IS WHO BRUCK INA ROMPING HOUSE?

12 thoughts on “IS WHO BRUCK INA ROMPING HOUSE?

1. Is har own tefing son Wey walk broke ppl apartment . The last twin boy he’s a robber & stick up man and she always a lie for him now him tun round rob she .

2. Stick a pin Ramping pussy have anything for any one to steal out the room she rent . Has anyone ever see plaza in anything and would to wear it 🙂 what those treads off clothes :ngakak :ngakak :hammer must be crack head rob you :ngakak :salahkamar

3. Is she a Nurse? LPN? CNA or? I see her in scrubs on her IG. Yea mi faas. Waan know if a nurse luv dancehall n naked dressing so.

1. The lady step up her game from HHA to CNA which a lot of you that’s commenting and finding faults on here are jobless. So leave the lady and let her live. Can’t stand how we as Jamaicans always tear down each other instead of try and empower each other.

4. The Daughter get the job over there let’s us see how long it last cause she no stop go dey late & drunk . Romping plaza is a alcoholic not even drivers license she lose dat couple years now & she’s lier for sure sure . Nothing than she stage say them broke apartment cause she owe rent or don’t want to pay someone she borrow from . Still have job & owe rent & borrow ppl money . Everyday she say badmind Wey ppl now would badmind you for ‘ that ugly hard face & rubber tire body

5. What happen to HHA at least every Friday she have a paycheck to show which a lot of u commenting thief,sell pussy and come walk and beg from barbershop to hairdresser shop to dancehall…

6. Met,you and yu bandeagonist dem confuse…first unno sey de woman no ave paypas den unno sey shi and her cat did get eviction and no live no wey after dat shi a sleep in her granny bed now a room shi live in a….mek up unno mind or jus go him ova Brooklyn Bridge or drink bleach…unno say shi no ave drivas license way unno care wha de woman ave or how shi live…unno say a HHA job shi do,unno say her pickney dem no like har but now her dawta get wuk to har so unno see say has fingaprint clean,she neva get arrest fi tief,sell drugs or pussy which nuff a unno do fi a living….HR no waah c nuff a unno fingaprint if a even crackhead brick in a jar place dem a still smarty and nuff a unno buy fram crackhead so unno soon buy de woman wear and let tings dem…met u and your followers need a bag a cement to men up unno life cyaa unno life a tumble dung like old world trade centet

1. Moonie from the moon the way how yuh lie I couldnt let this pass..No one said u dont have papers di people dem seh u neva live NOWHERE fi quite a while. Now u get work and find a place that is good but nobody nuh bruck ina yuh apartment.

7. Met it betta shi live in a room can walk a kotch in a beauty salon and ppl garage…so Lowe de woman man who live her life

8. De last time ago post is a voucher fram 1199 to do her RN class way nuff sad life gal cyaa get…lowe has mek shi live gtfoh