Hmid pinky watch big benz a pose wid the man weh no stop f** pon har dung a west an chat har wid d gyol frm up the road wah him love and can’t left noh matter wah…pinky all she ave ova d gyol dem a money and the ring wah him give her nothing else,,,
20 thoughts on “IS WHO DEM???”
A nuff Dat fi have ova gyal enuh. Independence is key
any man the chat a next woman is big front not the fluffy one dem!! any gal tht listen to a man chat a next woman is dick head!! wah u feel like him na go chat u too?
A nuff Dat fi have ova gyal enuh. Independence is key
Bitter side chick chronicles!Wait yuh turn mama!
Hey sender vex eno
Lmao Wat aa piece a excitement
She have nuff sender.ring plus money its a plud
any man the chat a next woman is big front not the fluffy one dem!! any gal tht listen to a man chat a next woman is dick head!! wah u feel like him na go chat u too?
HimÄ· ugly bad..is this who ouny throwing words on yhe woman for?
Can bet a u a the gyal from up the road
Lord gaaad
Hey gal from up d road go find something do and wait u turn,u sound hungry leave d independent woman alone waste gal.
Moving right along>>>>>
Why me can’t post emojis?
A di matey dis enu,hold u corners,u sound big mad
Okay mate from up di road. Yu boring like, Lowe di gyal
What Mr and Mrs Dennie go thru me good pussy sister.. Miss from you the road a weh u ago get over Neily u no see say him have yuh as a fool…
Gal upset your funny thou
Bad mind side chick gyal
You want d man leff her don’t sender?? That’s will never happen
The girl want to be a yamhead fi the boy…a wahm
Smh
Dwl