such followers man? It’s sad

1. Is it pronounce “bay” “ba’hee” or what, Saran? It look so wrong me usually don’t bother read when me see it.

1. ”Bay”
          It start as ah southern slang fi “babe” (try di bad talking mi figure becah di word babe short already sooooo…)
          Mi cousin from Florida did ah seh it fi years before mi hear it reach ny….it’s annoying as hell

5. Gm everyone, but bad 2 bad sistawrap panties IS expensive!! Check out how much fi panties . Me nah talk namebrand like Victoria Secret!! Fruit of the loom,agent provocateur etc…Is a woman a tell me how panty dear enuh plus me buy fi mi dawta!! All us guys have is really Hanes n CK!!sighhh,she wrong fi put her fren pon blast cuz I bet them borrow each other panties to match dem outfit morewhile kmt!

1. Draws cheap man. Cheap to where it nah fi borrow. I suspect this may be an attention scam ’cause this could have been deleted at 8 o’clock base on the timestamp. Unless dem fall out immediately. Two sad bitches all around.

2. Lmao you are right ….however….what I mean to say is that she can get them cheap….mesh panty easy fi find…mi Neva seh good panty…mi just seh panty…
      But mi nuh think 5 panty (vs or pink) fi $27.50 us too bad fi working people…. if dem nuh work dem need fi tek it to di needle an thread & stitch two piece ah cloth lmao
      Mi nuh know how it go wid panty prices dung deh but there has to be a place she can get dem cheap….mi sure smaady shi know ah sell teefing panty

1. Me buy panty from one oman right pass the home/hardware store a Portmore Mall fi whst work out ti bout $2 or $1.50 US because me neva see de style America before.

6. Kerry is a real ole germsbox….How you really make your finger dem type dat deh message deh? How you fi a borrow panty and you have bae??? Yow, mi hate some a dem ole crablouse ya bout “bae”. FOH fi real…bout bae…ole fuxx fi free Kerry.
    :travel

7. Ms. Met come here please tell mi a two fren a joke round cuz did caah be real draws a sell all bout a round side fi 100-250 and dis nasty gyal waa borrow draws and mus play dem a play caah real

8. OK thanks much Pp,G,sistawrap me overs fully oo!!nuff respect! @realjohncrowbelly forward see pantyless bare as u dare food ya boss!

9. OMG.., from I was inside my father seed, and Madda BELLY I THINK I HEARD IT ALL, …..LET ME JUST DROP THE FCUKING MIC AMD WALK AWAY….NO WORDS FOR HIS ONE

10. Kmrt, one gran gi u dozen and u can get dem mix a town. Mi use to juggle draws a d office one longtime so fi get two mesh draws nuh hard. If the what eva she did ago link cudnt buy 2 bills wut a draws she fi stay ar ass home or better yet go without after all a f**k she ago f**k. Kmft dem ya supn ya a nastiness and carelessness buck. 9 times out a 10 a woman come link me she av on a draws me buy. Dem supn ya mi a show some man say fi luw out the careless slap dem n easy.