IYARA SEH BOUNTY KICK HIM OFF STAGE

BUT JUST TO SHOW UNO HOW UNO LOVE WORSHIP PEOPLE EH? YOU STUCK AROUND AFTER YUH CLAIM HIM THROW YUH OFF STAGE ND BOUT BOUNTY NH RESPECT HIMSELF LIKE HOW YOU RESPECT HIM ..REALLY?

7 thoughts on “IYARA SEH BOUNTY KICK HIM OFF STAGE

1. Youth wa ya seh? Man kick u offa stage an ya gwan like him a god…a so man fuck nuff a dem same so

2. Iyara guh sidung and chill, any artist weh want a buss a killa dem guh,dats why yuh deh a alliance, cah your chances are greater with killa and he woulda shub you ina the spot light which he did, which chune yuh have weh hot? den YOU want him fi put yuh pon sumfest? compose a good chune den he woulda promote it no doubt but yuh a lay lay like yuh want him spoon feed yuh. killa haffi work him set good pon stage cah him cant mek di ting dead out. suh look ina YOUR self iyara and wheel and come again.

1. Met, I agree with you 100%, however, mi nuh like nawsy ppl weh treat ppl bad JUST BECAUSE dem ah dhu supmn fi dem and dem know seh di person dependent pon dem! Nuh man nuh more dan di next man! Ppl fi STOP treat ppl like shit and behave like dem ah God! Yessssss, dem worship man tuh much, but inna di SAME BREATH, di man love di worship! Nobody cyaahn stay roun’ Killa too long, it’s ALWAYS SOMETHING! Killa dhu him good, but him have some FU@KED UP ways!

3. If you are around bounty for 10 years and you cant buss then you are an iron balloon that is not killa fault, remember predator and bridgette they left killa claiming the same thing that they are not getting enough attention but what happened to their careers since they left absolutely nothing they still cant buss.
    Bounty give you a platform to show your talent to the world but he is not a magician he can’t force people to buy your records or pay to see you perform you have to do that yourself.

4. Iyara inna some music group n trust nuttn much naaa gwan…look how long di queens deh round killa from dem a yay height an still all a now nuttn much naaa gwan a dus suh it guh you.. most want but ano every ago get yeah.

5. Not becaa killa buss som artis mean him aguh able fi buss every artis, killa nuh hav di same links/influence to pull strings fi artis like him use to, is a whole different generation of producers, selectors, radio disc jocks an fans out here now, who gives zero f#&ks about killa, it’s easier fi a artis buss a nex artis wen him is D man at di moment, but wen di glory days passed its almost impossible, iyara shuda know seh putting his career in di hands of a old washed up dj was a bad idea, killa cant even get his songs play nuh weh muchless……killa cyaa do nutn fi no artis agen doze days are long gone….at unruly fest killa nevr get much time pon stage it was jus a lil pass tru ting an u choose fi walk up b4 him call yuh knowing how ignorant him is already smfh…. look pon di bright side if a did Gaza yuh inna a beatn yuh wudda get loll