Dat dance was a Aquarium. Dougie and fi him kumbolous dem, Yakini, Icon, Matterhorn tailor. Mi never know if mi fi butterfly or back stroke outta di dance di amount a wench man, spratt, parrot and dr fish inna Palladium. Mi a consider a blue bath fi wash off di crassess wid a dash a holy water. Too many fishes
Doug Leeeeeash come git yo Cartoon Character Baby Mama……Yakini who told you dis fi call FASHION :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Poppy show.
Shorty why you mad Yanki enjoying life without your frenship
Yankee Michelle
Harambe’s niece
:hammer :ngakak :ngakak :ngakak
That’s Yakini she was one of the host for White & Black in Baltimore this past weekend
White n black powwr ranger dat!
Issa dragqueen or wah?
What the actual fcuk!!!yuck yack!!
Dat dance was a Aquarium. Dougie and fi him kumbolous dem, Yakini, Icon, Matterhorn tailor. Mi never know if mi fi butterfly or back stroke outta di dance di amount a wench man, spratt, parrot and dr fish inna Palladium. Mi a consider a blue bath fi wash off di crassess wid a dash a holy water. Too many fishes
If she was a host for the event then i don’t see what the problem is with the outfit.
bad drag