ISHAWNA CUSS SUZETTE

8 thoughts on “ISHAWNA CUSS SUZETTE

1. Suh hold on deh… It really really believe seh it a real ooman den??? Awww boi… Suh wait deh di body fully duh up an suh… It cut off di penis den???? God a whey yuh deh ooooooooooo.

2. The gays dem restless from last night. Ishawna this rubbing naw mek it. Fi a battybwoy u cannot rub so stop mek video.

3. I hope all the ladies that support batty man listen keenly “him never fuck gal, so him nuh have no sympathy fi woman”. Batty man truly hate, the one thing they wish they could be. Move wid you loose batty cause you will never be a woman!!

4. Thanks Marie, @ Lyn it’s not a man it’s an contagious insect that is fully impregnated with HIV/AIDS because it choose the wrong way to life.It remind me of of the walking dead.Dirty batty pussy confused unscrupulous germs like this deserves to hibernate from planet earth

5. @LYN .MI DRAP DUNG SORRY THATS ONE OF THE ORIGINAL GULLY QUEEN BOYZ.MERICA GIVE D3M STATUS SAR…WH IS BATMAN. Hush LYN. Him stiff like buk ram

6. @KOI STEP TO HIM..CAUSE U SOUND SAME LIKE HIM. DEM OVER RUN U LONG TIME. Him shat u if him buk u a yaad. No mo no support dem but who u fi judge

7. mi happy wen dem done the real woman dem….. it sweet mi !! dem mek dem bwoy girl here up inna dem life too much… nuh man weh live like woman cant address me and give me No advice.