IT RUN INA DI FAMILY– DEM A CUSS OVA DI DEAD OO

rip

Please to let the dead rest in peace big body momo nobody wants you
Nu you put down big hands in marriage the other day and in no time the girl run yo
Go and seek God because you are troubled
Me and my friends are good over here
Tish didn’t want you
Let me save my screenshots because I don’t want you to commit suicide

31 thoughts on “IT RUN INA DI FAMILY– DEM A CUSS OVA DI DEAD OO

1. Come nuh! We ouuuuuuuuuut! :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2

Mi have a caravan…..room in deh fi all ah wi…..nope!

1. I guess ppl griev differently. I don’t think I wuld have had the strength to make any video of any kind

2. Bobby bless sounds betta dan di heffa I did not understand some of what she was saying Bobby bless nex time you alone du di video!!

3. Lol mi did a mek a reference to tge sender weh seh “Salamite” inna di Donna post bout a week ago.mi know a Sodomite but Salamite fi add to di JMG dictionary.

4. sigh… looks like the new word that jamaicans have taken on and are over using is now “shade”

5. Lmao. And they always say throwing “shades” or they “shading” me. That’s too funny. Someone is SHADY or throwing SHADE.

6. The fool-fool man dem in Jamaica were so busy on their batty man fish hunt, dat right under their nose all di gal dem inna Jamaica start eat dem snack inna other gal panty and turn big lesbian. How likkle ole Jamaica have so much bloodclat lesbian???!!!!!!!

7. Mi a wander how dis ya family procreate.. Uncle a fish and niece a shrimp … A warrah kinda ppl dem yah … Dunkirk fi change to duncurse

8. They procreate just like the Kayden Coleman. Let’s not forget that her family is Jamaican and she identifies as a Gay man.

9. Hey me now lie a bloodclatatt some things hurt me the gal big n say baddddd nuh bloodclattt batty boy a DAT u call bed weh the bed headddd deh?????? Bitch get a trim down

10. I shudden even comment pan dese tings *sign. But if six soda have dem ah carri on so den dem corner realli dark and realli need sum light. In all tings give thanks, ah so the Bible say. De person who give unno neva haffi dweet, supposen ah the last muckkle dem did hab, and ghey unno? De bwoy weh a show furniture, and talk bout wey people nuh hab. Somebaddie, betta pinch him an tell him sey death is guaranteed tuh all man, and no baddie edda rich are poor caan tek nutten wid dem. Caws it luk like him neva see sey him family cuusen gek nutten edda.
    Honestly, it wudda betta dem go an pray fi di dead, and fi demself. Go roll roun inna ashes and wear sack cloth and beg Father God fi have mercy on dere soul, even if everybaddie call dem mad. Caws, dem behavior worst than madness and only Christ deliverance can change it.

Met morning, you and everyone reading have unno self a bless day.

11. The funny ting is they live in the same place … And they are trying to act a nice the other …. Before she and Di u for go hide dem a look spotlight some ppl nuh know when fi Shame