ISHAWNA A DI OBEAH DEM A TALK BOUT DIS MAWNIN SAME WAY ENO

DI SONG DOE SOUND BAD BUT YUH FI TALK UP WHAT PEOPLE REALLY A TALK…DEM SEH YUH DO DI BELLY DI BATTAM AND DI BRES AND DI MONEY NEVER ENOUGH FI GI U MORE BOTTOM……..AND DI OBEAH TING……… IT LOOK LIKE YUH CHANNEL LADY SAW PAN DAH ONE YAH MON…….

0 thoughts on “ISHAWNA A DI OBEAH DEM A TALK BOUT DIS MAWNIN SAME WAY ENO

1. Nutn original, nutn new, nutn different, jus di same iron balloon wid di same ole recycle flow/lyrics dem weh lady saw dun rinse out from di nineties kmft.

2. Nothing Whoreshawna releases will ever be of interest to me. I cannot get past the dry humping on stage…1 less IG and FB follower. Nuff of the lyrics in this garbage song mirrors her life…I wonda if she knows the meaning of what a true blessing is? I think not otherwise she wouldnt av 2 be singing bout share man. kmt

1. Dry eye dry humping ma dear…………………..remember she say true blessing to her can be sex so wha else u really need from har Marie? lol Fi har blessing doe have no divinity ina it

3. @MET she seek out fame…she got it…public scrutiny is apart of that…so why she vex…and more times its dem same one air out dem laundry 4 relevancy…btw Whoreshawna cause I know u visit…real talent dont need autotune…mi will neva comment on a next post bout yuh waste gyal

1. Marie she really dont care she dont…such a sensitive matter n she drop song bout people a call har name…she a di devil’s child

4. The likkle song a gwan bad. but a hope is a album a come weh top the charts and peer things and yuh just live good and prosperous so cause it naw go look good if a dis you sell out for…. in a real life is like mi still go back and fout a wanda if the obea things real cause mi naw lie ppl brave fi do dem things cause mi nuh see nothing weh mi woulda want right now in za di dis yah world weh mi want so bad fi do such things oh….. mi nuh find it yet maybe…… but dem deh kinda deeds deh mi naw say the song naw go run the summa like shoes but a hope a nuh just dat you talk to the obea man bout a hope a nuff things for a dats why mi caah visit dem place cause mi ago want nuff things not just a song weh ago run the place for the summa and get a one rich man fi get the money. Cause my girl it naw go nice again after cause the chase ova now

5. Met fashioneira a sell tings ina r store fi one smaddy weh a trick di people dem into thinking is weh dem si is weh dem aguh get dem put up things weh look good and wen yuh guh fi buy it a dress mekka mek dem mi know 3 smaddy it ketch but the third smaddy mi a hear bout afta mi warn r shi a tek it to heart she got duped! Met dis mawning mi si di ting met mi afi smh wah mek dem gyal yuh suh decietful?

6. Yes ppl will like it cause 90% of Jamaicans have imaginary haters and ppl who dem claim a watch dem. So of course nuff go tek it turn dem personal anthem. Walk pass dem imaginary haters and sing it yes…. As for me…..I doe like it. Every time she say “tap unu nyze” mi jump. Is like a siren ina mi ears. I never get this thing about “Haters” or “Badmind Ppl”. Is like dem stand up pon a podium an shout pon top a dem voice an when ppl look an react…..dem bawl out “watch….faas….badmind…..hating….nosey….” and all these things. So yuh never expect ppl to talk. But looking back on the video…..is shame mek she draw fi Joe pon stage cause unu nuh see say nobody never willing fi go up deh. Ishawna a gwaan like she was in her bedroom wining on Joe and di walls go back go talk. Smdh. Newsflash Ishawna…… nobody naw trouble yuh hunny child. You are your own worst enemy and you will be your own demise. I kid u not.

1. U know is like u psychic. U know mi write 95% and back space an put 90% cause mi say I doe waan dem cuss me. Dwl

7. Met it ketch mi to but all now mi cyaa blve dem still a do it not even tag in the clothes dem dem copy the people dem clothes and get dress meka mek dem either out here or a farin smh

8. Boy dem nuh betta dan di scammers and a dem love put up on ig god this god that but dem bizniz mite a flourish but it aguh wither like how di grass dem a wither in a di sun grass nuh green all the time. Bristolbellehair on ig people a find you out you a get fram bad to worse

9. First of all why she call herself ms legendary …. She no have one song that I will rem in 4 years …she no have ntn solid no sponsors nobody no sign her to be ambassador of their company .. Ishawna please go siddown and go work on your brand … All u have is down sound no other company wants to be associated with u … U is a legendary whore …

10. Ccheck iut her song with masicka on yutube a lady saw she a try be like or sumn? Why is she being soo raw gosh the song name answer mi it a wuk fi r still

11. This Addi last time mi commenting on a post for this stregge..I cannot bring myself to listen to nutten she sing…no class…no shame….dunce atop of it….she is like one of them ole back then mattress..mi Nuh know how people say she pretty because pretty is not only flesh… Yuh haffi have the heart..the mindset to go with the flesh…. no hating but since she start show her true colors… she is so unattractive.

1. Some people gwaan like dem bold and beautiful but dem young and reckless …dem a go end up ina general HELL..Pastor preaching and mi a listen

1. so true…..time is the Master… she need to try do better..not even how lady saw vulgar in har music…Yuh never hear say she f**k down the whole record label and den some.

12. No met dem tink dem forever young, i hope she will get a house and a car now seeing that she a we sum a di man dem a lust fah

13. The way how mi cannot stand that harlot I would rather listen to 2 donkey a grine or metal a rub metal. That gal is the devil middle child. Foota I don’t condone the alleged beatings, but now mi believe some a the things dem yuh said about this harlot. Whorisha Ishallnotgetjoefiherself I hope and pray you get back the same thing you did to Toya. Dutty gal God not sleeping. Before Foota pay for the body transformation, she was more humble. I do not like her none at all that wicked evil witch.

Leave a Reply to Met Cancel reply