Ishawna_interview1-Optimized
Ishawna Interview on Ragashanti show
Wednesday, September 24, 2014
www.tambourineradio.com
1PM (EST)
12 PM (Jamaica Time)

0 thoughts on “ISHAWNA ON RAGGA TODAY

1. Mi seh ,
    Di way how mi wah Fass Mi reach work Extra early tidey fi start mi work so nothing no disturb mi later. YOu kno mi feel seh she juss ago come pan deh and gwan stush and oblivious to the whole situation. in her own words”Unbothered”.
    I gwine call Ragga and mek she know how hard it is fi settle down wid agood man chu Sketts like she. Dis no class gal give hope to all Rhinasaurous and Orangatang.Yeah mi spell it how it sound. cah badda fi google.
    When decent woman like me no wah do no oral and battywash dem man yah ah tell me how prettier than me ah do it and me fi step up mi game. Ishawna you are one of the problems and mi 888 u. cho

1. den me haffie go listen then, mek sure you call in and tell her the things dem.. a dem e exact word deh u a g tell her? so me can listen out fi hear it?

2. I doubt Raga will open the phone line and let callers talk to Ishawna. I notice that Raga can be a big hypocrite and hold down certain things when he interview celebrities.

3. no matter what that girl come with.. me a go always look at her away.. say she go f**k her fiend man! I have no respect for her

4. What a way cry cry baby fotta hype a walk a say him leave dsr when them fired him and him a call up the boss name wind de dead pus baby mother ishawna of all the girl in Jamaica ,y d boss wodda take dat slut.?

5. VERDICT IN…SKATTA A HER FCK OUT MAN. HE WAS DERE FOR HER AND FOOTA AND SKATTA NEVA FREN DEM CO-WORKER.. WELL WELL THE GYAL AAND SKATTA A GRIND YEA MON. HIM AND HER A GOOD GOOD FREN… FREN IN DEED AND FREN IN NEED.

6. DIS BYTCH IN DENIAL NASTY DAWG VOMIT…STUDIO VIXEN..DRANCROW SKATTA FCK OUT MATTRESS…ISHANA UR PUSSY DUN DUN OUT..CAREFUL IN DROP OUT.

7. the 2 song ishana mek is about foota cyaa she said it ova the stalking and abusement for the 99999999999999999999999 eres. At she confess the song bout him…dis yah gyal nutin nice

1. zervah mi hear from earlier say she a go deny skatta mi laugh till mi sick…. she shudda deny it to foota and when him neva deh pan di war path but nuh come tun pple ina fool because fool nuh deh agen :ngakak

1. shani she bad oooooo bitch act like di call drop wen raga ask di question…mi fritten wen mi ere she seh hello :ngakak

1. mi fi upload? mi jus a come back from offa di road u tink mi did have time fi lookkkk dem cudda ask mi fi likkle advise because dem so fool

8. MET PRIOR TO FOOTA FIRING ISHANA SEH HIM GET SUSPEND FIRST AND HIM RESIGN BEFORE THE FIRING…WAH HIM DID FOR THE SUSPENSION??? MI WANT KNOW CYAA RAGGA NICE UP THE QUESTIONS GUH EASY PON HAR.

1. from him did beat har a chugit…him get suspend..u nah read yah needa…foota was fired because him all send threat mi cyah badda wid dem :travel

1. mi ______________________________________________________________________
      please upload di interview send come before u tek out u money

9. SKATTA AH DI COOL OFF MAN HOMIE-LOVA-FREN—-CYAA THE GYAL SEH SHE NUH HAVE NO MAN AND HAR MUSIC CAREER SHE FOCUSING ON….CYAANT BADDA..THE GYAL NAME AH CALL UP PON SO MUCH MAN MI CONFUSED. I GUESS SHE AH DI COMMUNITY P$$Y

10. She too f**kin lie bout she nah no man cuz a weh day she post pic a her self caption “his investment, his prize possession”. Which a di truth ??

Leave a Reply to BreBre Cancel reply