JAMAICAN HYPE BEGGARS AND S*X SELLERS

begging

1. Shizzle Sherlock- begs so much, a young lady who visited him said he begged her whole suitcase of clothing that were all hers and wore some before she left the island.
2.Gary Sherlock- He befriends foreigners and asks for cash….requests money for pampers but if he sleeps with you and you send him $50 US and under he will blast you to pieces..As a matter of a fact he is the one who taught Shizzle to beg
3.Andy Five Star- Never liked working, if you sleep with him you will HAVE TO support him.
4.Marvin Five Star- Same thing like Andy but the girl must be a freak too
5.Shawn Five Star- Lives with his woman but puts side chicks to work *wink wink*
6. Bubblez- His bleaching creme must be paid for so look out for him via your Facebook inbox
7.Felecia Sherlock- will sell or beg ..
People add di rest oo

0 thoughts on “JAMAICAN HYPE BEGGARS AND S*X SELLERS

1. I know about bubbles he is nasty and beg me friend from foreign idk how she let him eat her n grind her.bubbles mouth look nasty … anybody go with him is nasty too! Him hv a bedroom full of boot n clothes wey him beg from farrin.

2. Black man runs away from the police and he gets shot 5 times in the back. The white man runs to and fights the police, he gets subdued. The irony. Wow.

3. is not jamaica alone. nuff man right here in the US of A stay so.

Mappy
    kizzy baby daddy
    the guy a philly with the girl a philly and the jam dung bank tella

4. Dats why nuff a unu man battyman cause unu begg man and have sex wid man fi tings cause unu lazy nuh bloodclaate and nuh waan work. I DESPISE DUTTY MAN LIKE UNU YUKKKK…

5. A true bout gary cause my friend tell mi seh him love friend foreigners and beg money bout him a go open up business. She seh nage use to beg things to but because she have visa now and the married man she dont have to beg nuh more, plus neisha theif things give her.Andy five star seh if u want him u gotta pay to be with him worthless piece a shit dem

6. I feel like any man weh a wait fi woman fi mine dem will f**k batty. Add Jimbo fresh and Runkus to the list.Runkus love woman mine him to gary brother-in-law. That boy love likes different. Runkus the way how him love likes him run go married fi reach back a foreign ,and all now no paper nuh file. Him left him babymother because him fine a girl that did a give him the world. Because him love sweets she just trick him and tell him seh she will help him fi land back a foreign but the gal smarter than him cause she know if him reach him ago back to the babymother. suh she just tie him up and left him a yaad.

7. JIMBO FRESH A THE NEXT BEGGER. EVERYDAY HIM DEH PON FACEBOOK A LOOK THE NEXT VICTIM. THE GIRL FROM THE BRONX GO DOWN GO MARRIED FI BRING HIM COME A FOREIGN BUT IT LOOK LIKE SHE CHANGE ARE MIND.UNUH FI STOP THE BEGGING AND GO LOOK A WORK.MAN WILL F-CK U

8. Gary sherlock love beg fi real I met him and all him do a call,beg money and promise fi freak mi wen mi cum a yard ..a pure beggings, chat nage, swizzlebody and other dancehall ppl and freaky phone sex him deh pon ..I got so annoyed after 3 calls and change mi number ….wutliss man dat