IS WHO AND MAPPIE NOW?

24 thoughts on “IS WHO AND MAPPIE NOW?

1. I’m trying to find out why him haffi record and post dat fi di media. Who the hell cares. Mappie you’re wash up, nobody cares about you or anything you do. Mek yuh gyal dem gwan hype yuh. Dem a low life just like you. Not today Satan!!!!

2. Pink wall celebrities on the loose again! But who is Mappie? Mappie ah no top ah top man. Look how much stab up and box dung him get ah party him no tired man. Go rest deh lil 2×2 buddy and deh big head full ah hype! KMT…..

3. Suh why him a lean up him mout suh. Him tink dat mek him look like a badman??? Mappie yuh lay dung ina di bed like a big stinking stretch out hole gyal. Real bad man nuh mek video. Real bad man nuh chuck badniss on Social Media and real bad man don’t keep up nuh long chattings. Kmt

Side-bar : Watch how di Mappie puppet dem go save di video and den scope out him gyal dem page fi see a who fah bed head dat ina di video. Dwl. Yes ….. petty bitches do petty things.

4. What’s wrong with his mouth? It lean bad. Him arm well wax an clean (lmao) these ninjas act as if they don’t live with women (lol) acting single like shit(a weak) Fava poppyshow (mi womb) ninja take several seats (ediiat) a spen di whole a unno what could be kids college fund on liquor. Making Mr Moët so rich while their kids go to Harvard and Yale! Wake up fool and stop prove!!!!

5. First off Mappie, you’re shaped like a milk dud……………secondly you are a big box of nothing stop it

6. him say bwoy nuh fi call nex man name when dem a look gal. & nuff man inna danceHall a floss but owe ppl money. somebody muss owe him money.. But mi did tink him n WET DEM a links but wet dem a look Teisha, hard hard. all GREG MAX woman Condola_is_king mi hear say wetdem an she a deal. Rebellious_bella n him use to talk but hear say har man page him bout it. Wonda if das y him post video bout a girl man call him from di girl phone. WETDEM Star bwoy fi have a girl him own up… Daffy own Babbett, Jay own Apple, Mappie own Teisha n Donna, BabyJesus own Kim, Damo own chocolate, etc. u will officially run di place once u find u own up ur B dawg, di worl say wetdem so show dem u di boss bredda

1. First of all u don’t know anything about gregmax girl @condola_is_king suh nuh mix her. She doesn’t even go out. She doesn’t know anyone in dancehall. She hate dancehall suh till not even Greg party she never go. Suh get uno facts f**king correct. Who is a wet dem?!! Don’t mix the girl. She so humble and calm… uno dutty and love get ppl inna d mix… CHECK UNO BLOODCLAAT FACTS BEFORE UNO CALL PPL BLOODCLAAT NAME… sender u wrong weh u knu bout d gal.

7. Careless argument from careless people, u should sick and tired of living off of your baby mother. U should be sick of flossing with her money. U mentioned straight cash, u should be kissing that girls foot bottom because a she meck u have so much talk, it’s her $. Everybody a mek video, unno fi leave that up to good looking people. Don’t like him because he is very disrespectful

8. Dats how dh lifestyle is u have to stay on top if not nubady nuh wann hear nuting fram yuh but to honest Jamaican men like to duh dem mouth like dat dem don’t specifically have to be a badman!

9. I can’t even take him seriousness looking like a roasting mutant boar fish hog . A true man pig disgusting

10. A regular marcel and Teisha inbox each other. Oh please this is old news Mappie yuh just a find out? As marcel inbox Teisha and she answer him she delete it… Mappie marcel got ur baby mother in her feeling regular.

11. When the pot is calling the kettle black. You guys are all sea creatures sir, ma’am, it, thing, whatever.

12. Oh Marcel, when are you going to stop. Stop f#@$ with the man dem woman. Every body yuh want with your broke self.

13. Somebody did comment last yr say dem a talk still. if a inbox alone unno say okay. Who know what a gwaan know what a gwaan…. every body a big ppl. Nobody naw get hurt. mek all a dem do wa dem want. Nothing shakey bout di ting di man know how fi pick a team. WET DEM you a good yute. him no bother nobody… Most dancehall man no work & this man mek a honest bread compare to di rest.. give him credit. yute build him name by himself, respect dat.. My yute keep u party n go on vacation bredda u deserve it .

14. Kandibabes come get your no neck having ass man wid him neck weh set one way him just a lame and disgusting fi a big rass man mappie bye you are washed up

15. Kandibabes come get your no neck having ass man wid him neck weh set one way him just a lame and disgusting fi a big rass man mappie bye you are washed up