ISNT IT PATHETIC

DI SENDER SEH:-him seh him haffi big up the woman dem weh nuh carry in the man dem pon child support dem just hold it and duh them own..weh mi waan know is home girl have him pon child support not the wife the mate?

MI SEH BUT FOR A MAN WHO WENT AROUND CARELESSLYYYYYYYYYYYY AND HAD CHILDREN AND LIVING WITH A WOMAN AND OBVIOUSLY NOT TAKING CARE OF THEM WHY HIM REALLY SO BRIGHT FI EXPECT DI WOMAN FI CARRY HIS HALF A DI SUPPORT? GUH LOOK 2/3 JOB AND GUH MINE YUH PICKNEY DEM YUH FULL A TUH MUCH NERVE. I SWEAR THESE MEN ARE SICK

BURGS

6 thoughts on “ISNT IT PATHETIC

1. Yuh shoulda f***g SHAME.Guh sedung wid yuh broke ass. Thru yuh bottle popping dayz dun. Yuh a talk bout “mothers playing both roles.” A tru di yankee gal yuh married a idiot. Nicky worst, she shudda bring up fi child support and get every dolla yuh have if yuh have nuh. Dutty wutless bwoy.

2. Dutty Burgs fi gweh.. From JMG feature him and spill him fake lifestyle he cah mogel pon nobody no more. Di way how him shame him come out a party less. He did get a Job just to get one fi meck sure dem no teck weh di temporary paypas. Lol. One thing that he has not change his whorish ways. Suppose you hear di gal dem up a di job a claims him bout dem man when him asleep wid all 4 a dem one time. Woman unuh fi do betta, cause a unh meck Burgs feel he is in demand. I can bet you seh is Glama put him pon support cause she see seh him was up to no good after di temporay reach him. Him cah lie to har no more bout him no wah Tracey , or him soon move in wid she. Tracey have him mouth secret , plus she we beat him so all when him no love har him have to come home. For di life of me, me cah undstand how much diss Tracey affi get before she see seh she is wasting All her years on an untrainable dawg. I guess she want him in her bed just to say she have a man in her house. Typical Jamaican buttu. If a man nah chump up a dolla he gots to go in my bess yankee voice.

3. OMG…. this bwoy. Him nuh have nuh nutten bout him cuz a years him stay suh, him nah change. Him cah lef Tracey cuz him rub make up wid him cousin and rub tracey baby daddy drugs money and mek it look like a odda ppl do it suh him cah lef. Him fraid dem hol him.

4. Burgs yuh love IG,FB etc. so much all when yuh fi keep yuh damn mouth shut.Yuh a talk bull shit. Before yuh guh cook Tracey and di pickney dinner like di bitch you are in di relationship yuh deh pon IG a look a hype. When Father’s day come yuh fi find a rock and push yuh head up underneath it and leave the internet alone. A part from yuh body weh did look decent about 3,4 years ago wid dem old pics weh yuh have up. Weh yuh have fi offa dem idoit chicken heads, hood rats dem weh deh pan yuh page weh tink yuh decent? Yuh love dawg shits and di dawgs shits love you.