ITS NEVER A GOOD DAY IN PHILLY

Good day met , come here a Likkle dah so mi wah know a who fah the man no sah . Look like windy sah chanell all the way cuz from him party well a kiss up and hug up the gyal and everything yea . But then DUTTY Kae well a force windy pon her like gyal from years windy don’t want you no to R*SS you sister can neva have a man fi uno self to R*SS no sah Kas well a force kiss pon windy & him shame her and sah him dont wah no kiss this nice . Kae stop run down windy years and nothing nah chance and we the philly ppl see sah you go dash wah the belly and you pon snap a act tuff why you neva ask the gyal wah she come right there you and your sista only bad pon social media no bad gyal at all welfare gyal Chanel a beat you bad bad bad and look like mucnhy sah who windy sah to a yah so nice

45 thoughts on “ITS NEVER A GOOD DAY IN PHILLY

1. Bwoy yu seem dunce bad. Philly nuh have nuh school?!!? All these years, all these Philly stories and all ah unuh seem dunce and bruck alike.

2. Kae, how yuh a pose up wid money and a borrow money fi pay yuh phone bill? Dat nuh make it my girl. Windy always a pose wid a bagga money inna pocket but yuh a suffa. How dat work? Gwan Chanel. Yuh a lead good gyal.

1. Windy nah give Kae nothing cuz him nuh sah she a idiot and don’t have no sense , jus like the sista use to buy out shabba nephew luv . Dem haffi spend pon man fi mek it look like man wah dem blothcloth windy give Chanel everybody know that to RASS . Kae go have a seat

3. Met..its a lot of illiterate people who can’t spell, speak or write basic English that keep sending stories in. I am not saying they have to dot every I and cross every T but Good Lord nuff a unnu write how unnu speak. If you cannot spell a word don’t try to write it. All this bunch a crap that this dunce bat knucklehead send in is a load of nonsense. It’s annoying trying to read because I don’t have a clue what you are trying to say. Come one this is 2019..you must be a young gal..you in the land of oppurtunity so you must can get in a Elementary school or something. I see and read how people who a 99 just getting their GED. Stop take up space and give someone else the oppurtunity to make something of their life. You are definitely a waste gal. A people like you make the President call we country shithole

1. Lol unnu sickening windy inna every bloodclot gyal inbox, Kay n har stink mouth sista need fi go have several seats. Kay u have too much hair pon ur big head that shit don’t look good, Zan woman wat the fuck she have on look like ah children’s place she go bloodclot shop fi Victoria secret bitch u look like a scary movie, ur matey Chy deh mad u come better! Blacky u always look like Wat the fuck u philly bitches need to do better and stop write up cause based on these pictures unnu need fi tek a seat.

4. Years now kae and run down windy and all now she cah keep him to pussy cloth windy keep him dance and kae Shame fi cum out cuz she did know sah chanel ago b dere and shake her too rass, unno no see how windy well a buss up kiss pon the gyal and all these things kae and her sista only get fuck and Private luv from man and inna public man shame dem RASS

5. Veachy so wait you at fuck brugs now , no sah uno dont have nothing bout uno ehhhhh him and dontae a friends same group and well a dance up pon him inna yur party so and all donte a do laugh cuz man a man and all u a do baby girl mek ur self look bad bad bad

1. She look like sumthing Burgs waan grine? Do you ask yourself the question before you write the question? So you think Burgs will just lay wit anybody? I mean my gosh man she can’t just be dancing wit him because she know it will end up here? If you want to grine Burgs my girl all you have to do is approach him and let him know you want a one or two f**k. If he say no he say no. If he say yes then work wid di program

6. There is the confirmation for everybody that desperately keep asking about munchie belly. Hope everybody get over it and carry on to the next topic. Congratulations girl, you make baby momma number 4 or is that 5. Either way, let’s see how much more he change now that the baby is almost here because he will change.

1. I just don’t understand why would you get pregnant for a man that don’t even tek care of you him cum and get one fuck and gone a him yard I didn’t know dem still have these fool fool gal dem still out there way my my my

1. But dem Eva talk bout otha people tho like dem better than nobody else and di sister dem wuckliss like . Maine nothing about her , cah keep a man veachy a disgrace fuck every fren inna dance hall or she and her friends a share the same man and munchy always use to say oh she married and good life this and that but look now … no sah get Lef and fuck a idiot man wah marry still have other woman and don’t even claim you but use you RASS cause uno old and dumb no bloothcloth and you have a daughter when u ago do better two kids and no father nothing . And still live inna yur sister basement

7. Veachy been pass chu Burgs, Rememeber when she and kelly was no longer Frens??? it was because both of them was sharing him. Veachy punnie frenly, evry man way she teck is fren with the Last. Kemar, Donte, the Lickel Baby way did Deh wid Gee Gee, and the list goes on.. They all hang togehter and compare notes. Burgs only wah some a di dance money so him ago try worm him way back in cause she desperate.
    Munchie why did you come out to show that you are pregnant and depressed? now you have 2 pickni to take care of by yourself dummy. take this big LLLLLL. some man is only good fi fkk not breed fah and Rasta is one of them. Every day he out with his young girl at the Range and then he has to go home to his wife. Where do you fall in line mamas?

8. I can’t wait until Chanell moves on from this web of nastiness. She and Kae shouldn’t have to war over the same man. Two different class. This is proof that men don’t have any picks.

1. channel no have no Class or Ambition even though she is a CNA. She no stop brag bout she a Nurse. Look pon Windy web fava 1 African weh run weh from the Hut me can believe dem a war ova him… belly big ang I’ll shaped like. Chu hima hang wide hype man unit make him feel like him a smaddy. Simple put Kae go him the wicked slam and Channel is around to give him her credit to use for Apts and car etc

1. Hell no it aint real. She look like a drag queen. That body don’t fit her. Kae look more natural although she look like she had some work done too but she aint over do it.

1. Way kae get body dun uno don’t mek mi piss up mi self this a joke .kae can’t even afford classes to get her ged or diploma or phone bill so wah u think she ago get money fi body ……… body cah do and she look so ……. if anything she need fi stop bleach or get better bleaching products cuz her skin luk bad bad bad ….. and body look crawny

9. No sah Chanel body fake like Kelly, Shauna Sweetness, Bubbles, pretty Nikki, kemar diamond gyal Sharon Smith,Cherry Davis and di list goes on. Try nuh badda light fire near dem because di whole dance wi catch a fire a bare plastic body dem.

10. windy really n truly is using all you ladies n uno just a tek it suh from this shape bad black like hog shyt bwoy..plus uno ano d only woman he ve trust me there’s more out there so all three a uno inna d party d other night well close to each other me tense up cuz me swear one a uno did ago start it smh me sey me well ready cuz d three a uno line up side n side bad to bad when me use to tek people man me neva so brave anyways use sleep n mark death uno no ugly uno need fi run d bwoy

1. Veachy use to fuck burgs suh nuttin nuh wrong but through she see Dante right there she did a try show out look like a big old beach towel cause you turn back way i guess to whine and Yuh nah move shake not a rass thing and fi a little hype a deh suh you Dante reach don’t poor doggy

11. Chanel comfortable wid hat mate she anit leaving the web she love it har body fake lets move on di two a dem not leaving windy so dis pointless

12. People over here still talking about these two dummies channel and kea people need to get over dem because they both know about each other channel a private whore and getting used by windy fi papers and kea holding on because windy giving kea comfort until him finish him shit these two bitches still dumb and will continue to be dumb both of dem a fuck pon windy

1. But windy mi hear marry Kea fi papers . But Kea don’t even have papers fi her self so . At this point him don’t want none of dem so the new car him have up and Chanel must put it ina her name . Dem need fi stop say man a theirs and jus share the man and humble dem self that’s all

13. So who is the third woman cuz me friend just show me a picture a d next woman and bad to bad that gal no inna d bagga bagga never c har inna problem wid nobody smh uno just love mix up lol uno come with the receipt no veachy yu never look too bad embrace yu body good gyal..

1. LADIES MI PRAY A HOPE SAH UNO UDE CONDOMS WHEN FUCKING DEM MAN ESPECIALLY ONE DEM INA DANCE HALL IT DONT WORTH FUCKING A DOG AND GO CATCH SOMETHIN NOW U STUCK AND HIM STILL A FUCK PON U . Atleast LADIES HAVE SOME COMMON SENSE THATS ALL

2. Girl windy a fuck everybody and dem madda in a philly okay so nothing new him have gyal a party , gyal wah don’t come out and gyal who just hide and get the fuck so won’t be surprised so . It’s facts windy have a Likkle buddy cuz my fren use to fuck him and him barely wah give up money so don’t mek all dat flossing fool yu him get tings from the gyal dem cuz dem weak fool like bat and don’t have no sense and nuh wah nothing dem love the drama and hype so that dem live off .

14. So mi know a bare phoney people live inna Philly.. you mean to tell me that veachy little sista Coco pass away and because a shame face no one to say R.I.P to her.. I hope the rest of sister step up and help take care of her 2 beautiful daughters..GONE TOO SOON

15. Wow smh .. that’s sad how she died … wow life really short and uno over here and arguing and fight ova man wah ago do wah the fuck dem feel like and a put down veachy and don’t kno wah the gyal a go thru wow !!!!!

16. Everything that happens to that little girl is because of their sister they put her out to man at such a young age had her in dancehall n gave her to a criminal to marry youll such b ashamed you’ll are d cost of coco death had youll b s big sister heard she od n was on life support smh so sad n she didn’t live any life sip hope u lAdies take care of her girls smh

1. BWOY UNO PPL SO WICKED LIKE HOW U KNOW THAT !!! they said she died from stabbing that happened in Germantown ave smh boy uno people wicked wicked wicked yo . Let this girl Rest In Peace and her family heal no need to blame nobody like ….

17. She didn’t over dose where do y’all come up with y’all stories uno need fi go look a life My condolences to her she was quiet and beautiful