JADA NEED A 9-9

So all of a sudden dis oversize (Edited) knw sey she need braces…..lmao…Jada @ms.kingdom, ur still in competition wid Shenseea??? Get over it likkle girl and go sidung…Humble u self 1st.

7 thoughts on “JADA NEED A 9-9

1. ahhhhhh saaahhhh..Jada Kingdom dem going to drag yuh till thy kingdom come it seems… every other week,ever so often dem keep sending you een pon pinkwall.

We are kool n all cuz we friends on Facebook but the truth is I don’t sorry for you enuh. I can’t forget how you took a set pon Shenseaa n waged a campaign against her on social media..a good!

2. She hate Shenseea because Shen is everything Jada wishes she was, neat, lightskin and petite. Her body too big for her small head she look abnormal now.

3. As far as I see, Jada is a nobody and no one is hating on her…Dat likkle whore need to take several seats back, bcz she afi a show all part a har body fi get attention…And she’s not humble at all and nuh reach nuh wey.

4. D mawga boi wey a cheat pon har fi go buy har braces or d promoter yute. I feel bad for her, just being 19yrs old and so common. Get a job Jada caz u cant sing…#myopinion

5. Big man ting…Mi love woman bad, but mi tink dah Jada gurl yah a overrate harself…Mi nuh find har sexy at all..Check har widout makeup…All har knee dem just big suh..She need fi stay ina d gym and show some respect fi har body.

6. Braces can’t fix those teeth, there’s no space. You either accept you rabbit genes or go sit your ass down.