SOMETHING SPECIAL BOUT BEENIE TODAY?

0 thoughts on “SOMETHING SPECIAL BOUT BEENIE TODAY?

1. No sah dis nuh right, nooooooooooo, it nuh roight mi seh… :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak grung!!!!

2. R :ngakak :ngakak :ngakak Ma tummy hurting me ….someone need to get dem man a stylist…..and look Pam him legs dem….mi tink my legs dem maaga.

3. Beenie dem is ripping u apart pappa..at least u a get some publicity this week…ladt week it was Bounty tantrum bout him visa

4. Di suit have me weak :ngakak :ngakak, den mi go zoom in pan di madda ooman head wrap an mi laugh till me cough

5. I am under the rock, The rock is higher than I, Jehovah guide me, am under the rock, go tell my enemy, am under the rockkkkkkkkkkkk, Jehovah guide me, am under the rock. :tkp I wonda if him did bade and but roll on unda him arm before him put on dat dah outfit? Met come yah please.

6. @Met, a di kattah pon di head a baddah me. whe willie deh fi come discribe di head piece fi me… wieeeee, me laff to tears…

7. Unnu lef mi man! Lef him to rass MI sehhhhhhh!!!!! Killa nuh much fatter and my Miguel most certainly nuh deh much furda!